Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Policajt v Beverly Hills: Axel F

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

56897/85632

4ka v pohode. Je to akoby ste strojom casu  cestovali 30 spat vo fimovej historii. Scenar, narativ, cela kostra ako z 80 rokov – a marfy  vypada na 45. 
(Cernosi maju vyhodu hrubsej koze, preto maju menej vrasok.)
909231
4ka v pohode. Je to akoby ste strojom casu  cestovali 30 spat vo fimovej historii. Scenar, narativ, cela kostra ako z 80 rokov – a marfy  vypada na 45.  (Cernosi maju vyhodu hrubsej koze, preto maju menej vrasok.)
56897/85632
0 0
reagovat

Slabších 7/10

Po úvodní akci s pluhem, která je za mě dost nepovedená, jsem uvažoval, jestli si radši nepustit večer něco jiného. Nakonec jsem tomu šanci dal a trochu se to zlepšilo.
Murphyho gagy jsou někdy dost na sílu tlačené a ne vždy fungují, ale určitě hlavně Murphy je jeden z mála důvodů proč se na to podívat,  má na to ze staré sestavy nejvíc, vypadá fakt tak na padesát, zatímco ostatní už vypadají, jako by je vytáhli z domova důchodců. Proto je za mě dobře, ža tam nemaj až tak velké role a je tam fajn Gordon-Levitt.

Celkově je to taková sice koukatelná, ale jinak průměrná detektivka typická pro Netflix. Jako pokračování slavné série je to za mě celkem zbytečný přírůstek.
909223
Po úvodní akci s pluhem, která je za mě dost nepovedená, jsem uvažoval, jestli si radši nepustit večer něco jiného. Nakonec jsem tomu šanci dal a trochu se to zlepšilo. Murphyho gagy jsou někdy dost na sílu tlačené a ne vždy fungují, ale určitě hlavně Murphy je jeden z mála důvodů proč se na to podívat,  má na to ze staré sestavy nejvíc, vypadá fakt tak na padesát, zatímco ostatní už vypadají, jako by je vytáhli z domova důchodců. Proto je za mě dobře, ža tam nemaj až tak velké role a je tam fajn Gordon-Levitt. Celkově je to taková sice koukatelná, ale jinak průměrná detektivka typická pro Netflix. Jako pokračování slavné série je to za mě celkem zbytečný přírůstek.
Slabších 7/10
0 0
reagovat
Nebylo to špatné, ale žádný zázrak také ne. Eddie Murphy vypadá maximálně na čtyřicet, takže by minimálně jedno pokračování jistě zvládl. Otázka je jestli o něj někdo stojí. Pokud by někdo přišel z o něco lepším scénářem tak za mě proč ne. 
Moje hodnocení: 6/10
909219
Nebylo to špatné, ale žádný zázrak také ne. Eddie Murphy vypadá maximálně na čtyřicet, takže by minimálně jedno pokračování jistě zvládl. Otázka je jestli o něj někdo stojí. Pokud by někdo přišel z o něco lepším scénářem tak za mě proč ne.  Moje hodnocení: 6/10
0 0
reagovat

7/10

Před pár dny jsme si dal původní trilogii a za mě jsou všechny 3 dily fajn 8) 
Velká škoda že se nepodařilo přemluvit Oldu Kaisera aby udělal vyjimku a vratil se do dabingu a nadabová si 4 díl. Dejdar se totiž nedal poslouchat, takže sem to okamžitě přepnul do originálu. Jinak byla za mě 4 hodně fajn :+
909216
Před pár dny jsme si dal původní trilogii a za mě jsou všechny 3 dily fajn *8)*  Velká škoda že se nepodařilo přemluvit Oldu Kaisera aby udělal vyjimku a vratil se do dabingu a nadabová si 4 díl. Dejdar se totiž nedal poslouchat, takže sem to okamžitě přepnul do originálu. Jinak byla za mě 4 hodně fajn *:+*
7/10
1 0
reagovat
Trojka ke podle mne super a stárnw skvěle.
909214
Trojka ke podle mne super a stárnw skvěle.
3 -3
reagovat
Měl jsem v hlavě, že trojka je horší. 
Včera jsem si ji po hodně dlouhé době pustil a zjistil jsem, že není. 
Má aspoň nějaký spád, zajímavější příběh a  prostředí Wonderlandu je neokoukane.
Neni to žádný zázrak, ale lepší, než po dvaceti letech natočit takovou rutinní Netflix spotřebku. Vyloženě ve mě roste nas.anost na tu lenost.?)
A to nejsem nejaky fanda původní trilogie a myslím si, že nejlepší díl je druhý, protože je tam nejen skvělý Murphy, ale naprosto výborný Reinhold ve verzi Tackleberry.
909213
Měl jsem v hlavě, že trojka je horší.  Včera jsem si ji po hodně dlouhé době pustil a zjistil jsem, že není.  Má aspoň nějaký spád, zajímavější příběh a  prostředí Wonderlandu je neokoukane. Neni to žádný zázrak, ale lepší, než po dvaceti letech natočit takovou rutinní Netflix spotřebku. Vyloženě ve mě roste nas.anost na tu lenost.*?)* A to nejsem nejaky fanda původní trilogie a myslím si, že nejlepší díl je druhý, protože je tam nejen skvělý Murphy, ale naprosto výborný Reinhold ve verzi Tackleberry.
4 -1
reagovat
No, i když jsem vlastně taky cílovka, tak jsem z prvních dojmů vyrozumněl, že o nic nepřijdu, když to neuvidím ( tak trochu podle očekávání ), škoda 
Raději si připomenu první dva díly :+
909211
No, i když jsem vlastně taky cílovka, tak jsem z prvních dojmů vyrozumněl, že o nic nepřijdu, když to neuvidím ( tak trochu podle očekávání ), škoda  Raději si připomenu první dva díly *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se