Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jennifer Lawrence se objeví v mysteriózním krimi


ikona
krauset
applehunger gamesJennifer Lawrencereal housewivesthe wives
Fikce založená na reality show.  

Jennifer Lawrence si zahraje ve filmu The Wives, který pro sebe právě získal Apple Original Films. Mělo by se jednat o mysteriózní krimi čerpající z reality show Real Housewives, v níž se v každé sérii setkáváme se skupinou žen, jejichž osobní a profesní život sledujeme. Tajemná vražda však nebude daleko. (Snad ne, jako to u reality show bývá, spíše pomyšlení na sebevraždu diváka). 

 

Lawrence, která se loni objevila v dobře přijaté komedii No Hard Feelings, snímek též produkuje. Kromě samotné hvězdy a Applu na projekt dohlíží i studio A24, Jeremy O. Harris (Zola, Slave Play) a Josh Godfrey (Manchester by the Sea, Suspiria). 

Lawrence se může chlubit Oscarem za roli Tiffany v Terapii láskou (Silver Lining Playbook), jejž získala jako dvaadvacetiletá, a nominacemi za snímky Do morku kostí, Joy a Špinavý trik (American Hustle). Zde si poněkud proti typu zahrála pod vedením Davida O. Russella manželku v domácnosti, což je role, která bude vzhledem ke zdrojovému materiálu Real Housewives možná nejbližší tomu, co v The Wives uvidíme. Lawrence nicméně nabyla věhlasu zejména jako hrdinka Katniss ze série Hunger Games. 

Zdroj: Deadline 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace