Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Deadpool & Wolverine: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
Řekl bych,  že to byla narážka na Marii Antoinettu, ale filmy o ní mě minuly ... teda kromě té od Coppoly - tam se ale její smrtí nezabývala.
911779
Řekl bych,  že to byla narážka na Marii Antoinettu, ale filmy o ní mě minuly ... teda kromě té od Coppoly - tam se ale její smrtí nezabývala.
911762
1 0
reagovat
Achjo, tak jsem se nakonec zlomil a šel se na to podívat. Lituju toho.
S předchozími filmy to nemá nic společného a jede to ten typickej Marvel mustr: slabý scénář, generický záporný hrdina, dětinské vtipy co každou minutu. Kdyby aspoň ty akční sekvence měly řemeslnou úroveň.
Mimochodem, není adamantium nezničitelný?
Bez duše, bez scénáře, bez invence. Jen takovej soubor cameí a easter eggů.
...
Vidět znova Snipese jako Bladea ale potěšilo. Dokázal bych si představit čtyřku.
911778
Achjo, tak jsem se nakonec zlomil a šel se na to podívat. Lituju toho. S předchozími filmy to nemá nic společného a jede to ten typickej Marvel mustr: slabý scénář, generický záporný hrdina, dětinské vtipy co každou minutu. Kdyby aspoň ty akční sekvence měly řemeslnou úroveň. Mimochodem, není adamantium nezničitelný? Bez duše, bez scénáře, bez invence. Jen takovej soubor cameí a easter eggů. ... [spoiler]Vidět znova Snipese jako Bladea ale potěšilo. Dokázal bych si představit čtyřku.[/spoiler]
5 -8
reagují: radekch
reagovat
Z jaké filmu je ta hláška z Deadpoola - Tohle je  hlava Vaší královny. Snažím se na to přijít.
911762
Z jaké filmu je ta hláška z Deadpoola - Tohle je  hlava Vaší královny. Snažím se na to přijít.
1 0
reagují: kfk
reagovat
911753
[url=https://x.com/RealHughJackman/status/1817604045395149311/photo/1]Jackman [/url] [url=https://x.com/VancityReynolds/status/1817602441862324629/photo/1]Reynolds[/url]
6 0
reagovat

7.5/10

druhý Levyho film, ktorý môžem s čistým svedomím považovať za dobrý. V tom prvom tiež hrá "Wolverine" :)
911675
druhý Levyho film, ktorý môžem s čistým svedomím považovať za dobrý. V tom prvom tiež hrá "Wolverine" *:)*
7.5/10
3 -1
reagovat
První dva Deadpoolové mi přišli fajn tehdy, ale tohle je přesně tak povrchní, pubertální marvelovka, jak jsem doufal, že nebude, no. Místo Reynoldsova šaškování (90% stopáže), kdyby radši věnovali čas příběhu a postavám a poctě tomu, co ukazovala potitulková scéna. Pár vtipů fajn kokain, ale většina úplně mimo, mělo to pár super momentů, pasáž s Evansem a staří hrdinové, ale potřebovali by dostat víc prostoru. Meh 5-6/10
911611
První dva Deadpoolové mi přišli fajn tehdy, ale tohle je přesně tak povrchní, pubertální marvelovka, jak jsem doufal, že nebude, no. Místo Reynoldsova šaškování (90% stopáže), kdyby radši věnovali čas příběhu a postavám a poctě tomu, co ukazovala potitulková scéna. Pár vtipů fajn [spoiler]kokain[/spoiler], ale většina úplně mimo, mělo to pár super momentů, pasáž [spoiler]s Evansem a staří hrdinové, [/spoiler]ale potřebovali by dostat víc prostoru. Meh [b]5-6/10[/b]
5 -5
reagovat
Souhlas, ze to dopadlo asi nejlip, jak mohlo, v danych podminkach.
Btw, jak uz nekdo zminil, ty ceske kinotitulky jsou docela peklo. Vulgarismy pro jistotu i tam, kde vubec nemely co delat a v originale nejsou, extremne necitlive "preklady", obcas nesmysly... Ja vim, ze to neni lehke, ale tohle me fakt stvalo.
911603
Souhlas, ze to dopadlo asi nejlip, jak mohlo, v danych podminkach. Btw, jak uz nekdo zminil, ty ceske kinotitulky jsou docela peklo. Vulgarismy pro jistotu i tam, kde vubec nemely co delat a v originale nejsou, extremne necitlive "preklady", obcas nesmysly... Ja vim, ze to neni lehke, ale tohle me fakt stvalo.
1 -1
reagovat

7/10

S ohledem na povinnou disneyfikaci téhle underdog série, prachbídnou formu celého MCU v podstatě od Endgame, respektive No Way Home, únavné Reynoldsovo copy paste hraní své trademarkové polohy napříč ostatními filmy a usazení rutinéra Levyho na režisérskou stoličku to nakonec dopadlo asi jak nejlépe mohlo a odkaz předchozích filmů znesvěcen Disneym naštěstí nebyl, nicméně přes všechny crowd-pleaser ozdoby se celkovou únavu marvelovského materiálu ani tentokrát zamaskovat nepodařilo, naopak se ukázala v plné nahotě.
 
Disney se ve trojce pokouší zopakovat osvědčený recept z No Way Home, tj. naroubovat do MCU konkurenční komiksovou sérii a výsledek pro jistotu vyšperkovat tunou fan service obsahu (pro změnu po vzoru Spider-Verse animáků). Takže k dosavadní meta rovině, infantilním vtipům, nekorektním hláškám, popkulturním odkazům a brutální eRkové akci se nově přidává fanoušky vymodlený "souboj titánů Kanaďanů" a k tomu easter eggy napříč MCU i marvelovským univerzem od Foxe, cameo vystoupení kdekoho (přičemž některé vykouzlily úsměv na tváři, zatímco jiné vyvolaly jen pokrčení rameny) a přátelská střelba do vlastních řad (Disney, Fox, kondice MCU, multiverse, Jackmanův comeback, atd.), což na mnoha místech spolu ladí a na mnoha místech vzájemně drhne.
 
To nejdůležitější naštěstí funguje na výbornou. Humor občas trefí střed terče ("záchranná" operace Nicepoola je top:D), občas jej těsně mine a občas jde úplně mimo, ale tohle se dělo i v předchozích dílech série, protože při takovém množství a kadenci gagů to jinak ani nejde. Podstatné je, že Reynoldsovo neustálé vtipkování a Jackmanovo neustálé fuckování se ideálně doplňuje, společná buddy chemie se po většinu filmu drží na maximálním levelu, navrátivší Jackman se po Loganovi dočkal důstojného charakterového oblouku, fanouškovské momenty, po kterých cílovka dlouhé roky volala a konečně se dočkala (dvojitá bitka titulní dvojice, rosomákův ikonický kostým s nasazenou maskou, slavný upírobijec s povědomým ksichtem znovu na scéně, atd.), se povedlo vytěžit naplno a pár divácky vděčných highlightů se ve filmu také najde ("kosterní" rozcvička a deadpoolovská párty, které song od Madonny dodává neuvěřitelné grády:+).
 
Problémem ovšem je, že syndrom MCU filmů posledních pár let se i ve trojce projevuje naplno. Multiverse a irelevance osudů postav, protože v záloze je bezpočet dalších variant téže osoby, generické příběhové linky o záchraně celého univerza, hlavní záporáci jakožto instantní jednorozměrné figurky na jedno použití, hromada hostujících postav bez dostatečného prostoru na cokoliv jiného, než zamávání do kamery a pronesení nějakého onelineru a zaměnitelná akce obvykle plná digibordelu. Na jedné straně se trojka proti nejrůznějším klišé žánru, respektive marvelovské produkce, posměšně vymezuje, na druhé straně je důsledně dodržuje. Ukázkovým příkladem budiž to, jak se pracuje s narychlo poskládanou superhrdinskou týmovkou ve dvojce a ve trojce (nejvtipnější scéna ve filmu versus nenápaditá sekvence ve stylu ostatních komiksovek typu Flash). Přesto spolu s trojkou GotG nejlepší marvelovka za hodně dlouhou dobu:+.
 
P.S. Potěšila archivní potitulkovka, ovšem při všech zákulisních referencích neukázat v roli rosomáka také Scotta, nebo alespoň nezmínit, že Scottovi vděčí Jackman za celou svou hvězdnou kariéru, je neskutečně promarněná příležitost. 
911599
S ohledem na povinnou disneyfikaci téhle underdog série, prachbídnou formu celého MCU v podstatě od Endgame, respektive No Way Home, únavné Reynoldsovo copy paste hraní své trademarkové polohy napříč ostatními filmy a usazení rutinéra Levyho na režisérskou stoličku to nakonec dopadlo asi jak nejlépe mohlo a odkaz předchozích filmů znesvěcen Disneym naštěstí nebyl, nicméně přes všechny crowd-pleaser ozdoby se celkovou únavu marvelovského materiálu ani tentokrát zamaskovat nepodařilo, naopak se ukázala v plné nahotě.   Disney se ve trojce pokouší zopakovat osvědčený recept z No Way Home, tj. naroubovat do MCU konkurenční komiksovou sérii a výsledek pro jistotu vyšperkovat tunou fan service obsahu (pro změnu po vzoru Spider-Verse animáků). Takže k dosavadní meta rovině, infantilním vtipům, nekorektním hláškám, popkulturním odkazům a brutální eRkové akci se nově přidává fanoušky vymodlený "souboj [s]titánů[/s] Kanaďanů" a k tomu easter eggy napříč MCU i marvelovským univerzem od Foxe, cameo vystoupení kdekoho (přičemž některé vykouzlily úsměv na tváři, zatímco jiné vyvolaly jen pokrčení rameny) a přátelská střelba do vlastních řad (Disney, Fox, kondice MCU, multiverse, Jackmanův comeback, atd.), což na mnoha místech spolu ladí a na mnoha místech vzájemně drhne.   To nejdůležitější naštěstí funguje na výbornou. Humor občas trefí střed terče ([spoiler]"záchranná" operace Nicepoola[/spoiler] je top*:D*), občas jej těsně mine a občas jde úplně mimo, ale tohle se dělo i v předchozích dílech série, protože při takovém množství a kadenci gagů to jinak ani nejde. Podstatné je, že Reynoldsovo neustálé vtipkování a Jackmanovo neustálé fuckování se ideálně doplňuje, společná buddy chemie se po většinu filmu drží na maximálním levelu, navrátivší Jackman se po Loganovi dočkal důstojného charakterového oblouku, fanouškovské momenty, po kterých cílovka dlouhé roky volala a konečně se dočkala ([spoiler]dvojitá[/spoiler] bitka titulní dvojice, rosomákův ikonický kostým [spoiler]s nasazenou maskou[/spoiler], slavný [spoiler]upírobijec s povědomým ksichtem[/spoiler] znovu na scéně, atd.), se povedlo vytěžit naplno a pár divácky vděčných highlightů se ve filmu také najde ([spoiler]"kosterní" rozcvička a deadpoolovská párty[/spoiler], které song od Madonny dodává neuvěřitelné grády*:+*).   Problémem ovšem je, že syndrom MCU filmů posledních pár let se i ve trojce projevuje naplno. Multiverse a irelevance osudů postav, protože v záloze je bezpočet dalších variant téže osoby, generické příběhové linky o záchraně celého univerza, hlavní záporáci jakožto instantní jednorozměrné figurky na jedno použití, hromada hostujících postav bez dostatečného prostoru na cokoliv jiného, než zamávání do kamery a pronesení nějakého onelineru a zaměnitelná akce obvykle plná digibordelu. Na jedné straně se trojka proti nejrůznějším klišé žánru, respektive marvelovské produkce, posměšně vymezuje, na druhé straně je důsledně dodržuje. Ukázkovým příkladem budiž to, jak se pracuje s [spoiler]narychlo poskládanou superhrdinskou týmovkou[/spoiler] ve dvojce a ve trojce (nejvtipnější scéna ve filmu versus nenápaditá sekvence ve stylu ostatních komiksovek typu Flash). Přesto spolu s trojkou GotG nejlepší marvelovka za hodně dlouhou dobu*:+*.   P.S. Potěšila [spoiler]archivní potitulkovka[/spoiler], ovšem při všech zákulisních referencích neukázat v roli rosomáka také [spoiler]Scotta, nebo alespoň nezmínit, že Scottovi vděčí Jackman za celou svou hvězdnou kariéru[/spoiler], je neskutečně promarněná příležitost. 
7/10
3 0
reagovat
Popravdě jsem čekal víc, ale na druhou stranu filmy s Deadpoolem nemám rád a bavilo mě to. Jenom z toho tentokrát bylo cítí, že to tvůrci dělali víc pro fanoušky komiksu.
911569
Popravdě jsem čekal víc, ale na druhou stranu filmy s Deadpoolem nemám rád a bavilo mě to. Jenom z toho tentokrát bylo cítí, že to tvůrci dělali víc pro fanoušky komiksu.
0 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Jsem na tom stejne, dvojku jsem po vyborne jednicce vicemene odzival, ale tohle me fakt nadchnulo. Bez a uzij si to! :))
911565
Jsem na tom stejne, dvojku jsem po vyborne jednicce vicemene odzival, ale tohle me fakt nadchnulo. Bez a uzij si to! *:))*
911472
3 -1
reagovat
reaguje na: Derfel
Taky netuším, proč ho neměl. Sice ne moc postřehnutelný detail, ale pro "pamětníky" překvapivý 
911562
Taky netuším, proč ho neměl. Sice ne moc postřehnutelný detail, ale pro "pamětníky" překvapivý 
911519
2 0
reagovat

6/10

Film jako celek je za mě z těch tří nejslabší. Hugh je prostě jediný Wolverine stejně jako ten další, kdo to ve filmu řekl, což bylo příjemné cameo, které jsem nečekal 🙂Ale jinak mě to tak nějak nudilo. Souboje Deadpoola a Wolverina jsem čekal delší a hlavně kreativnější. Deadpool už hláškuje fakt až moc na sílu. 60% vtipů je vyloženě trapná, 30% ujde a u 10% jsem se zasmál. Camea jsou fajn a jsem rád, že neukázali ani polovinu z nich v trailerech, ale některé postavy byli hodně nevyužité. Nejvíc mě asi nakrknul Sabertooth. Příběh vyloženě bída a skvěle to odráží, jak se MCU celý multiverse rozsypal pod rukama. Je fajn to vidět, ale tahounem filmu jsou stará garda(počítám i Hugha), která se nám připomněla a byla vlastně jediným pozitivem filmu pro mě. Jednička je za mě pořád nejlepší. 
911561
Film jako celek je za mě z těch tří nejslabší. Hugh je prostě jediný Wolverine stejně jako ten další, kdo to ve filmu řekl, což bylo příjemné cameo, které jsem nečekal 🙂Ale jinak mě to tak nějak nudilo. Souboje Deadpoola a Wolverina jsem čekal delší a hlavně kreativnější. Deadpool už hláškuje fakt až moc na sílu. 60% vtipů je vyloženě trapná, 30% ujde a u 10% jsem se zasmál. Camea jsou fajn a jsem rád, že neukázali ani polovinu z nich v trailerech, ale některé postavy byli hodně nevyužité. Nejvíc mě asi nakrknul Sabertooth. Příběh vyloženě bída a skvěle to odráží, jak se MCU celý multiverse rozsypal pod rukama. Je fajn to vidět, ale tahounem filmu jsou stará garda(počítám i Hugha), která se nám připomněla a byla vlastně jediným pozitivem filmu pro mě. Jednička je za mě pořád nejlepší. 
6/10
5 -3
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Jsem koukal na The Numbers a tam ten jejich model ocekava $278 mega.  Tak jsem na to zvedavej 8)
911560
Jsem koukal na The Numbers a tam ten jejich model ocekava $278 mega.  Tak jsem na to zvedavej *8)*
911547
0 -1
reagovat
Za mňa 7-8/10

Je to plnokrvny prírastok do MCU Phase Five (so všetkým dobrým a zlým čo k tomu patrí, tentokrát zvládnuté tak že pozitívny dojem prevažuje), je to starý dobrý Deadpool a starý dobrý Logan. Klobúk dole, že Jackman a Marvel zase našli spôsob ako v jeho Loganovi vydolovať zase trochu niečo nové. A je to inak práve Jackman kto si v závere ten film trochu ukradne a ukáže ako rozmýšľam možno najlepšiu akciu s Wolverineom akú sme za 24 rokov videli.

Je vidieť že Disney na ničom nešetril, vizuál a 3D v IMAX-e je ťažká paráda, to sa musí nechať. Detto zvuk a dobre vybraná hudba a pesničky.

Je to aj pokus o ultimatny fan service podobne ako Endgame a No Way Home a začínam mať pocit, že ak chce MCU dosahovať znova na vyššie méty, musí to už robiť takýmto spôsobom - skrátka toto je strop, vyššie sa ísť už nedá. A aj tentoraz to funguje, hoci dalo by sa kritickejšie povedať že už je toho aj príliš.

Dalo by sa vypichnúť kadečo so spoilermi, je tam toho dosť.

Je to crowd pleaser a fan service ako vyšitý a v tomto štádiu MCU asi to najlepšie čo sa z toho dalo vyžmýkať.

Za mňa spokojnosť.

P. S.: Bol som aj na slovenskom dabingu. Ako kuriozita to je pomerne pre našinca zaujímavé či svojské, lebo angličtina je predsa len niečo iné - toľko kokotov, jebov, trtkov, píč, kuriev som v žiadnom slovenskom či slovensky dabovanom filme nepočul. Myslím že naši prekladatelia a daberi ešte prihodili nadávky aj na miesta kde ich v origináli toľko nebolo. A je to myslím oficiálne prvý R-kovy film, ktorý sa niekto obťažoval do kina takto dabovat.
911558
Za mňa 7-8/10 Je to plnokrvny prírastok do MCU Phase Five (so všetkým dobrým a zlým čo k tomu patrí, tentokrát zvládnuté tak že pozitívny dojem prevažuje), je to starý dobrý Deadpool a starý dobrý Logan. Klobúk dole, že Jackman a Marvel zase našli spôsob ako v jeho Loganovi vydolovať zase trochu niečo nové. A je to inak práve Jackman kto si v závere ten film trochu ukradne a ukáže ako rozmýšľam možno najlepšiu akciu s Wolverineom akú sme za 24 rokov videli. Je vidieť že Disney na ničom nešetril, vizuál a 3D v IMAX-e je ťažká paráda, to sa musí nechať. Detto zvuk a dobre vybraná hudba a pesničky. Je to aj pokus o ultimatny fan service podobne ako Endgame a No Way Home a začínam mať pocit, že ak chce MCU dosahovať znova na vyššie méty, musí to už robiť takýmto spôsobom - skrátka toto je strop, vyššie sa ísť už nedá. A aj tentoraz to funguje, hoci dalo by sa kritickejšie povedať že už je toho aj príliš. Dalo by sa vypichnúť kadečo so spoilermi, je tam toho dosť. Je to crowd pleaser a fan service ako vyšitý a v tomto štádiu MCU asi to najlepšie čo sa z toho dalo vyžmýkať. Za mňa spokojnosť. P. S.: Bol som aj na slovenskom dabingu. Ako kuriozita to je pomerne pre našinca zaujímavé či svojské, lebo angličtina je predsa len niečo iné - toľko kokotov, jebov, trtkov, píč, kuriev som v žiadnom slovenskom či slovensky dabovanom filme nepočul. Myslím že naši prekladatelia a daberi ešte prihodili nadávky aj na miesta kde ich v origináli toľko nebolo. A je to myslím oficiálne prvý R-kovy film, ktorý sa niekto obťažoval do kina takto dabovat.
5 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Takze mozna 5. Nejvetsi otvirak ever? Cool
911554
Takze mozna 5. Nejvetsi otvirak ever? Cool
911547
1 -1
reagovat
Update: $38.5M+ previews for #DeadpoolAndWolverine. Initial audience reception highly positive (A). Expecting $190-210M weekend.
911547
Update: $38.5M+ previews for #DeadpoolAndWolverine. Initial audience reception highly positive (A). Expecting $190-210M weekend.
4 -1
reagují: maty39, speta.jr
reagovat
Za mě to je humorem na stejné úrovni jako předchozí dva díly. Možná bych řekl, že i trochu výš, ale nechci se ukvapovat. Podobnej pocit jsem měl po kině z dvojky a když jsem se na to nedávno díval znova, tak jsem v některých chvílích cítil trapno. Ale tady už naštěstí není TJ Miller, tak možná to není jen pocit. Uvidím časem...

Jinak z vedlejších postav mi Elektra přišla trochu mimo. Taková nevyužitá a do počtu. Oproti tomu, co tam předvedli s některýma dalšíma. A efekty taky žádná pecka. Není to level Quantumania, ale přišlo mi to horší než DP2.

Ad titulky. Teď už si nepamatuju, jestli to byla jednička nebo dvojka, ale tam mi přišlo, že to překládal někdo (nebyl to Fuka?), kdo zná tři základní sprostý slova a jede je pořád dokola. Tady jsem ty titulky nevnímal neustále, ale je pravda, že to byl často hodně volnej překlad. Viděl jsem, že Kostiha byl teď u Fuky v recenzi, tak možná to tam probírají.
911545
Za mě to je humorem na stejné úrovni jako předchozí dva díly. Možná bych řekl, že i trochu výš, ale nechci se ukvapovat. Podobnej pocit jsem měl po kině z dvojky a když jsem se na to nedávno díval znova, tak jsem v některých chvílích cítil trapno. Ale tady už naštěstí není TJ Miller, tak možná to není jen pocit. Uvidím časem... Jinak z vedlejších postav [spoiler]mi Elektra přišla trochu mimo. Taková nevyužitá a do počtu. [/spoiler]Oproti tomu, co tam předvedli s některýma dalšíma. A efekty taky žádná pecka. Není to level Quantumania, ale přišlo mi to horší než DP2. Ad titulky. Teď už si nepamatuju, jestli to byla jednička nebo dvojka, ale tam mi přišlo, že to překládal někdo (nebyl to Fuka?), kdo zná tři základní sprostý slova a jede je pořád dokola. Tady jsem ty titulky nevnímal neustále, ale je pravda, že to byl často hodně volnej překlad. Viděl jsem, že Kostiha byl teď u Fuky v recenzi, tak možná to tam probírají.
6 0
reagovat
reaguje na: Trevize
Já po Endgame viděl pouze Spider-Mana a Doctora Strange a úplně bez problémů jsem si to užil a pochytil jsem vše, troufám si tvrdit. Plus pokud víš, co se řeší v seriálu Loki (já ho neviděl, ale z trailerů je to jasné), tak bys měl být safe.
911529
Já po Endgame viděl pouze Spider-Mana a Doctora Strange a úplně bez problémů jsem si to užil a pochytil jsem vše, troufám si tvrdit. Plus pokud víš, co se řeší v seriálu Loki (já ho neviděl, ale z trailerů je to jasné), tak bys měl být safe.
911527
2 -1
reagovat
Užije si to i člověk, který s Marvelovkama víceméně skončil po Endgame a další už neviděl? Myslím z hlediska těch odkazů. Nebo jsou i přesto pochopitelné? :+
911527
Užije si to i člověk, který s Marvelovkama víceméně skončil po Endgame a další už neviděl? Myslím z hlediska těch odkazů. Nebo jsou i přesto pochopitelné? *:+*
2 0
reagují: C.I.S.I.
reagovat
Film hodně dobrý. To jsem některý vtipy nepobral Camea super pro mě  nejlepší Blade. Ti co viděli, taková drobnost proč tam  Blade neměl svůj meč to má nějaký důvod ? Když už tam byl a řeší se, že jediný pravý Blade je Wesley Snipes, tam moc nevím proč by tam měli drobnost jako meč zakazovat. Pokud jsem si všimnul oháněl se tam něčím, jako Gurkhský nožem a moc jsem nechápal proč.    
911519
Film hodně dobrý. To jsem některý vtipy nepobral Camea super [spoiler]pro mě  nejlepší Blade. Ti co viděli, taková drobnost proč tam  Blade neměl svůj meč to má nějaký důvod ? Když už tam byl a řeší se, že jediný pravý Blade je [url=https://www.imdb.com/name/nm0000648/?ref_=tt_cl_t_1]Wesley Snipes[/url], tam moc nevím proč by tam měli drobnost jako meč zakazovat. Pokud jsem si všimnul oháněl se tam něčím, jako Gurkhský nožem a moc jsem nechápal proč.    [/spoiler]
2 -1
reagují: Jerky
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se