Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Highlander se brzy konečně začne točit


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskihenry cavillhighlanderjohn wick
There can be only one! 

Když člověk natočí hit, je to samozřejmě důvod k radosti, ale můžou se objevit i nečekané problémy. Chad Stahelski s Johnem Wickem nakopl akční žánr novým směrem a protože dělal dlouhé roky kaskadéra a choreografa a měl v hlavě evidentně spoustu nápadů, tak v tom natáčení Johna Wicka pokračoval. Čas od času se objevilo info o tom, že chytá nějaký nový projekt a nebudeme tu vypisovat všechny, vždycky to však skončilo tak, že zavolal Keanu Reevesovi a šli kosit lidi. Teď to ovšem vypadá, že konečně vážně uteče k něčemu jinému. 

Že by si chtěl Stahelski natočit nového Highlandera, víme už pár let, jenže tentokrát na něj má doopravdy čas, takže to vypadá, že kamery se spustí a už vcelku brzy. Točit by se mělo už v lednu příštího roku, Stahelski momentálně běhá po Skotsku a hledá ideální lokace a pořád se počítá s tím, že hlavní role se ujme Henry Cavill, jenž má dost času, když skončil se Supermanem i se Zaklínačem. A bude tedy jako nesmrtelný drsňák napříč dějinami bojovat s jinými milovníky ostrých zbraní a společně si budou sekat kebule. 

Stahelski slibuje úplně nový typ šermířských akčních scén, žádné variace na ty klasické jako jsou v Zorrovi nebo Tygru a drakovi. Zrovna jemu věříme, že by do podobného projektu nešel, kdyby neměl pocit, že se může pořádně vyřádit. S kým se Cavill porve, zatím nevíme, ale naposledy se v souvislosti se záporákem mluvilo o Michaelu Fassbenderovi a to by nebyla vůbec špatná volba. Tak snad se tentokrát doopravdy začne točit. 

---

Vytáhni v hospodě: Při natáčení původního Highlandera byl Clancy Brown nervózní ze scény se Seanem Connerym, a tak se trošku neudržel, skočil na něj s mečem a málem mu usekl hlavu. Connery z toho radost neměl, ale kdo by nebyl nervózní z 007?

Pusťte si MZ Live Speciál o Highlanderovi

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace