Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Darren Aronofsky chystá temnou detektivku s Austinem Butlerem


ikona
Mr. Hlad
austin butlercaught stealingdarren aronofskyregina kingzoe kravitz
Je libo hvězdně obsazenou temnou krimi podívanou?  

Darren Aronofsky je filmař, který nikdy neměl moc zapotřebí podbízet se velkému Hollywoodu. A když už to zkusil, vylezl z toho průměrný Noe. Líp mu jdou malá dramata, v nichž může pořádně potrápit své herce i diváky a že to pořád zvládá skvěle, dokázal v nedávné Velrybě, díky níž se zpátky na hereckou mapu dostal Brendan Fraser. Teď si ale asi řekl, že by přeci jen mohl zkusit něco diváčtějšího. 

Jeho novinka Caught Stealing bude adaptací prvního dílu krimi trilogie Charlieho Hustona, která vyšla i u nás pod názvem Dopaden při činu. Hlavním hrdinou by měl být bývalý baseballový hráč Hank Thompson, jenž se teď živí jako barman a slíbil sousedovi, že mu pohlídá kocoura. Což se ukáže být dost nebezpečné, protože mu nejdřív v práci pořádně rozmlátí ksicht dva členové ruské mafie a blízko něj se začínají ochomýtat další nebezpeční lidé a ani policie nevypadá, že by mu chtěla nějak ulehčit život. A Hank přitom vůbec netuší, co po něm chtějí. 

Caught Stealing by měl být drsný noir thriller zasazený do devadesátých let a Aronofsky do něj už zvládl zlákat pár zajímavých hereckých jmen. Hlavní role se ujme Austin Butler, jenž má po Elvisovi, Duně nebo Motorkářích hodně slušně rozjetou kariéru, a dorazit by měly i Zoë Kravitz nebo oscarová Regina King. Uvidíme, jak si režisér specializující se na filmy o lidech, kteří se fyzicky totálně ničí, poradí s něčím diváčtějším. 

---

Vytáhni v hospodě: Když Darren Aronofsky točí, prý se odmítá stříhat a holit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace