Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #776 o Star Wars a deadpoolovském psovi


ikona
Mr. Hlad
deadpoolmike flanagahoutlawsshaun of the deadstar warsvíkendový výplachwolverine
Jak vypadá psí Deadpool? Koho potkáte v nové hře ze světa Hvězdných válek? A jaký podcast byste měli začít poslouchat?  

Informacemi narvaný výplach 

Režisérská verze týdne
Před nedávnem se objevila zpráva, že čtyřhodinová verze Napoleona Ridleyho Scotta, o které se mluvilo ještě před premiérou té normální, jen tak nebude. Ale zdá se, že to nakonec půjde. MPA jí totiž udělilo rating R, takže asi existuje a ve víceméně použitelném stavu. Kdy a kde ji uvidíme, ale zatím netušíme. 

Gangy týdne
Hra Star Wars Outlaws se blíží, a tak není od věci podívat se trochu na zoubek těm, kterým zkřížíte cestu. A vzhledem k názvu asi nikoho nepřekvapí, že to budou mocné a sakra nebezpečné gangy. Některé znáte, jiné méně. Tak snad s nimi bude zábava. 

Soud týdne
Alec Baldwin má klid. Nešťastná událost, kdy při natáčení westernu Rust vystřelil z nabité zbraně a stálo to život kameramanku Halynu Hutchins, zaměstnávala právníky poměrně dlouho, ale teď je konec. Soud zamítl obžalobu na základě pochybení při zacházení s důkazy a ostrá munice, kterou oddělení šerifa nalezlo na místě, nebyla ani v soudním spisu. 

Nespokojenec týdne
Nová Vrána dorazí už velmi brzy a dost těžko byste hledali někoho, kdo se na ni doopravdy těší. Teď se navíc ozvali i Bill Skarsgård, který také není z některých věcí nadšený. I když tu hraje hlavní roli. Nezdá se mu, že konec, který má prý lákat na potenciální dvojku, ani to, že jeho Eric (ne Eric Draven, ale Eric, protože to prý není Eric Draven, i když je to Eric) je až příliš nabušený. Že by příprava na shitstorm? 

RIP týdne
Ve věku 75 let zemřela Shelley Duvall, hvězda Kubrickova Osvícení. I když v Hollywoodu pár dalších zajímavých rolí měla, nikdy se vyloženě neproslavila a život se s ní taky nemazal. Ale pokud byste si chtěli připomenout její ikonický výkon a zjistit víc o tom, co byla vlastně zač, máte možnost. 

Hvězda týdne
Deadpool a Wolverine nebudou jediné hvězdy nadcházející marvelovky. Objeví se v ní totiž i Dogpool, psí verze hlavního hrdiny, kterého si zahrála Peggy, jeden z nejošklivějších psů, jaký se kdy před kamerou objevil. Na červeném koberci si to ale docela užívá

Pomoc týdne
Andrew Bryniarski nikdy nebyl hvězda, ale v Hollywoodu po něm pár zajímavých rolí zůstalo, především Leatherface v Texaském masakru motorovou pilou a jeho pokračování. Teď ale potřebuje pomoc, přišel kvůli požárům o domov, čeká ho několik operací a má pár dalších dost nepříjemných potíží. A tak prosí fandy o pomoc

Podcast týdne
Mike Flanagan je jedním z nejzajímavějších hororových režisérů současnosti, na kontě má krom filmu Doktor Spánek třeba i seriály The Haunting nebo Půlnoční mše a teď nastartoval vlastní podcast s názvem Directors Commentary, ve kterém bude spolu s dalšími filmaři překvapivě komentovat filmy. Zatím je venku epizoda s Radio Silence a jejich Krvavou nevěstou. Pustit si to můžete na Spotify

Lego týdne
Minulý týden jste si mohli ve výplachu přečíst o Lego Čelistech. Teď tu máme Lego Soumrak mrtvých, nebo spíš nemáme, protože i když se líbilo, společnost Lego se nakonec rozhodla, že ho dělat nebude, protože všechny jejich hračky musí být vhodné i pro děti. No a tady to nedopadlo. Žraloci jsou ale asi v pohodě. 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jakou filmovou sérii, která si dává pauzu alespoň třicet let, byste oživili. Policejní akademie, Conan s Arnoldem nebo Noční můra v Elm Street jsou rozhodně dobré tipy. 

Do kin míří romantika Vezmi mě na Měsíc a moc velký úspěch v kinech zatím neslaví. Možná i proto, že kombinuje lásku s příběhem z prostředí NASA a cesty k Měsíci. Nás by zajímalo, jaká je podle vás nejlepší romantická sci-fi podívaná. Názvy filmů pište do předmětu, do textu uveďte důvody. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (47)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace