Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Steven Spielberg zřejmě našel herečku pro svůj nový velkofilm


ikona
krauset
emily bluntjurský parksteven Spielbergválka světů
Emily Blunt se možná objeví ve Spielbergově chystaném velkofilmu.  
Steven Spielberg nedávno oznámil, že chystá nový film, který by měl mít premiéru 15. května 2026 pod hlavičkou Universalu. Po osobních, autobiografických Fabelmanových by se mělo jednat o návrat k letnímu velkofilmu, o čemž svědčí i květnové datum premiéry. Spielberg, král letního blockbusteru, si pro sebe letní slot naposledy zabral v červenci 2016, když vypouštěl rodinnou fantasy Obr Dobr. Poslední dekádu se však hojně věnoval politickým látkám, které si pro sebe zabraly podzimní či prosincové premiéry. 
 
 

Příběh jeho novinky je zatím tajný, známe ovšem jméno scenáristy. Spielberga, který je autorem příběhu, doplňuje David Koepp, který pro režiséra napsal i Jurský Park, Válku světů nebo Indiana Jonese a Království křišťálové lebky. Má za sebou i scénář k prvnímu Spider-Manovi, Mission Impossible či Carlitově cestě. Jeho filmografie je nicméně nevyrovnaná a na každý hit připadá věc jako Andělé a démoni nebo Mumie s Tomem Cruisem.  
 
 
Deadline přinesl informaci, že favoritkou na zisk jedné ze dvou hlavních rolí není nikdo jiný než Emily Blunt, jež letos získala oscarovou nominaci za roli Oppenheimerovy manželky Kitty v Nolanově eposu. Steven Spielberg se velmi pochvalně vyjádřil i o její novince s Ryanem Goslingem Kaskadér. To, zda si Blunt do svého životopisu připíše vedle spolupráce s Nolanem nebo Villeneuvem i natáčení se Spielbergem, bude nejspíše potvrzeno již brzy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace