Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy v síti, dojmy z Varů a Jason Bourne na Herohero


ikona
Mr. Hlad
beverly hills copbourneeddie murphyfilmy v sítiheroheromz live speciálprvní dojmythe substancevlny
To nejlepší z Varů i ze streamu a akční klasika na Herohero 

Většina redakce sice strávila posledních několik dní na festivalu v Karlových Varech, kde objevovala filmové poklady i věci, které bychom nikomu nepřáli vidět, ale to neznamená, že vás ochudíme o tradiční porci videí, podcastů a novinek na Herohero. A vzhledem k tomu, že tu máme začátek měsíce, logicky vás čekají červencové Filmy v síti

V těch vás zkusíme nalákat nejen na čtvrtého Policajta v Beverly Hills, který už si odbyl svou premiéru, ale i na spoustu dalších věcí. A také probíráme, proč začaly streamovací služby šetřit a co to znamená pro diváky. 

Jako vždycky si můžete Filmy v síti pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbean a iTunes. Tím ale samozřejmě nekončíme. 

Na Herohero totiž najdete i nový MovieZone Live Speciál, ve kterém si Cival s Hladem povídali o jednom z nejlepších akčních thrillerů jednadvacátého století Bournův mýtus. Matt Damon se mstí, Paul Greengrass posouvá akční scény o krok dál a my řešíme, proč u toho nejsou tvůrci jedničky a jak blbě se točí automobilové honičky v Rusku. 

A aby toho nebylo málo, máme pro vás i První dojmy z Karlových Varů, ve kterých řešíme jeden z nejlepších filmů roku Substance a povedenou novinku Jiřího Mádla Vlny

Pokud nás budete podporovat na Herohero, tak se k našim podcastům a videím dostanete dřív než ostatní a navíc dostanete možnost pokládat nám dotazy do MovieZone Live. A v neposlední řadě nám uděláte radost. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #226 o Motorkářích a Já, padouch 4

MZ Live Speciál o klasice Trainspotting

Na pivu s Civalem a hercem Adamem Vaculou z Jacka Ryana a Zlaté labutě

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace