Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Uncharted 2 potvrzeno, Holland se vrátí


ikona
do_Od
Mark WahlbergPlayStationSonyTom HollandTomb RaiderUncharted
Sony pracuje na pokračování filmového Uncharted. 

Kdybych měl o deset let míň, uvedl bych následující řádky frází: Fuck yeah. Ale víte co? Když nad tím tak přemýšlím. Fuck yeah! Jak už jste z titulku asi vytušili, studio Sony čerstvě potvrdilo, že se vrátí k dobrodružné sérii s Tomem Hollandem a Markem Wahlbergem vycházející z jedné z nejpopulárnějších herních franšíz současnosti (nebo minimálně pár let zpátky, protože od té doby na další pokračování čekáme). Ta se napoprvé neukázala zrovna v nejlepším světle, režisér Ruben Fleischer (Venom) v podstatě vzal různé útržky z her, slepil je dohromady, představil podstatně mladší verzi hlavního hrdiny a narouboval to na jakž takž funkční story o hledání pokladu, která tomu nejlepšímu z Indiana Jonese nesahala ani po kotníky.

Asi se tedy teď ptáte: Proč ta radost? do_Odovi už beztak zase přeskočilo! Inu, po kasovním fiasku v podobě pětky Jonese, klinické smrti Tomb Raidera na velkém plátně (MGM přišlo o práva a franšíza se přesouvá do televize, kdy dorazí nejprve animák na Netflixu a pak hraný seriál od Amazonu a Phoebe Waller-Bridge) a nulové alternativy na obzoru je tohle totiž na dlouhou dobu jediné akční dobrodružství s blockbusterovými parametry, na které se můžeme těšit. Když nebudu počítat rádoby haha kousky s Dwaynem Johnsonem od Disneyho, kterých teď asi dorazí nespočet (The Rock čerstvě podepsal exkluzivní deal a pro Myšáka tak bude produkovat obsah dalších několik let).

Hlavně nás to posouvá/vrací do éry, kdy potenciálně silné série můžou na úvod klopýtnout, a vrátit se silnější a poučené ze svých předchozích chyb. Těch příkladů, kdy druhý díl byl lepší než jednička, sice není historicky nějak mnoho, ale určitě bychom jich pár našli (hned je tu námět na téma), a přesně to budu očekávat od druhého Uncharted s Hollandem, který si dal pár let pauzu od stříbrného plátna, aby si od něj diváci odpočinuli (a on od nich), a nyní je připravený vrátit se zpátky. 

Každopádně kolem sequelu v tuto chvíli nejsou žádné další informace, Sony pouze potvrdilo, že s ním počítá. Reálně tak na této frontě čekejme minimálně 2-3 roky, než cokoli dorazí. Co se děje týče, může se mladý Drake vydat mnoha různými směry. Kdybych si měl tipnout, dojde na zapojení jeho bratra (byl zmíněn v jedničce) a taky představení postavy Eleny. Hlavně ale dorazí Sully s knírem, protože podruhé už by to fandové tvůrcům neodpustili. Diskuze je každopádně vaše a mě by zajímalo, koho byste rádi viděli na postu režiséra.

Když už je řeč o těch dobrodružných filmech, pusťte si i náš speciál k Zorro: Tajemná tvář.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace