Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sam Raimi a hororová verze Trosečníka


ikona
do_Od
hororSam RaimiSend HelpthrillerTrosečník
Sam Raimi plánuje výlet na opuštěný ostrov.  

Samu Raimimu horor samozřejmě nebyl v posledních letech nijak cizí, ostatně coby producent měl ruce hned v několika z nich, sám pak při natáčení dvojky Doctora Strange dal průchod svým nejtemnějším choutkám, čistokrevný horor ale coby režisér neposlal do kin už nějakých patnáct let. Nyní však nastal čas vrátit se ke svým kořenům. Raimi totiž oznámil nový film s názvem Send Help, který bude děsivý až až.

Novinka od studia 20th Century Studios nás totiž zavede na opuštěný ostrov, kde někdo uvízne. Kdo a proč, to zatím nevíme, veškeré detaily jsou přísně střeženy. Snímek je ale popisován jako mix Trosečníka a Misery nechce zemřít, což nezní zrovna jako lehká podívaná. Scénář píšou Damian Shannon a Mark Swift a Raimi kromě režie bude i produkovat.

Raimi toho v posledních letech sám moc netočil, kromě výše zmíněné marvelovky to byl ještě v roce 2013 Mocný vládce Oz a předtím v roce 2009 právě horor Stáhni mě do pekla. Jeho kariéra ale odstartovala s filmy jako Lesní duch nebo Armáda temnot, k žánru tak měl odjakživa velmi blízko. Co se pak jím produkovaných filmů týče, nejblíže jsou snímky Don't Move, který na jaře koupil Netflix, a thriller Locked s Billem Skarsgardem a Anthony Hopkinsem, který je nyní v postprodukci. Send Help zatím nemá oficiálně stanovené datum premiéry a minimálně rok dva si na něj tak počkáme. O Raimim se navíc stále občas spekuluje jako o jednom z možných režisérů budoucích Avengers projektů, více se předpokládám dozvíme na letošním Comic-Conu.

O Raimiho režijní genialitě jsme natočili i MZ Speciál:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace