Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Nobody fasuje záporačku


ikona
do_Od
Bob OdenkirkNikdoNobodypokračováníSharon Stone
Sequel k úspěšnému akčňáku od tvůrců Johna Wicka nabírá obsazení. 

Ilja Najšuller je out, Timo Tjahjanto (Jde si pro nás noc) je in. Režisérská škatulata u sequelu filmu Nikdo s Bobem Odenkirkem, jenž nám před pár lety představil svoji vlastní verzi Johna Wicka, asi byla nevyhnutelná s tím, jak dlouho vývoj dvojky trval, každopádně teď už se produkce zjevně definitivně pomalu ale jistě rozjíždí a dvojka tak čerstvě obsadila i hlavní zápornou roli.

Snímek Nobody 2 od studia Universal Pictures totiž čerstvě vyfasoval Sharon Stone. Legendární 66letá hvězda Základního instinktu bude asi pochopitelně v boji s Odenkirkem volit trochu jiné zbraně než pěsti, to ale vůbec nemusí být problém, pakliže u toho bude pořád dost nohsledů, kteří obstarají veškerou akci. Scénář má na svědomí opět Derek Kolstad (Wickové), kromě něj se na něm ale podepsali i další včetně samotného Odenkirka.

Ten pak hodlá novinku, jejíž děj se zatím drží přísně pod pokličkou, zároveň i produkovat ještě spolu s Davidem Leitchem, jehož firma 87North Productions bude opět zastřešovat produkci. Premiéra Nobody 2 je nastavena na srpen příštího roku. První film stál zhruba 16 milionů a vydělal v kinech 57, nadchl navíc jak kritiky, tak diváky, v podstatě tak napodobil úspěch prvního Johna Wicka a je velmi pravděpodobné, že se dvojka ubere stejným směrem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace