Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #773 o superhrdinech a Indym


ikona
Mr. Hlad
donald sutherlandindiana jonesmarvelnetflixquiet placevíkendový výplach
Jak vypadá herní Indy? Jsou drsnější Avengers, nebo X-Meni? A chcete vypadat jako Leatherface?  

Předkarlovarský výplach

Nehoda týdne
Asi jste zaznamenali, že Ian McKellen spadl při londýnském divadelním představení Player King z jeviště a skončil v nemocnici, ale naštěstí to vypadá, že když si poradil se Sauronem, zvládne i tohle. McKellen nedávno poděkoval doktorům a řekl, že už je v pohodě, jen si chvíli poleží. Poslední tři představení za něj sice musel vzít kolega David Semark, ale už za pár dní začíná turné po Británii a toho se prý už zúčastní. Dopadlo to dobře. 

Indy týdne
Nejslavnější fiktivní archeolog se vrátí ve hře Indiana Jones and the Great Circle a už jsme pár trailerů viděli, ale teď je tu video, které ukazuje víc. A mohlo by to být sympaticky filmové. 

Zábavní park týdne
Máte pocit, že jste moc staří na Disneyland? Zajeďte si příští rok do zábavního parku Universal v Orlandu, protože se tam otevře nová sekce věnovaná klasickým monstrům. Dorazí hrabě Drákula, Vlkodlak a spousta dalších legend. A nějak takhle by to mělo vypadat. 

Výročí týdne
Hororová klasika a dodnes velmi nepříjemně působivý Texaský masakr motorovou pilou slaví padesát let, takže pokud patříte mezi fandy, možná by nebylo od věci trošku si obohatit šatník

Režisér týdne
Už za pár dní dorazí do kin Tiché místo: První den, ambiciózní hororová podívaná, kterou ovšem John Krasinski tentokrát nerežíruje. Místo něj se jí ujal Michael Sarnoski. A Krasinski teď hodlá všem vysvětlit, proč byl skvělou volbou. 

Matt Damon týdne
OK, tak žádný Matt Damon. Emma Stone a Jesse Plemons se potkali v pořadu Today, kde mluvili o své novince Kinds of Kindness, ale řeč přišla i na to, proč si lidi Jesseho Plemonse pletou s Matem Damonem. A jak moc mu to vadí. 

Netflix týdne
Tentokrát to nebude o filmu, Netflix chce totiž víc. Už příští rok se v Dallasu a ve městě Prussia otevře Netflix House. O co půjde? O velké zábavní podniky, kde si fandové budou moci nakoupit spoustu volovin spojených s filmy a seriály od Netflixu, ale také navštívit ples jako hrdinové Bridgertonových nebo si zablbnout v atrakcích inspirovaných populárními show jako Hra na oliheň. Měly by tu být i stylové restaurace a podobné věci. Prostě takový malý netflixovský disneyland. Uvidíme, co z toho bude. 

RIP týdne
O tom, že zemřel legendární Donald Sutherland, jsme už psalil. Tenhle nezaměnitelný herec strávil před kamerou šedesát let, a tak na ně vzpomíná skutečně velká spousta kolegů a mají pro něj jen slova chvály. V tomhle případě jim docela věříme. 

Řežba týdne
Superhrdinové si dávají na držku v počítačových hrách už od nepaměti. A teď to můžou dělat i u vás doma, protože vychází MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics, což bude sedm klasických her s marvelovskými hrdiny, X-Meny, drsňáky ze Street Fightera a dorazí i Punisher. Pokud máte oldschoolové mlátičky rádi, tohle by vám chybět nemělo. 

Duel týdne
Do_od se vás minule ptal, jestli preferujete sledovat filmy sami, nebo v ostatními lidmi. Nakonec vyhráli samotáři, nutno ale říct, že u většiny z vás záleží na situaci. A pak samozřejmě na filmech a na lidech :)

Dnes bude otázka naprosto logická. V jakém filmu vás nejvíc bavil Donald Sutherland. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace