Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #774 o Varech a Batmanovi


ikona
KarelR
avengersbatmanrambosubstancevikendovy vyplach
Kdo zničil Billa Hadera? Co čeká legendárního Batmana? A kde se Avengers utkají s Godzillou? 

Karlovarský výplach

Fotka týdne

Někdo si užívá ve Varech (viz fotka nahoře), někdo píše recenzi Costnera, výplach, VIMko a tržby, jejichž předání Civala děsí víc než dO_odovo uctívání Cherry. Mějte se tam pěkně, chlapci, vůbec vám to festivalové hýření nezávidím.

(P.S. Tržby si nakonec vzal Ted, ale půl dne jsem je fakt měl psát!)

Dojmy týdne

První velká pecka z Varů. Cival, Spooner a Rimsy viděli chválenou Substanci a... uhodnete, kdo je ve videodojmech totálně nadšený a kdo to jako obvykle kazí?

Rozhovor týdne

Jméno Jimini Glick vám pravděpodobně nic neříká. Jedná se alter ego Martina Shorta, jež dělá extrémně divné a zábavné rozhovory, a teď slaví menší comeback vynikající rozpravou s Billem Haderem.

Fonty týdne

Zamysleli jste se někdy nad tím, jak důležité jsou filmové fonty? Že ne? OK, zkuste to napravit u téhle povedené videoeseje.

Batman týdne

Možná jste zaznamenali comeback legendárního kresleného Batmana, který Warneři odpískali, jen aby našel nový domov na Amazonu. Teď vyšel první trailer a... maximální nostalgie!

Komiks týdne

Jak by to vypadalo, kdyby se Avengers utkali s Godzillou? V kinech to ještě pár let neuvidíme, naštěstí ale vychází nový komiks.

Rambo týdne

John Rambo už má za sebou spoustu nebezpečných dobrodružství, ale v Half-Lifeovi 2 jste ho ještě neviděli, ne?

Mr. Bean týdne

To samé platí i pro Mr. Beana, který se pro změnu vydal do Matrixu.

Nostalgie týdne

Co kdyby někdo vzal ikonické hudební motivy z filmů a seriálů a smíchal je dohromady? Poslechněte si výborný remix celého svého dospívání.

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší filmy Donalda Sutherlanda. Podle očekávání vás nejvíc bavil v Kriminálu, Smrtící epidemii a celovečeráku MASH.

Tentokrát uhneme zpět k Substanci, která sebejistě míří mezi nejlepší filmy roku. Zajímá mě, jaký je váš nejoblíbenější „body horror“ (horor, v němž jsou extrémní modifikace/mutace lidského těla), tak hoďte jeho název do předmětu a nezapomeňte se rozepsat.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace