Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál o Bournovi, dojmy z Deadpoola a Herohero s Tonym Montanou


ikona
Mr. Hlad
bournedeadpoolfilmy v sítimz live speciálprvní dojmyscarfacewolverine
Superhrdinové, olympijské hry na streamu, agent se ztrátou paměti a nejstylovější gangster všech dob.  

Velké MovieZone Live nejen s Deadpoolem si necháme na příště, ale ani tentokrát toho pro vás nemáme málo. A na toho Deadpoola vlastně nakonec taky dojde. Hned po projekci jsme totiž natočili První dojmy, ve kterých vás zkusíme nalákat na novou marvelovku, v níž se ukecaný žoldák potká s legendárním Wolverinem a celou dobu masakrují všechno, co se jim postaví do cesty a hláškují jako o život. 

Venku je i nový díl MZ Live Speciál, ve kterém se Cival s Mr. Hladem podívali na zoubek jednomu z nejzásadnějších akčních thrillerů jednadvacátého století Bournův mýtus. Našlapaná jízda se vydala úplně jiným směrem než předchozí Agent bez minulosti a Matt Damon spolu s Paulem Greengrassem nabídli divákům revoluční pojetí žánru. Speciál si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Youtube Music. A ohodnotit ho můžete na CSFD. 

Pořád to však není všechno, protože na Herohero najdete hned dvě novinky. Tou první je MZ Live Speciál, kde budeme řešit čtyřicet let starou klasiku Zjizvená tvář. Al Pacino tam předvádí jeden ze svých nejlepších a nejintenzivnějších hereckých výkonů, scénář napsal Oliver Stone a za kameru se postavil Brian De Palma. Že se z toho vyklubala klasika oslovující svou stylizací i dnes, není žádné překvapení. 

Na Herohero najdete i nejnovější Filmy v síti, v nichž budeme řešit režisérskou verzi Rebel Moon, akční komedii s Johnem Cenou Jackpot, Marka Wahlberga a Halle Berry ve filmu s nejpitomějším názvem Jednotka všedního nasazení a hlavně olympiádu. 

Pokud nás na Herohero podpoříte, nejen že se dostanete k naším videím a podcastům dřív než ostatní, ale také nám budete moci pokládat dotazy do MovieZone Live a MZ Mini Live. A kdybyste chtěli udělat dojem ve společnosti, mrkněte na náš merch a trička s tankerem, jezevcem a Loganem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace