Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #777 o Deadpoolovi, Wolverinovi a Vetřelci


ikona
Mr. Hlad
alienapple tv+deadpoolmarvel rivalsmultiversusnovej a starejvíkendový výplachwolverine
Jaké songy uslyšíte ve třetím Deadpoolovi? Z čeho se nejlíp chroupe popcorn u Vetřelce? A chcete grátis Apple TV+? 

V totálním vedru psaný výplach

Podcast týdne
Už jste asi zaznamenali, že Cival se potkává s Tomášem Baldýnským v podcastu Novej a starej, kde řeší – jak už napovídá název – jeden nový a jeden starý film. V tom nejnovějším probírají V Hlavě, ale hlavně Demolition Mana, tak si to pusťte, protože to stojí za poslech

Playlist týdne
Ryan Reynolds a Hugh Jackman už za pár dní vtrhnou do kin jako Deadpool a Wolverine a pokud se potřebujete naladit na stejnou notu jako superhrdinské legendy, není nic jednoduššího než si pustit na Spotify deadpoolovsko-wolverinovský playlist

Hra týdne
O hře Multiversus jsme psali už několikrát, naposledy v souvislosti s Agentem Smithem, za kterého si v ní můžete zahrát. A teď přichází další nováček, hrdina kultovního animáku Samurai Jack. A mohla by s ním být legrace. 

Nabídka týdne
Máte doma konzoli X-Box? Tak asi víte, že už nějakou dobu si díky ní můžete na tři měsíce užít Apple TV+ zdarma. Máte doma konzoli Playstation 5? Tak teď si můžete Apple TV+ užít na tři měsíce zdarma i vy. Jdu to nainstalovat a snad se konečně podívám na Masters of the Air. 

Další hra týdne
Měli jsme tu Multiversus, teď tu máme Marvel Rivals, kde si půjdou po krku marvelovští superhrdinové. Hra by měla vyjít až příští rok, ale je načase pomalu začít zjišťovat, kdo všechno v ní bude a co bude umět. Teď si můžete nastudovat Adama Warlocka

Fanda týdne
Už jsme párkrát ve výplachu měli videa, kdy osobnosti ze světa filmu lezou do skladu Criterionu a vybírají si tu své oblíbené filmy na plackách. Teď přišel Viggo Mortensen, který mám momentálně v kinech western Až na konec světa. A westernově pojal i svůj výběr. 

Vzpomínka týdne
Glen Powell má momentálně v kinech povedenou akční jízdu Twisters a rozhodl se zavzpomínat na svého předchůdce Billa Paxtona, který naháněl tornáda v původním filmu. Možná jste to nevěděli, ale ti dva byli kámoši a dokonce spolu v roce 2013 natočili drama Red Wing. A asi si to užili

Film týdne
Peter Pavlík alias Pepo, jeden z autorů Králů videa, režisér zábavně provokativní OUCE a náš kamarád momentálně dokončuje svůj nový snímek Projekt Agátka, film o hledání ztraceného psa na Slovensku, které nutně potřebuje alespoň jeden příběh se šťastným koncem. 

Kýbl týdne
Vetřelec: Romulus se blíží a pokud patříte mezi diváky, kteří nevydrží u filmu dvě hodiny nejíst, potřebujete popcorn. A když už si ho budete kupovat, tak ať je to stylové. 

Duel týdne
V posledním výplachu jsme se ptali ne nejlepší romantickou sci-fi a přišly od vás zajímavé tipy. Správci osudu, Věčný svit neposkvrněné mysli, Kimi No Na Wa, Fontána, Her, Lásky čas… těch povedených žánrových mixů nakonec není málo. 

V českých kinech slaví obří úspěch Zápisník alkoholičky, takže se podíváme na alkohol taky. Zajímalo by nás, jaký film o alkoholicích je podle vás nejlepší. Výběr je hodně slušný, máme tu Mikkelsen nebo oscarového Cage, tak zkuste zapřemýšlet. Názvy pište do předmětu, v textu důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace