Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vetřelec: Romulus: Final Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: harsesis
Já chodím do multiplexu a volim časy, kdy jsem tam skoro vždy sám. 
911265
Já chodím do multiplexu a volim časy, kdy jsem tam skoro vždy sám. 
911144
1 0
reagovat
reaguje na: Stranger777
Já si právě počkám na první ohlasy, abych si případně potvrdil, že je to další "Alvarezovina".
911149
Já si právě počkám na první ohlasy, abych si případně potvrdil, že je to další "Alvarezovina".
910998
0 0
reagovat
Trailer super, jen mám pocit, že nám vykecali celý film.

Kino a horor je v poslední době peklo, ale ne na straně děje. Nevím, zda mám smůlu, ale kdykoliv vyfasuji:
A) Ukecanou blondýnu, která musí ten svůj strach, aby si necvrnkla, vykecávat své kámošce nebo nabíječi na vedlejší sedačce
B) Poblázněné adolescenty, kteří strach ventilují skrze hlasitý smích a rádoby cool hlasité hlášky, aby nikdo nezačal větřit, že mají naděláno v gatích
C) Nerdy, kteří musí všem v okolí hlasitě vysvětlovat na co a koho odkazuje toto meme atd.

Ve výsledku z celého hororu nemám nikdy nic a bohužel ani na tohoto vetřelce do kina nejdu:-(
911144
Trailer super, jen mám pocit, že nám vykecali celý film. Kino a horor je v poslední době peklo, ale ne na straně děje. Nevím, zda mám smůlu, ale kdykoliv vyfasuji: A) Ukecanou blondýnu, která musí ten svůj strach, aby si necvrnkla, vykecávat své kámošce nebo nabíječi na vedlejší sedačce B) Poblázněné adolescenty, kteří strach ventilují skrze hlasitý smích a rádoby cool hlasité hlášky, aby nikdo nezačal větřit, že mají naděláno v gatích C) Nerdy, kteří musí všem v okolí hlasitě vysvětlovat na co a koho odkazuje toto meme atd. Ve výsledku z celého hororu nemám nikdy nic a bohužel ani na tohoto vetřelce do kina nejdu:-(
1 0
reagují: Galactus
reagovat
reaguje na: departed
Udává se 1h59min.
911034
Udává se 1h59min.
911032
1 0
reagovat
Nejde mi upřímně o to, kolik toho ukázali už v trailerech, ale jestli jsou takhle dobrý už upoutávky, tak není možný, že by se film samotný měl jakkoliv posrat. Prostě není. Vypadá to, že Alien je zpátky a s Romulusem je šance, že se obnoví reputace.

Kino je jistý. Víme vlastně už stopáž?
911032
Nejde mi upřímně o to, kolik toho ukázali už v trailerech, ale jestli jsou takhle dobrý už upoutávky, tak není možný, že by se film samotný měl jakkoliv posrat. Prostě není. Vypadá to, že Alien je zpátky a s Romulusem je šance, že se obnoví reputace. Kino je jistý. Víme vlastně už stopáž?
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Vypadá to jako již viděno, ale jinak. Nicméně mi to nevadí a po předchozích dvou zkušenostech jsem rad, ze se nehraje na píšťalu. Je to málo, ale takhle hluboké ty rány od Ridleyho jsou 
911025
Vypadá to jako již viděno, ale jinak. Nicméně mi to nevadí a po předchozích dvou zkušenostech jsem rad, ze se nehraje na píšťalu. Je to málo, ale takhle hluboké ty rány od Ridleyho jsou 
1 0
reagovat
Ta poslední věta popisku, ano - i tohle je ten typ filmu, kde mi od prvních ukázek hraje v hlavě skladba od Vladimíra 518 a přeju si, ať se to fakt neposere.
911002
Ta poslední věta popisku, ano - i tohle je ten typ filmu, kde mi od prvních ukázek hraje v hlavě skladba od Vladimíra 518 a přeju si, ať se to fakt neposere.
0 0
reagovat
reaguje na: kfk
Díky za potvrzení všech mých obav :D Pokud to nebude mít zdrcující recenze, stejně bych na to zašel, protože na Vetřelce (ok Covenant už jsem nedal) prostě chodím a bude to za mě určitě ve svém stylu fajn. Budu to ale muset brát jako přímočařejší Event Horizon, pokud to bude "jen" parádní přímočará vyvražďovačka. Uvidíme...
910998
Díky za potvrzení všech mých obav *:D* Pokud to nebude mít zdrcující recenze, stejně bych na to zašel, protože na Vetřelce (ok Covenant už jsem nedal) prostě chodím a bude to za mě určitě ve svém stylu fajn. Budu to ale muset brát jako přímočařejší Event Horizon, pokud to bude "jen" parádní přímočará vyvražďovačka. Uvidíme...
910987
1 0
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: Stranger777
“ Aliens jsou můj no. 1 film. Tohle vypadá zajímavě, ale trochu moc s důrazem na likvidaci lidí. Na prvních dvou dílech mě fascinují postavy a do jakých situaci se dostanou, a že nakonec "nakopou" vetřelce do vesmíru.”
Tímhle jsi sumarizoval běžné problémy moderních filmů - slabý scénář (generický, šablonovitý, předvídatelný) bez důrazu na charaktery a příběh. A zároveň i trefil, proč je Alvarez podprůmerný režisér/scénárista. Protože on si umí pohlídat jen tu produkci, kterou mu ale může závidět kdekdo (klobouk dolů).
910987
“ Aliens jsou můj no. 1 film. Tohle vypadá zajímavě, ale trochu moc s důrazem na likvidaci lidí. Na prvních dvou dílech mě fascinují postavy a do jakých situaci se dostanou, a že nakonec "nakopou" vetřelce do vesmíru.” Tímhle jsi sumarizoval běžné problémy moderních filmů - slabý scénář (generický, šablonovitý, předvídatelný) bez důrazu na charaktery a příběh. A zároveň i trefil, proč je Alvarez podprůmerný režisér/scénárista. Protože on si umí pohlídat jen tu produkci, kterou mu ale může závidět kdekdo (klobouk dolů).
910968
1 0
reagují: Stranger777
reagovat

5/5

Technicky dokonalý trailer.
Materiál vyzerá skvelo a má to ten správny "Dead Space" nádych, čo je super.  Jedinú obavu mám o kvalitu postáv. Herecké obsadenie mi vekovo pripomína skôr osadenstvo netflixového seriálu než sci-fi hororu, akým je univerzum  votrelca.  
910978
Technicky dokonalý trailer. Materiál vyzerá skvelo a má to ten správny "Dead Space" nádych, čo je super.  Jedinú obavu mám o kvalitu postáv. Herecké obsadenie mi vekovo pripomína skôr osadenstvo netflixového seriálu než sci-fi hororu, akým je univerzum  votrelca.  
5/5
0 0
reagovat
Aliens jsou můj no. 1 film. Tohle vypadá zajímavě, ale trochu moc s důrazem na likvidaci lidí. Na prvních dvou dílech mě fascinují postavy a do jakých situaci se dostanou, a že nakonec "nakopou" vetřelce do vesmíru. Prostě to je furt o lidech, tady mi to přijde jako vyvražďovačka. Ne že bych to nechtěl vidět ;) Ale jen aby to nebylo jak u AvP, kde první díl nebyl pro někoho dost krvave a dvojka pak byla sice krvavá, ale jinak blábol. Hororový řemeslo tu bude ale dobrý a jsem rád, že tomu světu dá někdo šanci. Za mě měl vzniknout Alien 5 s Ripley. Ale tenhle vlak už ujel.
910968
Aliens jsou můj no. 1 film. Tohle vypadá zajímavě, ale trochu moc s důrazem na likvidaci lidí. Na prvních dvou dílech mě fascinují postavy a do jakých situaci se dostanou, a že nakonec "nakopou" vetřelce do vesmíru. Prostě to je furt o lidech, tady mi to přijde jako vyvražďovačka. Ne že bych to nechtěl vidět *;)* Ale jen aby to nebylo jak u AvP, kde první díl nebyl pro někoho dost krvave a dvojka pak byla sice krvavá, ale jinak blábol. Hororový řemeslo tu bude ale dobrý a jsem rád, že tomu světu dá někdo šanci. Za mě měl vzniknout Alien 5 s Ripley. Ale tenhle vlak už ujel.
0 0
reagují: kfk
reagovat
Na YT v jednom rozboru rikal frajer, co se podilel z casti na nataceni, ze v traileru neni ANI ZDALEKA tak pulka dulezitejch veci, co se ve filmu stanou :) jsem v klidu, urco to bude o parnik lepsi nez posledni dva filmy od Ridleyho.
910963
Na YT v jednom rozboru rikal frajer, co se podilel z casti na nataceni, ze v traileru neni ANI ZDALEKA tak pulka dulezitejch veci, co se ve filmu stanou *:)* jsem v klidu, urco to bude o parnik lepsi nez posledni dva filmy od Ridleyho.
1 0
reagovat
No nevím, nevypadá to špatně ale že by mě to zaujalo... raději bych nějaký originální sci-fi horor, kde by po hrdinech šlo něco dosud nevídaného, ne starý známý Vetřelec, z něhož jsou možná vyjevené postavy, ale diváka už asi těžko překvapí - viz scéna s chestbusterem, kdy jsem se div nerozčílil na postavy, že jsou tak pitomé a netuší která bije* (ale třeba se pletu a ve filmu dojde na nějaké překvapení, které tvůrci moudře nevykecali v traileru) 
Já bych byl možná naopak pro využití obeznámenosti diváka s alienem. Co kdyby ho znali i postavy, z nějakých zpráv a hlášení a měli od začátku představu, čemu čelí? A pak by se něco podělalo anebo se ukázalo, že ani našprtání příručky vesmírného sboru na setkání s vetřelcem tváří v tvář prostě nepřipraví... 
* to prosvěcování je cool, to zas jo 
910947
No nevím, nevypadá to špatně ale že by mě to zaujalo... raději bych nějaký originální sci-fi horor, kde by po hrdinech šlo něco dosud nevídaného, ne starý známý Vetřelec, z něhož jsou možná vyjevené postavy, ale diváka už asi těžko překvapí - viz scéna s chestbusterem, kdy jsem se div nerozčílil na postavy, že jsou tak pitomé a netuší která bije* (ale třeba se pletu a ve filmu dojde na nějaké překvapení, které tvůrci moudře nevykecali v traileru)  Já bych byl možná naopak pro využití obeznámenosti diváka s alienem. Co kdyby ho znali i postavy, z nějakých zpráv a hlášení a měli od začátku představu, čemu čelí? A pak by se něco podělalo anebo se ukázalo, že ani našprtání příručky vesmírného sboru na setkání s vetřelcem tváří v tvář prostě nepřipraví...  * to prosvěcování je cool, to zas jo 
2 0
reagovat
Nevim. Kamera, paleta, svetla atd vypadaji slusne, ale porad z toho citim blbou teenage vyvrazdovacku bez jedineho zajimaveho herce.
910946
Nevim. Kamera, paleta, svetla atd vypadaji slusne, ale porad z toho citim blbou teenage vyvrazdovacku bez jedineho zajimaveho herce.
2 -1
reagovat
Po prometheovi a covenantovi tohle snad nemůže být průser. Každopádně já v kině budu, nebývale moc se těším a jediné čeho se asi bojím je to, že se ve zdejších dojmech dočtu, jak tam není nic navíc, žádná chytrá myšlenka posouvajici děj. 
Aby to nebylo přirovnáváno k Terminátorovi, kde to bylo pětkrát ze šesti to samé. 
Ale věřím v příjemnou podívanou, ať už to bude chytrý nebo sterilní :+
910942
Po prometheovi a covenantovi tohle snad nemůže být průser. Každopádně já v kině budu, nebývale moc se těším a jediné čeho se asi bojím je to, že se ve zdejších dojmech dočtu, jak tam není nic navíc, žádná chytrá myšlenka posouvajici děj.  Aby to nebylo přirovnáváno k Terminátorovi, kde to bylo pětkrát ze šesti to samé.  Ale věřím v příjemnou podívanou, ať už to bude chytrý nebo sterilní *:+*
0 0
reagovat
Vypadá to jako Ressurection v kabátku jedničky. Čekal jsem, kdy tam vykoukne Ron Pearlman. Postavy jako z jedničky a dvojky už nikdo nikdy nenapíše a nezahraje, tak snad aspoň všichni pojdou rychle a efektně.
910939
Vypadá to jako Ressurection v kabátku jedničky. Čekal jsem, kdy tam vykoukne Ron Pearlman. Postavy jako z jedničky a dvojky už nikdo nikdy nenapíše a nezahraje, tak snad aspoň všichni pojdou rychle a efektně.
0 0
reagovat
Tu poslední větu tesat :D
Na můj vkus to pořád místy vypadá trochu jako dražší sci-fi od Netflixu. Ale atmoška tam je, těch detailů  face huggery je tam moc (snad si nechali něco do filmu), a i když mi pravděpodobně budou hlavní postavy ukradené, tak jestli tady kluci na MZ dají palec nahoru, tak já do kina půjdu :D
910935
Tu poslední větu tesat *:D* Na můj vkus to pořád místy vypadá trochu jako dražší sci-fi od Netflixu. Ale atmoška tam je, těch detailů  face huggery je tam moc (snad si nechali něco do filmu), a i když mi pravděpodobně budou hlavní postavy ukradené, tak jestli tady kluci na MZ dají palec nahoru, tak já do kina půjdu *:D*
0 0
reagovat
Ač se derou ven předsudky (fuj boomere), že Alvarez 
za A: neumí pracovat s herci, ale rád je fyzicky trápí , protože je to magor
za B: nemyslí si, že jsou pro film důležití, protože je to magor
za C: je mu to prostě jedno...což je protože je to magor

Účel zde maximálně světí prostředky a vypadá to náramně skvěle, ale opět budeme remcat že je posádka zbytečná a necharismatická a jediné uznání se jim dostane v případě důležité nebo alespoň efektivní smrti. 

Scéna s prosvícením (ehm) hrudníku je už teď kandidát do ,,Topky" na užší výběr .


Úkol zněl jasně,  hlavní hvězda je Alien a vše kolem musí vzbuzovat povědomý feeling = tady konečně jsou boomeři zase v pořádku a očekává se od nich že tvůrce podrží a nebudou jen remcat.

Já určitě remcat budu, ale asi v kině :-)) 
910930
Ač se derou ven předsudky (fuj boomere), že Alvarez  za A: neumí pracovat s herci, ale rád je fyzicky trápí , protože je to magor za B: nemyslí si, že jsou pro film důležití, protože je to magor za C: je mu to prostě jedno...což je protože je to magor Účel zde maximálně světí prostředky a vypadá to náramně skvěle, ale opět budeme remcat že je posádka zbytečná a necharismatická a jediné uznání se jim dostane v případě důležité nebo alespoň efektivní smrti.  Scéna s prosvícením (ehm) hrudníku je už teď kandidát do ,,Topky" na užší výběr . Úkol zněl jasně,  hlavní hvězda je Alien a vše kolem musí vzbuzovat povědomý feeling = tady konečně jsou boomeři zase v pořádku a očekává se od nich že tvůrce podrží a nebudou jen remcat. Já určitě remcat budu, ale asi v kině :-)) 
0 0
reagovat
Hmmm tomu sa vraví trailerová lahôdka:+8) Moc pekné a som rád že rejža sa vracia ku koreňom a nevymýšľa ďalšiu mytológiu ( mrk mrk pane Scotte;) )...a mne ani nevadí že tí herci nemajú "charizmu" ako sa tu spomínalo, za mňa to je zámer že je to banda obyčajných ľudí ktorých nečakajú pekné veci?) Jediná vec ktorá mi "vadí" je to že tie zábery sú miestami až príliš čisté a Vetřelec pôsobí viac mechanicky ako organicky...ale inak TOPKA:+:+
910905
Hmmm tomu sa vraví trailerová lahôdka*:+**8)* Moc pekné a som rád že rejža sa vracia ku koreňom a nevymýšľa ďalšiu mytológiu ( mrk mrk pane [i]Scotte*;)* [/i])...a mne ani nevadí že tí herci nemajú "charizmu" ako sa tu spomínalo, za mňa to je zámer že je to banda obyčajných ľudí ktorých nečakajú pekné veci*?)* Jediná vec ktorá mi "vadí" je to že tie zábery sú miestami až príliš čisté a [b]Vetřelec[/b] pôsobí viac mechanicky ako organicky...ale inak TOPKA*:+**:+*
1 0
reagovat
Wow, minulý trailer byl pecka, tohle je rovnou nekompromisní bombice:+. Snad se po premiéře neukáže, že je to hereze, hodná lynče, ale prozatím to fakt vypadá, že co nezvládl otec zakladatel Scott (a to na to měl dva pokusy:D), to se povedlo fanouškovi Alvarezovi, tj. důstojně navázat na původní tetralogii a dát ostatním fanouškům přesně to, po čem od Resurrection marně volají - přímočarou klaustrofobickou akční/hororovou jízdu bez překombinovaného loru a vyšších ambicí, ze které ale atmosféra, sliz a kyselina doslova odkapává a eRkový rating je v ní vytěžen na maximum. Nekriticky se těšit do kina s ohledem na nechvalně známý syndrom Prometheus asi není nejlepší nápad, ale nemůžu si pomoct:).
910901
Wow, minulý trailer byl pecka, tohle je rovnou nekompromisní bombice*:+*. Snad se po premiéře neukáže, že je to hereze, hodná lynče, ale prozatím to fakt vypadá, že co nezvládl otec zakladatel Scott (a to na to měl dva pokusy*:D*), to se povedlo fanouškovi Alvarezovi, tj. důstojně navázat na původní tetralogii a dát ostatním fanouškům přesně to, po čem od Resurrection marně volají - přímočarou klaustrofobickou akční/hororovou jízdu bez překombinovaného loru a vyšších ambicí, ze které ale atmosféra, sliz a kyselina doslova odkapává a eRkový rating je v ní vytěžen na maximum. Nekriticky se těšit do kina s ohledem na nechvalně známý syndrom Prometheus asi není nejlepší nápad, ale nemůžu si pomoct*:)*.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se