Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #775 o Spider-Manovi a Čelistech


ikona
Mr. Hlad
jawslegomatrixspider-manvíkendový výplach
Chcete domů lego žraloka z Čelistí? Kde si můžete zahrát za Spideyho? A je větší borec Bugs Bunny, nebo Agent Smith?  

Prázdninový výplach

Letterbox týdne
Michael Mann je režisérský génius. Nelítostný souboj, Poslední Mohykán nebo Insider jsou dnes klasiky. A rád filmy nejen točí, ale taky na ně kouká. A pokud byste chtěli vědět na jaké a co jim říká, můžete ho sledovat na Letteroboxu, kam se přidal po Miku Flanaganovi nebo Martinu Scorsesem. 

Multiversus týdne
Není to tak dlouho, co jsme vám ukazovali, jak do hry Multiversus, takové srandovní mlátičky, přibyl k Wonder Woman nebo Scooby-Doo Jason z Pátku třináctého. A máme tu dalšího ikonického záporáka, do hry se totiž chystá Agent Smith z Matrixu

Spidey týdne
A dáme si rovnou ještě jednu hru. V Marvel Rivals se potkají superhrdinové od Marvelu a půjdou si po krku, protože… já nevím, zase nějaké dimenze a tak. To je jedno, důležité je, že to vypadá na celkem fajn srandu a že u toho bude i Spider-Man. 

Lego týdne
Lego už dávno není jen pro prcky, to určitě víte i kvůli tomu, že na MovieZone soutěžíme pravidelně o kousky, které si rádi postaví i dospěláci. A teď tu máme další Lego totiž světu ukázalo set podle kultovních spielbergových Čelistí, který se bude prodávat od srpna. A já ho asi potřebuju

Děs týdne
Tiché místo teď řádí v kinech se svým třetím dílem, respektive prequelem, a ačkoliv jsem osobně toho názoru, že po jedničce stačilo, lidi to furt baví. I proto vzniká hra A Quiet Place: The Road Ahead, ve které budete muset být sakra potichu, abyste se dostali k happy endu. 

Kytarista týdne
Život je někdy pěkná svině, Michael J. Fox o tom ví své a je zatraceně velká škoda, že ho kvůli Parkinsonově nemoci nevídáme na plátně. Ale vypadá to, že optimismus mu neschází a že si dovede užívat. Třeba na festivalu Glastonbury, kde se sešel na pódiu s Coldplay. 

Znělka týdne
Festival v Karlových Varech sice už skončil, ale my s ním ne. Pokud jste tam byli, je dost velká šance, že jste v kině zahlédli novou znělku, ve které září Benicio del Toro. A pokud ne, můžete si ji pustit teď a tady. Za nás docela povedená

Kočka týdne
V novém Tichém místě bojují o život Newyorčané, ale taky Frodo. Ne ten hobit, ale kočka, kterou s sebou tahá hlavní hrdinka a vypadá to, že Lupita Nyong'o kvůli ní zvládla překonat svůj strach z těhle zvířat. Aby taky ne, když je to takový sympaťák. 

Komiks týdne
Spousta zápasníků MMA nebo wrestlerů to zkouší na filmovém plátně, ale i když mají pár úspěšných filmů nebo i let, obvykle to rychle skončí. Ronda Rousey určitě čekala, že udělá před kamerou hvězdnější kariéru, ale když to nevyšlo, rozhodla se, že to zkusí jinak. A že napíše vlastní komiks Expecting the Unexpected, ve kterém bude za nejdrsnější hrdinku s těhotenským břichem (i když falešným) široko daleko. 

Duel týdne
KarelR se vás minule ptal na nejlepší body horor. Nejčastěji tu zazněla Moucha, ale taky třeba Carpenterova Věc. Tenhle žánr je holt pro fajnšmekry. 

Dnes se podíváme na návraty legend. Policajt v Beverly Hills se vrací po třiceti letech, my bychom tedy rádi věděli, u jaké série, která už si dává pauzu alespoň třicet let, byste rádi viděli pokračování se stejným hereckým obsazením. Názvy pište do předmětu, v textu se vykecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace