Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisérka Smrt čeká všude a Bodu zlomu loví hvězdy pro svou novinku


ikona
Mr. Hlad
idris elbakatheryn bigelownetflixrebecca ferguson
Katheryn Bigelow se konečně vrací za kameru.  

Už je to zatraceně dlouho, co se postavila Kathryn Bigelow za kameru a je to škoda, protože patří mezi nejlepší režisérky všech dob. I když točí tak trochu chlapské filmy. Bod zlomu nebo Zvláštní dny jsou dnes kultovní podívané, Smrt čeká všude jí vynesla Oscara a 30 minut po půlnoci byl skvělý komplexní pohled na americkou válku proti teroru. V roce 2017 natočila dobové drama Detroit s poměrně pitomým českým názvem Černobílá spravedlnost, od kterého se asi čekalo víc. A od té doby jsme o ní neslyšeli. Jenže teď jí hodil lano Netflix. A nejen jí. 

Zatím nevíme, jak by se její novinka měla jmenovat, ani kdy ji uvidíme, ale je jasné, že nepůjde o malý projekt. Do hlavních rolí totiž Netflix láká Idrise Elbu a Rebeccu Ferguson, což jsou hodně zajímavá jména. Neoficiálně se navíc šeptá, že bychom se měli podívat do Bílého domu, kde se řeší jedna velká krize. Jaká a jestli bude vycházet z nějaké skutečné, nebo půjde čistě o fikci, ví zatím asi jen režisérka a pár hlavounů u streamovacího giganta.

V každém případě politické thrillery Bigelow umí jako málokdo a Elba s Ferguson jsou možná trochu box office poison, ale to Netflix moc zajímat nemusí. Tak snad se brzy dozvíme víc, od téhle trojice bychom totiž velmi rádi viděli dobrý film co možná nejdřív. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace