Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na akční sci-fi Já, robot


ikona
Mr. Hlad
alex proyasjá, robotkino aeropk dickpopkulturní milníkywill smith
Will Smith dorazí do Aera s nestárnoucí akční sci-fi podívanou.  

Přišel čas dát si v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone nějakou pořádnou letní šlehu. Blockbuster v tom pravém slova smyslu. Velký film plný triků, atrakcí, hereckých hvězd a zábavy, která od začátku do konce nezpomalí. A to všechno bez nejmenších pochyb najdete v kultovní akční sci-fi pecce podle Isaaca Asimova Já, robot. I když ten by z ní asi moc nadšený nebyl. 

Režisér Alex Proyas si totiž vzal jen základ z jeho povídek a tři zákony, podle nichž roboti nesmí ublížit člověku, a přetavil to v opulentní akční jízdu, ve které Will Smith jako starosvětský detektiv v converskách Del Spooner pátrá po tom, proč stroj zavraždil člověka. A odhalí, že se blíží něco mnohem horšího a lidstvo možná čekají hodně nepříjemné časy. Já, robot byste určitě nehádali dvacet let. Will Smith byl tehdy na vrcholu, Alex Proyas dostal z tehdejších triků maximum a je jen málo blockbusterů, které i po takové době šlapou takhle bezchybně. 

Já, robot si tedy velké plátno bez debat zaslouží a vy si ho můžete užít v našem oblíbeném pražském kině Aero. Promítat ho budeme už v pondělí 15. července ve 20:30, takže pokud si po filmovém festivalu v Karlových Varech budete trošku potřebovat srovnat tlak a vyrovnat to umění nějakou podívanou plnou explozí, honiček, střílení, hlášek a armád robotů, rozhodně dorazte. Lístky kupujte tady

A taky si pusťte na Herohero náš speciál k Já, robot

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace