Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matt Damon a Ben Affleck chystají drsnou detektivku


ikona
Mr. Hlad
ben affleckjoe carnahanmatt damonrip
Po geniálních matematicích, rytířích a slavných botách dojde na drsňáky.  

Matt Damon a Ben Affleck v devadesátých letech začínali jako herci a byli nespokojení, že nedostávají zajímavé role. Tak se rozhodli napsat si pro sebe něco sami a výsledkem byl Dobrý Will Hunting, Oscar a dvě nakopnuté kariéry. Pak to ale chvilku trvalo, než se tihle dva celoživotní kámoši znovu pořádně potkali před kamerou. Kevin Smith je zlákal do Dogma, mihli se i v jeho Jayovi a Tichém Bobovi, ovšem na další velké setkání došlo až pod dohledem Ridleyho Scotta v Posledním souboji. A spolupráce se jim očividně zalíbila. 

Jejich Air byl jeden z nejlepších filmů loňského roku a teď kutí další společný projekt. A nebude o botách ani o rytířích, ale podle všeho půjde o drsný krimi thriller. O zápletce RIP zatím nikdo nic prozradit nechce, jisté však je, že Affleck s Damonem se krom hlavních rolí ujmou i produkce a za kameru se postaví Joe Carnahan. 

Ten si s tímhle žánrem celkem rozumí, jeho Narkotika jsou i po letech velmi fajnová a atmosférická podívaná, A-Team by si zasloužil pokračování jako málokterý akčňák a Mezi vlky se taky dokázalo člověku nepříjemně zakousnout pod kůži. Ještě letos bychom měli vidět jeho survival Not Without Hope, kde bude parta kámošů bojovat o život na moři… no zkrátka netočí nezajímavé filmy. Z první ligy malinko vypadl, ale spolupráce s Damonem a Affleckem by mu mohla kariéru zase trošku nakopnout. Každopádně na spolupráci téhle trojice jsme docela zvědaví. 

---

Vytáhni v hospodě: Velké filmy sice v poslední době Carnahan netočí, ale alespoň je píše. Pracoval na scénářích Uncharted nebo třetích Mizerů. 

Pusťte si MovieZone Live speciál s drsným Damonem v klasice Agent bez minulosti. 

Zdroj: Empireonline 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace