Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlize Theron v hledáčku sériového vraha


ikona
do_Od
ApexBaltasar KormákurCharlize TheronNetflixthriller
Netflix silně věří nadcházejícímu thrilleru, ve kterém se horolezkyně ocitne lovená vyšinutým cizincem. 

Málokdy jsou hlavouni Netflixu tak moc přesvědčeni o kvalitách projektu, že jej vyfouknou konkurenci ještě předtím, než se vůbec najde režisér nebo hlavní hvězda. V případě snímku Apex se tak ale stalo. Scénář Jeremyho Robbinse je údajně něčím mezi dokumentem Free Solo a Mlčením jehňátek a vypráví o horolezkyni, kterou v divočině začne nahánět sériový vrah.

Netflix i producenti si pak od začátku přáli obsadit hlavní roli herečkou Charlize Theron, která už má s akčními thrillery bohaté zkušenosti, a na pozici režiséra najmout Baltasara Kormákura (Everest, Bestie). Oba tak dostali scénář k přečtení a oba se ihned upsali. Jedná se zároveň o první velký projekt za vlády Dana Lina, nového šéfa filmové divize Netflixu, který se před časem nechal slyšet, že ubere v kvantitě (a taky na výši rozpočtů) a přidá naopak na kvalitě. Bude zajímavé sledovat, jestli to potvrdí hned svým prvním projektem.

Každopádně Theron už pro Netflix v minulosti točila komiksárnu The Old Guard (její pokračování je bohužel stále na cestě) a pohádkovou fantasy Škola dobra a zla, tahle spolupráce tak zjevně oběma stranám vyhovuje. Kormákur zase nedávno dodělal drama Touch, které zatím sbírá nadšené ohlasy, česká premiéra nicméně zatím v nedohlednu a asi by nikoho nepřekvapilo, kdyby snímek dorazil někdy v budoucnu na nějakou ze streamovacích služeb.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace