Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hugh Jackman chystá nejdivnější detektivku všech dob


ikona
Mr. Hlad
emma thompsonhugh jackmanminionsThree Bags Full
Hugh Jackman bude pátrat po vrahovi s pomocí nečekaných spojenců.  

Hugh Jackman dorazí za pár týdnů do kin v Deadpoolovi a vrátí na scénu jednoho z nejpopulárnějších komiksových hrdinů Wolverina. Jestli to bude jednorázovka, nebo ho uvidíme časem víckrát, se ještě uvidí. Disney by ho údajně rádi dostali do Avengers, ale to jsou zatím jen spekulace. Mezi tím hodlá točit jiné filmy. Osobité filmy. Sakra divné filmy. Minimálně jeho novinka Three Bags Full: A Sheep Detective Movie zní jako něco, co jsme ještě nikdy neviděli. A možná to mělo i svůj důvod. 

Three Bags Full: A Sheep Detective Movie se bude točit okolo ovčáka jménem George, chlapíka, který miluje svoje ovečky tak moc, že jim každý večer před tím, než ulehnou u salaše, čte. Myslí si, že mu rozumějí a je přesvědčený, že milují detektivky, takže obvykle sáhne právě po tomhle žánru. Jenže jednoho dne George skutečně někdo zavraždí a protože místní polda Tim Derry je hňup, který nikdy nic nevyřešil, rozhodnou se ovečky vypátrat vraha samy. Konec konců detektivek znají dost na to, aby věděly, jak se to dělá. 

Jo, Hugh Jackman točí detektivku, ve které budou ovce pátrat po vrahovi. Vedle Jackmana a spousty zvířat by u toho měli být třeba i Emma Thompson nebo Nicholas Galitzine. Režii obstará autor filmových Mimoňů Kyle Balda a o scénář se postará Craig Mazin, tvůrce Černobylu, The Last of Us nebo druhé a třetí Pařby. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace