Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Deadpool & Wolverine: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Nebudu lhát, Like a Prayer mi nahnala zimomravky jako Marvel už dlouho ne.
911516
Nebudu lhát, Like a Prayer mi nahnala zimomravky jako Marvel už dlouho ne.
0 -1
reagovat
reaguje na: MILFhunter69
Kterej? Pošli do vzkazniku. Já teď vyšel z kina a nechytám se... 
911513
Kterej? Pošli do vzkazniku. Já teď vyšel z kina a nechytám se... 
911486
0 0
reagovat
reaguje na: MILFhunter69
Jo ten vtípek tam byl fajn :D
911490
Jo ten vtípek tam byl fajn *:D*
911486
1 0
reagovat
Tak za mě  s přehledem pět hvězdiček :) akce úplně super, camea boží a vtipy fungujou stejně jak ve dvou předchozích filmech :D narážky na kvalitu Marvelu taky pecka 8) druhej fight Wolverin x Deadpool byl asi nej:D

A potěšil mě i vtípek na jeden nedávnej film, kterej v kinech vyhořel ;)
911486
Tak za mě  s přehledem pět hvězdiček *:)* akce úplně super, camea boží a vtipy fungujou stejně jak ve dvou předchozích filmech *:D* narážky na kvalitu Marvelu taky pecka *8)* druhej fight Wolverin x Deadpool byl asi nej*:D* A potěšil mě i vtípek na jeden nedávnej film, kterej v kinech vyhořel *;)*
3 -1
reagují: RingMan, Demonic8
reagovat
reaguje na: Barv666
Ja u dvojky v kine vlastne dost trpel. Jednicka byla zabavna blbina, tohle je podobne plus ale MCU za tim. 

MEGASPOILER
Nejvetsi radost asi den po projekci mam:
Z Channinga Fakt si to zaslouzil.
911481
Ja u dvojky v kine vlastne dost trpel. Jednicka byla zabavna blbina, tohle je podobne plus ale MCU za tim.  MEGASPOILER Nejvetsi radost asi den po projekci mam: [spoiler]Z Channinga [/spoiler]Fakt si to zaslouzil.[spoiler] [/spoiler]
911472
5 -1
reagovat
Ciwe, lidi, vy mě pokoušíte! Já byl z jedničky docela nadšený (že to vůbec fungovalo a že si Reynolds vydupal svou životní roli), zato z dvojky jsem byl tak hrozně zklamaný, takže jsem u sebe předpokládal jasné odignorování - ale prostě zníte, že byl tomu měl dát šanci!
911472
Ciwe, lidi, vy mě pokoušíte! Já byl z jedničky docela nadšený (že to vůbec fungovalo a že si Reynolds vydupal svou životní roli), zato z dvojky jsem byl tak hrozně zklamaný, takže jsem u sebe předpokládal jasné odignorování - ale prostě zníte, že byl tomu měl dát šanci!
2 -1
reagují: Cross, speta.jr
reagovat
reaguje na: WinterSoldier
Ono jde spíš o to, že Reynolds toho ukecaného otravu už hraje všude, a trochu se to okoukalo. To, že si tu postavu vydupal, mu nikdo nebere.
Ale herců, kteří své postavy takhle mají rádi, že jdou extra něco navíc, je v MCU taky dost, i když ne všichni mají tak volnou ruku.
Já se přiznám, že být to regulérně Deadpool 3 a nebýt součástí MCU a nebýt tam Hugh, tak na to taky asi úplně nejdu. Ale že mě to mile překvapilo, to je pravda. Vybalancovat to uvrčeným Wolverinem byl skvělý nápad.
911471
Ono jde spíš o to, že Reynolds toho ukecaného otravu už hraje všude, a trochu se to okoukalo. To, že si tu postavu vydupal, mu nikdo nebere. Ale herců, kteří své postavy takhle mají rádi, že jdou extra něco navíc, je v MCU taky dost, i když ne všichni mají tak volnou ruku. Já se přiznám, že být to regulérně Deadpool 3 a nebýt součástí MCU a nebýt tam Hugh, tak na to taky asi úplně nejdu. Ale že mě to mile překvapilo, to je pravda. Vybalancovat to uvrčeným Wolverinem byl skvělý nápad.
911457
3 0
reagovat
Já mám Reynoldse s jeho hraním na "Deadpool autopilota" všude, kde se od té doby objevil, taky plné zuby a přesto se do kina podívám (a možná změním názor, kdoví?). Protože Wolverine. Kdyby Jackmana namísto dalšího Deadpoola ukecali k plnohodnotnému návratu a nikoli pouhému cameu, co já vím, ve dvojce Eternals, tak se holt vypravím (se skřípěním zubů) na dvojku Eternals a třetího Deadpoola pravděpodobně vynechám. Až tak jednoduché to může být:).
911459
Já mám Reynoldse s jeho hraním na "Deadpool autopilota" všude, kde se od té doby objevil, taky plné zuby a přesto se do kina podívám (a možná změním názor, kdoví?). Protože Wolverine. Kdyby Jackmana namísto dalšího Deadpoola ukecali k plnohodnotnému návratu a nikoli pouhému cameu, co já vím, ve dvojce Eternals, tak se holt vypravím (se skřípěním zubů) na dvojku Eternals a třetího Deadpoola pravděpodobně vynechám. Až tak jednoduché to může být*:)*.
5 0
reagovat
Líbí se mi, jak někdo jde na doslova Reynoldsovu postavu, sérii, kterou si totálně vydupal a pak tady bleje na Reynoldse, jak ho nebaví. No ty vole, tak pokud vám vadí Reynolds, tak příště bych Deadpoola spíš vynechal.
911457
Líbí se mi, jak někdo jde na doslova Reynoldsovu postavu, sérii, kterou si totálně vydupal a pak tady bleje na Reynoldse, jak ho nebaví. No ty vole, tak pokud vám vadí Reynolds, tak příště bych Deadpoola spíš vynechal.
14 -3
reagují: Jarita12
reagovat
Hlad to napsal velmi objektivně a jako někdo kdo věděl na co jde do kina, dokážu si představit, že má-li někdo  Reynoldse a pochopitelně i DP plné brejle , uvidí zde rudě a během projekce to bude velmi pravděpodobně eskalovat.

Zatím co v DP1 nás Reynolds prostě ohromil hlavně tím, jak to celé jakožto ,,showmaker" uvedl do pohybu a i s malým kašpárkem zahrál překvapivě zábavné divadlo.

Ve dvojce jsme s příchodem mesiáše akčního žánru opravdu dostali více a lépe akce (a CGI bitku - kam se poděla tato ,,řádná" verze Juggernauta ?), zábavné postavy a vlastně i tu dějovou linku + mnohem více nápadů, které potvrdily že tým kolem RR ví s čím pracuje a určitě umí.


Mezitím šel svět MCU do řiti a na otloukánka spadla zodpovědnost - Reynolds jakožto po K.Feigemu nyní hlavní showmaker měl vyrobit zázrak a vyklidnit situaci :D


Nedokážu si představit, že ten cirkus pustím o generaci starším , kterým přišlo ok vše z 1-3 fáze a moc líbilo Infinity War (DP1 a DP2 furt ok)   
Až tady si připouštím jak Marvel doopravdy nadělal bordel (už Strange)  v MCU s multiversem a vymklo se jim to kontrole, nelze brát vážně už nic .

DP s tím válčí se ctí a je ideální kandidát na takové divadlo, nicméně velké plus za rozhodnutí usměrnit to na spolupráci s Jackmanem (2 body za něj a jejich chemii) .
Bohužel i po filmu v tom mám hokej a celé TVA a bejkárny s liniemi, která je posvátná ( díky TVA za grafickou pomůcku jak pro debily - nepomáhá), která ne nebo jde do hajzlu protože umře jedna postava...

Premisa je debilní stejně jako celý TVA lore - tohle MCU fakt nepomáhá. 

TVA je pro mě metafora na koš s nerealizovanými scénáři a zcvrklých varlat   

Multiverse = MCU berle (nebo lešení) kde najdeme nyní vše co se nepovedlo nebo se realizovalo v minulosti a nezapadá (a na co jsou práva) 

Prázdnota je battle royal postav, jejichž vesmír se zhroutil a nechceme o něm ve slušné společnosti hovořit.

Kdyby to lidi nepřestalo (přestalo/přestane) bavit, tak to má potenciál  nezměrný. 

Každopádně Reynolds neselhal a zaslouží skoro až uznání, stejně tak podceňovaný Levy.

Kdo zaslouží revizi smlouvy je překladatel. Buď na něčem ,,jel" nebo mu ještě nebylo 18 nebo to měl doma téžké .

Nikdy jsem ve filmu neregistroval slovo mrd.a, píč.a a pupí tolikrát - vše samozřejmě subjektivní preference než překlad . Měl jsem z toho tik v oku .

 Přitom čeština je tak květnatý jazyk :) a anglické nadávky se za dvě generace moc neposunuly.

 p.s. jedno cameo bylo velmi nečekané a za mě velká radost v kině:+
911454
Hlad to napsal velmi objektivně a jako někdo kdo věděl na co jde do kina, dokážu si představit, že má-li někdo  Reynoldse a pochopitelně i DP plné brejle , uvidí zde rudě a během projekce to bude velmi pravděpodobně eskalovat. Zatím co v DP1 nás Reynolds prostě ohromil hlavně tím, jak to celé jakožto ,,showmaker" uvedl do pohybu a i s malým kašpárkem zahrál překvapivě zábavné divadlo. Ve dvojce jsme s příchodem mesiáše akčního žánru opravdu dostali více a lépe akce (a CGI bitku - kam se poděla tato ,,řádná" verze Juggernauta ?), zábavné postavy a vlastně i tu dějovou linku + mnohem více nápadů, které potvrdily že tým kolem RR ví s čím pracuje a určitě umí. Mezitím šel svět MCU do řiti a na otloukánka spadla zodpovědnost - Reynolds jakožto po K.Feigemu nyní hlavní showmaker měl vyrobit zázrak a vyklidnit situaci *:D* Nedokážu si představit, že ten cirkus pustím o generaci starším , kterým přišlo ok vše z 1-3 fáze a moc líbilo Infinity War (DP1 a DP2 furt ok)    Až tady si připouštím jak Marvel doopravdy nadělal bordel (už Strange)  v MCU s multiversem a vymklo se jim to kontrole, nelze brát vážně už nic . DP s tím válčí se ctí a je ideální kandidát na takové divadlo, nicméně velké plus za rozhodnutí usměrnit to na spolupráci s Jackmanem (2 body za něj a jejich chemii) . Bohužel i po filmu v tom mám hokej a celé TVA a bejkárny s liniemi, která je posvátná ( díky TVA za grafickou pomůcku jak pro debily - nepomáhá), která ne nebo jde do hajzlu protože umře jedna postava... Premisa je debilní stejně jako celý TVA lore - tohle MCU fakt nepomáhá.  TVA je pro mě metafora na koš s nerealizovanými scénáři a zcvrklých varlat    Multiverse = MCU berle (nebo lešení) kde najdeme nyní vše co se nepovedlo nebo se realizovalo v minulosti a nezapadá (a na co jsou práva)  Prázdnota je battle royal postav, jejichž vesmír se zhroutil a nechceme o něm ve slušné společnosti hovořit. Kdyby to lidi nepřestalo (přestalo/přestane) bavit, tak to má potenciál  nezměrný.  Každopádně Reynolds neselhal a zaslouží skoro až uznání, stejně tak podceňovaný Levy. Kdo zaslouží revizi smlouvy je překladatel. Buď na něčem ,,jel" nebo mu ještě nebylo 18 nebo to měl doma téžké . Nikdy jsem ve filmu neregistroval slovo mrd.a, píč.a a pupí tolikrát - vše samozřejmě subjektivní preference než překlad . Měl jsem z toho tik v oku .  Přitom čeština je tak květnatý jazyk *:)* a anglické nadávky se za dvě generace moc neposunuly.  p.s. jedno cameo bylo velmi nečekané a za mě velká radost v kině*:+*
3 0
reagovat

9*

Za mne pecka. Když se po akvizici Foxů Disneyem bálo, že to bude umírněné, tak Reynold šel do toho a násílí a sprotá mluva je tu mnohem větší, než v předchozích Deadpoolech. Titulkář se taky utrhl ze řetězu. Sice někdy ty titulky šly slovama úplně jinak, než co se říkalo v originále, ale i tak dobrá práce. Shawn Levy překvapil. Oba souboje Deadpoola s Wolverinem jsou velmi dobré a nápadité. Čekal jsem více camea dalších postav, ale rozhodně nejvíce překvapil Wesley Snipes
Ten film vyžaduje znalosti a mít nakouáno v podstatě ne jen hlavní MCU linku, ale právě i starší komiksovky před Iron Manem, vědět pozadí vzniků, jednotlivých filmů apod. Kolika lidem něco řekne jméno Kevin Feige? Ten film není pro všechny (neznalí nepochytí přes polovinu narážek), ale ten pro koho ten film je, si to užije neskutečně - ©Gonzi
911450
Za mne pecka. Když se po akvizici Foxů Disneyem bálo, že to bude umírněné, tak Reynold šel do toho a násílí a sprotá mluva je tu mnohem větší, než v předchozích Deadpoolech. Titulkář se taky utrhl ze řetězu. Sice někdy ty titulky šly slovama úplně jinak, než co se říkalo v originále, ale i tak dobrá práce. Shawn Levy překvapil. Oba souboje Deadpoola s Wolverinem jsou velmi dobré a nápadité. Čekal jsem více camea dalších postav, ale rozhodně nejvíce překvapil [spoiler]Wesley Snipes[/spoiler] Ten film vyžaduje znalosti a mít nakouáno v podstatě ne jen hlavní MCU linku, ale právě i starší komiksovky před Iron Manem, vědět pozadí vzniků, jednotlivých filmů apod. Kolika lidem něco řekne jméno Kevin Feige? Ten film není pro všechny (neznalí nepochytí přes polovinu narážek), ale ten pro koho ten film je, si to užije neskutečně - [b]©[/b]Gonzi
9*
12 -2
reagovat
reaguje na: radekch
Díky. Tak kino padá. To není pro mě.
911448
Díky. Tak kino padá. To není pro mě.
911446
1 -3
reagovat
reaguje na: kfk
Už si to moc nepamatuju, kdysi jsem na tom byl v kině. Rozhodně to ale víc fungovalo jak ucelený příběh a nebylo to tak roztříštěné. Ale tady je všeho moc. Moc bourání 4. stěny, moc hlášek, moc narážek na MCU atd. Asi to na dnešní teen cílovku funguje, ale mě už to minulo. Jsou tam věci, které stojí za to vidět, montáž s hledáním Logana atd. Občas jsem se vcítil do starého morouse Logana, kterého taky ten uřvaný Deadpool strašně s*al. 
911446
Už si to moc nepamatuju, kdysi jsem na tom byl v kině. Rozhodně to ale víc fungovalo jak ucelený příběh a nebylo to tak roztříštěné. Ale tady je všeho moc. Moc bourání 4. stěny, moc hlášek, moc narážek na MCU atd. Asi to na dnešní teen cílovku funguje, ale mě už to minulo. Jsou tam věci, které stojí za to vidět, [spoiler]montáž s hledáním Logana atd. Občas jsem se vcítil do starého morouse Logana, kterého taky ten uřvaný Deadpool strašně s*al.[/spoiler] 
911443
5 -1
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: radekch
Toho jsem se právě bál ... že Raynolds ztratí nadhled. Mohl bys mi sem ve zkratce dát pozitiva/negativa dvojky? Abych měl kontext k tomu, jak hodnotíš. Díky.
911443
Toho jsem se právě bál ... že Raynolds ztratí nadhled. Mohl bys mi sem ve zkratce dát pozitiva/negativa dvojky? Abych měl kontext k tomu, jak hodnotíš. Díky.
911437
1 0
reagují: radekch
reagovat

5/10

Pozitiva? Postavy z komiksovek ze začátku století u kterých puberťáci v kině absolutně netušili o koho jde. Vtip na Henryho Cavilla a ostatní Logany. “Kapitán America”. Koncept s odkladištěm nepotřebných hrdinů a slepých dějových uliček. Hlavní záporačka, která ale nebyla vytěžená dost. Hugh Jackman pořád baví víc než Reynolds. Scény ze starých komiksovek v závěrečných titulcích.
Negativa?
Reynolds hubu nezavře. Vtipy pro lidi kterým je cca 16 let, nebo jsou našrot nebo zhulení. Nebo všechno dohromady. Hlášek je asi 500, z toho skutečně vtipných je asi 10. Jakože vtipný pejsek hnusný jak vyblité lečo, který je ve filmu asi 15x a přitom humorně použitý jen jednou (s Loganem v náručí). Neustálé jakože veselé písničky při soubojích. Titulky byly sprostější než originál (asi překladateli těch rádoby sprostých vtipů ve filmu přišlo málo). Reynolds je vtipný asi jako opilý oplzlý štamgast ze čtyřky hospody, který valí jednu hlášku za druhou a směje se svým historkám sám. Už nejde ani o děj, ale jen o to nacpat do filmu co nejvíc hlášek a narážek na cokoliv.
5/10

Asi už jsem na to starej, přitom prvním dvěma dílům jsem dal 8/10.
A už nikdy nechci vidět nový film s Reynoldsem. Vytěžil se ve dvojce Deadpoola a od té doby přehrává furt to stejný.
911437
Pozitiva? [spoiler]Postavy z komiksovek ze začátku století u kterých puberťáci v kině absolutně netušili o koho jde. Vtip na Henryho Cavilla a ostatní Logany. “Kapitán America”.[/spoiler] Koncept s odkladištěm nepotřebných hrdinů a slepých dějových uliček. Hlavní záporačka, která ale nebyla vytěžená dost. Hugh Jackman pořád baví víc než Reynolds. [spoiler]Scény ze starých komiksovek v závěrečných titulcích.[/spoiler] Negativa? Reynolds hubu nezavře. Vtipy pro lidi kterým je cca 16 let, nebo jsou našrot nebo zhulení. Nebo všechno dohromady. Hlášek je asi 500, z toho skutečně vtipných je asi 10. Jakože vtipný pejsek hnusný jak vyblité lečo, který je ve filmu asi 15x a přitom humorně použitý jen jednou[spoiler] (s Loganem v náručí)[/spoiler]. Neustálé jakože veselé písničky při soubojích. Titulky byly sprostější než originál (asi překladateli těch rádoby sprostých vtipů ve filmu přišlo málo). Reynolds je vtipný asi jako opilý oplzlý štamgast ze čtyřky hospody, který valí jednu hlášku za druhou a směje se svým historkám sám. Už nejde ani o děj, ale jen o to nacpat do filmu co nejvíc hlášek a narážek na cokoliv. 5/10 Asi už jsem na to starej, přitom prvním dvěma dílům jsem dal 8/10. A už nikdy nechci vidět nový film s Reynoldsem. Vytěžil se ve dvojce Deadpoola a od té doby přehrává furt to stejný.
5/10
14 -3
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: speta.jr
Překlad titulků mě taky občas štval. Buď byl trochu jiný, nebo cpal sprosté slova, tam kde nebyly a být nemusely. Ale asi to takhle bylo udernejsi :D
911431
Překlad titulků mě taky občas štval. Buď byl trochu jiný, nebo cpal sprosté slova, tam kde nebyly a být nemusely. Ale asi to takhle bylo udernejsi *:D*
911422
2 0
reagovat

9*

Pecka, podstatně lepší, než dvojka.
Hlavní nástřely děje film v pohodě drží pohromadě a jinak jen dávají prostor ... no... Deadpoolovi. Jsem nadšený. Není to osudové drama, ale v rámci svého "žánru"? To bylo mnohem lepší, než jsem vůbec mohl doufat. Parádní věc.
A pro koho není Deadpool úplně nejvíc, tak si myslím že těch 7* je takové rozumné hodnotící minimum.
PS: Byl jsem v tričku "Je to lepší než Logan?" :D
911428
Pecka, podstatně lepší, než dvojka. Hlavní nástřely děje film v pohodě drží pohromadě a jinak jen dávají prostor ... no... Deadpoolovi. Jsem nadšený. Není to osudové drama, ale v rámci svého "žánru"? To bylo mnohem lepší, než jsem vůbec mohl doufat. Parádní věc. A pro koho není Deadpool úplně nejvíc, tak si myslím že těch 7* je takové rozumné hodnotící minimum. PS: Byl jsem v tričku "Je to lepší než Logan?" *:D*
9*
17 -1
reagovat
Deadpool 8/10, Logan 9/10... HA!
911426
Deadpool 8/10, Logan 9/10... HA!
0 0
reagovat
Solidní. První dva filmy moc nemusím, ale tady to mělo docela dobrý balanc. U něčeho jsem si říkala, že to tam bylo navíc (Ale moc toho nebylo), a celkově to potěšilo. Hlavně ten Hugh, který si konečně užíval, že může nadávat, a zároveň tam bylo překvapivě dost dobrých hereckých momentů pro něj samotného.
Jinak mi udělala radost B-15, a dostali jsme vysvětlení, co tam byla ta TVA...zcela otevřeně se to odehrává po druhé sérii Lokiho, už podle toho, co tam dělala B-15 a co měla na sobě (ten mix zelené a lístky na klopách byly jasné), a že ta Paradoxova část byla nějaká odpadlá frakce (nebo aspoň on byl). 
Potěšilo mě, že ty postavy tam, co se objevily, můžeme opravdu vidět znova.
A Chris Evans si ty nadávky ohromně užíval :D
911425
Solidní. První dva filmy moc nemusím, ale tady to mělo docela dobrý balanc. U něčeho jsem si říkala, že to tam bylo navíc (Ale moc toho nebylo), a celkově to potěšilo. Hlavně ten Hugh, který si konečně užíval, že může nadávat, a zároveň tam bylo překvapivě dost dobrých hereckých momentů pro něj samotného. Jinak mi udělala radost [spoiler]B-15, a dostali jsme vysvětlení, co tam byla ta TVA...zcela otevřeně se to odehrává po druhé sérii Lokiho, už podle toho, co tam dělala B-15 a co měla na sobě (ten mix zelené a lístky na klopách byly jasné), a že ta Paradoxova část byla nějaká odpadlá frakce (nebo aspoň on byl).  Potěšilo mě, že ty postavy tam, co se objevily, můžeme opravdu vidět znova. A Chris Evans si ty nadávky ohromně užíval *:D*[/spoiler]
6 -1
reagovat
reaguje na: Fixer
je tam spousta crowd-pleasing momentu a jednoznacny potlesk v americkych kinech a tohle je jeden z nich...
911423
[spoiler]je tam spousta crowd-pleasing momentu a jednoznacny potlesk v americkych kinech a tohle je jeden z nich...[/spoiler]
911404
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se