Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Timothée Chalamet si zahraje ping-pong s autorem Drahokamu


ikona
Jokolo
a24josh safdietimothée chalamet
Utáhne Chalamet i film o stolním tenise? 

Timothée Chalamet patří k těm hvězdám, jejichž každý další projekt je vyhlížen s velkými ambicemi. V současném Hollywoodu je jen málo mladých umělců, kteří by měli takovýto věhlas a Chalametovi agenti mají pravděpodobně plné ruce práce s přehrabováním se v nabízených scénářích. Po druhé Duně a životopisném A Complete Unknown o Bobu Dylanovi, jež by mělo dorazit příští rok do kin, si tak Tim vybral další projekt. A půjde opět o životopis, nicméně od hudby přecházíme ke sportu.

Do filmografie si totiž připíše zářez s názvem Marty Supreme. Půjde o biografický biják pojednávající o legendárním hráči stolního tenisu, Martym Reismanovi. Americký sportovec se postupně od svých dvanácti let ze zaprášených stolů vypracovával k medailím na světových šampionátech, mezinárodní soutěž dokonce vyhrál ještě ve svých 67 letech, kdy se vrátil ze sportovního důchodu. Zároveň se však jednalo o poměrně rozporuplnou figuru, která svou arogancí i sázením nebudila univerzální sympatie. Proto je dobře, že se jeho příběhu mimo schopného herce ujme i skvělý režisér.

Režii snímku bude mít na starosti Josh Safdie. Ten se svým bratrem Bennym udělal díru do světa díky pecce Dobrý časy, následně roli talentovaných tvůrců oba potvrdili Drahokamem s Adamem Sandlerem. Tvůrčí a bratrská dvojice se poté rozdělila a každý se začal věnovat vlastním projektům. Zatímco Benny si tak například zahrál v Oppenheimerovi a v současnosti dokončil další sportovní drama pro A24 The Smashing Machine S Dwaynem Johnsonem, pro Joshe půjde o první samostatný režijní počin. Jeho dynamická režie a osobitý přístup zní pro tuto sportovní látku vhodně, tak uvidíme, co z toho vzejde. 

Vytáhni v hospodě: Chalamet v jednu chvíli zanevřel na herectví. Mladý herec doufal, že jeho role v Interstellaru bude ta, která mu pomůže prorazit, což se nepovedlo. Pak se navíc hromadila castingová odmítnutí, kdy nezískal roli Spider-Mana v Captain America: Občanská válka a byl odmítnut do filmů Teorie všeho nebo Místo u moře. Kýžený průraz přišel až s filmem Dej mi své jméno. 

---

Mrkněte na naše Liveko, kde probíráme Timmyho i druhou Dunu.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace