Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Glen Powell chce oživit další filmové klasiky


ikona
Mr. Hlad
backdraftbatmanedgar wrightglen powellrunning mantop guntwisters
Nový běžící muž by měl být jen začátek. Hvězda Twisters má velké plány a možná i superhrdinské.  

Glen Powell má dost dobře našlápnuto k tomu, aby se z něj stala opravdová herecká hvězda. Už ve dvojce Top Gunu zaujal, romantika S tebou nikdy ukázala, že zvládne i tenhle žánr a teď nahání v kinech tornáda v Twisters a zatím to vypadá, že lidi to chtějí minimálně v Americe vidět. Vrah naoko navíc ukázal, že umí hrát i nehrdinské postavy a že má víc talentu, než by se mohlo zdát. Takže asi nikoho nepřekvapí, že se jeho jméno skloňuje v souvislosti s každým druhým větším projektem. 

Edgar Wright s ním počítá do nové verze Běžícího muže, což bychom viděli docela rádi, objevili se spekulace, že by se mohl ujmout hlavní role v remaku thrilleru Oheň, v němž v devadesátkách zářil Kurt Russell. Producent původního filmu, který tehdy režíroval Ron Howard, teď potvrdil, že se chystá nová verze a Powellovo jméno v souvislosti s ní zmínil. Pro nastupující hereckou hvězdu by to tak byla už třetí "fotrovská značka", k níž by se upsal. Což mu přejeme, protože zatím odvádí dobrou práci, ale možná by to chtělo zkusit i něco vlastního, aby se ukázalo, jak moc ta jeho star power doopravdy funguje. 

Zároveň se však objevují čím dál hlasitější spekulace, že Powell by mohl být nový Batman v DC vesmíru, který momentálně kutí James Gunn. Nedávno začal Gunna a režiséra Andyho Muschiettiho sledovat na sociálních sítích, takže fandové si z toho vyvozují, že se něco děje. My si ale raději počkáme na nějaké oficiální ohlášení. V každém případě kariéru má Powell nastartovanou velmi slušně. 

---

Vytáhni v hospodě: Batmana už si Powell jednou vyzkoušel, měl malou roličku v Temný rytíř povstal a dostal po tlamě od Toma Hardyho. 

Zdroj: Empireonline 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace