Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojka akčňáku Nikdo už se chystá. A má nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
bob odenkirknobodyTimo Tjahjanto
Bob Odenkirk bude opět masakrovat lidi. Tentokrát s pomocí indonéského masakrátora.  

Akční nářez Nikdo bylo velmi příjemné překvapení. 87eleven tu potvrdili, že v Hollywoodu momentálně není nikdo, kdo by dokázal dělat tak dobré akční scény a vůbec nevadilo, že šlo o trošku menší film. Navíc v něm zazářil Bob Odenkirk, postarší hvězda seriálu Volejte Saulovi, která se pořádně nadřela v posilovně a ukázala, že akčním hrdinou může být pod vedením toho správného týmu skutečně každý. Ruská mafie by o tom mohla vyprávět. 

O dvojce se mluvilo prakticky hned po konci prvního dílu. Tržby byly slušné, fandové natěšení a Odenkirk ještě víc a nezastavil ho ani infarkt. Už je evidentně v pohodě a chystá se na nášup. Kdo kvůli tomu přijde o krk, zatím nevíme, ale scénář opět píše Derek Kolstadt, naopak u toho nebude režisér Ilya Naishuller. Náhradu však tvůrci našli víc než solidní. 

Za kameru se totiž postaví velmi šikovný Timo Tjahjanto, který spolu s Garethem Evansem dostal na akční mapu indonéské akční pecky a natočil brutální Zásah a Jde si pro nás noc s Ikem Uwaisem. V Hollywoodu už čeká na svou příležitost vcelku dlouho, jeho jméno bylo spojované třeba s remakem korejského hitu Vlak do Pusanu, ale u dvojky Nobody ho uvidíme taky moc rádi. Produkce by měla začít velice brzy a s premiérou se počítá už na srpen příštího roku. 

Zdroj: Empireonline

Pusťte si MovieZone Live nejen o akční pecce Nikdo

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace