Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Deadpool & Wolverine: Final Trailer

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek
Nevím, co přesně je (se mnou) špatně, ale nějak to na mě nefunguje. Při prvním traileru jsem byl natěšenej, pak přišel další - natěšenost klesla a teďka tenhle a ... mě se do kina možná už ani nechce :/

Hype vyprchal, ale možná jediný, co ho může ještě trochu nakopnout budou pozitivní reakce. Jestli budou pozitivní.
911125
Nevím, co přesně je (se mnou) špatně, ale nějak to na mě nefunguje. Při prvním traileru jsem byl natěšenej, pak přišel další - natěšenost klesla a teďka tenhle a ... mě se do kina možná už ani nechce :/ Hype vyprchal, ale možná jediný, co ho může ještě trochu nakopnout budou pozitivní reakce. Jestli budou pozitivní.
0 0
reagovat
reaguje na: Jarita12
Aspoň naznačit. :D
911016
Aspoň naznačit. *:D*
911011
0 0
reagovat
reaguje na: Memphis
To mají všechny ukázat v traileru?:D
911011
To mají všechny ukázat v traileru?*:D*
910970
1 0
reagují: Memphis
reagovat

3/5

Solídne trailerové remeslo.
Materiál ide koncentrované Memberberries a na mňa to proste stále nefunguje.
A to ma mrzí, pretože Marvel mám hodne rád. 
910979
Solídne trailerové remeslo. Materiál ide koncentrované Memberberries a na mňa to proste stále nefunguje. A to ma mrzí, pretože Marvel mám hodne rád. 
3/5
1 0
reagovat
Tam bude jedna akční scéna? Vůbec to na mě nefunguje.
910970
Tam bude jedna akční scéna? Vůbec to na mě nefunguje.
2 -1
reagují: Jarita12
reagovat
Finální trailer za mě určitě nejlepší. Osobně doufám, že tam dospělá X-23 nebude mít jen cameo, ale společně s Wolverinem se dočkáme alespoň jedné společné, co možná nejdrsnější akční scény. A taky trochu emocí. 8) 
910954
Finální trailer za mě určitě nejlepší. Osobně doufám, že tam dospělá X-23 nebude mít jen cameo, ale společně s Wolverinem se dočkáme alespoň jedné společné, co možná nejdrsnější akční scény. A taky trochu emocí. *8)* 
1 0
reagovat
Asi na to půjdu no, nejlépe s kámošema. Ale musím se přiznat, že mne ten film svým způsobem sere :D tam bude fakt všechno.. ready player one na druhou ve třetí odmocnině.. Tak snad to bude ve stravitelné formě. 
910943
Asi na to půjdu no, nejlépe s kámošema. Ale musím se přiznat, že mne ten film svým způsobem sere *:D* tam bude fakt všechno.. ready player one na druhou ve třetí odmocnině.. Tak snad to bude ve stravitelné formě. 
1 0
reagovat
Vtipné, jak se Disney usilovně snaží z téhle sešlosti udělat událost kalibru IW a Endgame a v ruce má vedle starého dobrého Jackmana jen archivní záběry od Foxe, Reynoldse na autopilota a jeden song od Madonny:D. Každopádně se docela divím, že to myšák nakonec nevydržel a do posledního traileru pár dní před premiérou uvolnil nějaké nové záběry. Čekal bych, že si úplně všechny fanouškovské laskominy schová až do kina a následující šuškandu. Protože bych se při dlouhodobé formě Marvelu i Levyho vůbec nedivil, kdyby v tom filmu nic moc navíc, vyjma easter eggů, už nebylo.
910941
Vtipné, jak se Disney usilovně snaží z téhle sešlosti udělat událost kalibru IW a Endgame a v ruce má vedle starého dobrého Jackmana jen archivní záběry od Foxe, Reynoldse na autopilota a jeden song od Madonny*:D*. Každopádně se docela divím, že to myšák nakonec nevydržel a do posledního traileru pár dní před premiérou uvolnil nějaké nové záběry. Čekal bych, že si úplně všechny fanouškovské laskominy schová až do kina a následující šuškandu. Protože bych se při dlouhodobé formě Marvelu i Levyho vůbec nedivil, kdyby v tom filmu nic moc navíc, vyjma easter eggů, už nebylo.
3 0
reagovat
Tenhle trailer se mi líbí o dost víc, než ten první. Skoro nula humoru, a taky to jde. Hlavně asi pochopili, že lidi na to, upřímně, spíš půjdou kvůli Wolverinovi než Deadpoolovi, a tak na to dávají důraz.
A void, Alioth....spagetti...Loki se musí v nějaké podobně ukázat, ne? Ideálně v té božské :D
910934
Tenhle trailer se mi líbí o dost víc, než ten první. Skoro nula humoru, a taky to jde. Hlavně asi pochopili, že lidi na to, upřímně, spíš půjdou kvůli Wolverinovi než Deadpoolovi, a tak na to dávají důraz. A [spoiler]void, Alioth....spagetti...Loki se musí v nějaké podobně ukázat, ne? Ideálně v té božské *:D*[/spoiler]
1 -1
reagovat
reaguje na: Fixer
To snad není úplně nutné dávat jako spoiler, ne? 
910933
To snad není úplně nutné dávat jako spoiler, ne? 
910931
0 0
reagovat
Hodně zajímavý je ten záběr na Lady Deadpool, protože za ní jsou desítky dalších variant.
910931
Hodně zajímavý je ten záběr na[spoiler] Lady Deadpool, protože za ní jsou desítky dalších variant[/spoiler].
0 0
reagují: Bezejmenny
reagovat
Každým novým trailerom som si hovoril že ak by to dostal nejaký iný rejža tak to mohol byť k*revsky náser!!...obávam sa ale, že dostaneme sterilný, rutinérsky film...a to ždímanie Logana mi tiež nepríde ako dobrý signál;)...ale BODAJ by som sa mýlil a vytrie nám to zrak, ale obavy tam sú teda...
910920
Každým novým trailerom som si hovoril že ak by to dostal nejaký iný rejža tak to mohol byť k*revsky náser!!...obávam sa ale, že dostaneme sterilný, rutinérsky film...a to ždímanie [i][b]Logana[/b][/i] mi tiež nepríde ako dobrý signál*;)*...ale BODAJ by som sa mýlil a vytrie nám to zrak, ale obavy tam sú teda...
2 0
reagovat
Pěkná malá narace? Začátek, prostředek a konec? Někteří přátelé se stanou nepřáteli, někteří nepřátelé se stanou přáteli? Na konci je tvůj hlavní hrdina bohatší o zkušenost? Jo? Jo? 
Já to beru :)
910919
Pěkná malá narace? Začátek, prostředek a konec? Někteří přátelé se stanou nepřáteli, někteří nepřátelé se stanou přáteli? Na konci je tvůj hlavní hrdina bohatší o zkušenost? Jo? Jo?  Já to beru *:)*
1 0
reagovat

Super

Umínuskujte mě, ale tenhle trailer ve mě vyvolal víc emocí než celej Logan. 5*
910913
Umínuskujte mě, ale tenhle trailer ve mě vyvolal víc emocí než celej Logan. 5*
Super
1 -5
reagovat
Zmykaju Logana -_- ako sa da. Ale ak nechaju Wolverinovi jeho osobnost a nebude za trapneho, mohlo by to fungovat.

Co ma otravuje na marvelovkach tak je to to, ze nedokazu udrzat emociu. Najma MCU. Stane sa nieco a o dve sekundy pride vtip a cely smutok prec.
910910
Zmykaju Logana -_- ako sa da. Ale ak nechaju Wolverinovi jeho osobnost a nebude za trapneho, mohlo by to fungovat. Co ma otravuje na marvelovkach tak je to to, ze nedokazu udrzat emociu. Najma MCU. Stane sa nieco a o dve sekundy pride vtip a cely smutok prec.
10 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se