Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith bude utíkat z vězení budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
mizerovéresistorwill smith
Být géniem se nevyplácí. Will Smith kvůli tomu skončí za katrem.  

Oscarová facka bude asi něco, o čem se v souvislosti s Willem Smithem bude mluvit i dlouho po jeho smrti. Jenže to vypadá, že už je z tohohle trapasu spíš úsměvná historka než něco, co by reálně někoho zajímalo, nebo co by dokonce mělo vliv na jeho kariéru. Čtvrtí Mizerové, ačkoliv jde o nejslabší díl série, totiž v kinech bodují a vzhledem k tomu, jaká je to letos bída, se o Smithovi opět mluví jako o velké hvězdě. My mu to přejeme. Ale ta facka byla fakt blbý nápad. 

Pátí Mizerové s velkou pravděpodobností za pár let dorazí, ale do té doby se Smith musí zabavit jinak a teď si našel projekt Resistor, který zní docela zajímavě. Půjde o adaptaci románu Daniela Suareze a sci-fi s docela originální zápletkou. Smith by si měl zahrát fyzika Jona Gradyho, jemuž se povede vynaleznout zařízení schopné měnit gravitaci, radost z toho má ale jen chvilku. 

Na scéně se totiž objeví organizace, která mu jeho vynález ukradne a jeho samotného pošle do vězení. Proč? Protože tahle parta šmejdů dohlíží na to, aby se lidstvo vyvíjelo správným směrem a mělo k dispozici jen tu techniku, jakou může kontrolovat. A jen ti nejmocnější mají doma udělátka, která vypadají jako z budoucnosti a mohla by změnit svět. Grady tak skončí ve vězení plném géniů, jejichž vynálezy mají podle mocných záporáků zůstat někde u ledu. A společně se rozhodnou zdrhnout. Jenže jim v cestě stojí bezpečnostní systém postavený na vybavení, k němuž se většina lidstva nikdy nedostane. Kdo se postaví za kameru, zatím nevíme, ale zní to jako potenciálně dost zajímavá sci-fi divočina. 

Zdroj: Empireonline

Pusťte si MovieZone Live speciál o prvních Mizerech s Willem Smithem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace