Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Gosling to zkusí se zombie komedií


ikona
Jokolo
amazonryan goslingzombie
Postapo libůstek není nikdy dost.  

V redakci jsme se nedávno shodli na tom, že Ryan Gosling je vlastně klasický případ box office poisonu, byť pro jistou cílovku je modlou. Málokterý jeho film je vyloženě hitem, většina snímků která stojí a padá s ním, v kinech spíše neuspěla. Korunu tomu bohužel nasadil letošní Kaskadér, nad nímž jsme sice v redakci juchali, na odvrácení propadáku to ale bohužel nestačilo. Uvidíme tedy, jak to Ryanovi půjde v producentské roli. Společně s Jessiem Hendersonem z Appleu totiž nedávno oznámili vzník produkční značky General Admission, která teď oznamuje svůj příští projekt. Fandové zombie žánru mohou jásat.

Gosling se totiž vrhne na adaptaci novelky, která dosud nebyla vydána. Pochází z pera dua Cooper Twins, které tvoří Adam a Daniel Cooperovi. Tihle původně marketingoví borci za sebou na první dobrou nemají žádný velký filmařský úspěch, pro velká studia ale běžně stříhají ty největší trailery a jejich krátkometrážní snímky pravidelně soutěží i vyhrávají na takových festivalech jako Cannes nebo TIFF.  Krátký komediální příběh, který napsali, tak samozřejmě zaujal více producentů, kteří jej chtějí zfilmovat. Snímku se nakonec chopili u Amazonu, takže můžeme čekat premiéru na Prime Video. Zombie komedie pak má mít název I Used to Eat Brains, Now I Eat Kale. Cooperovi podle své předlohy napíšou i scénář.

Vzhledem k tomu, že novelka sice byla sepsána, ale nikdy nebyla zveřejněna, nikdo neví, o co vlastně půjde. Jisté je, že bychom se měli smát. Nástin příběhu pak Cooperovi načrtli, když uvedli, že snímek by se měl odehrávat v post-postapokalyptickém světě. V něm se bývalí zombíci snaží znovu integrovat do světa zpustošeného apokalypsou. Ideální podhoubí pro povedenou komedii, zdá se. Insider Jeff Sneider původně avizoval, že Ryan Gosling by se měl chopit i jedné z hlavních rolí. Nic takového ale zatím potvrzeno není, stejně tak jméno režiséra či počátek natáčení. Tak uvidíme. 

Zdroj: Deadline.com

Mrkněte na naše mini Liveko, v němž si Cival s imfem povídali o Goslingově Kaskadérovi a téhle úžasné profesi obecně. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace