Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #771 o Star Wars a Netflixu

příspěvky 61 - 77 Napsat příspěvek

Ahsoka

Tohle mě hodně bavilo i přes to že sem neviděl Clone Wars ani Rebels.
Největší podíl na tom asi ale měla úžasná Shin Hati na ní se moc hezky koukalo :D. 
906717
Tohle mě hodně bavilo i přes to že sem neviděl Clone Wars ani Rebels. Největší podíl na tom asi ale měla úžasná Shin Hati na ní se moc hezky koukalo :D. 
Ahsoka
1 0
reagovat

Revenge of the Sith

 
906716
 
Revenge of the Sith
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ale tak to je zase jiná diskuze, klidně se tu může Tony a spol. obouvat do Disneyho, že u Ahsoky čísla nereportoval, a když Akolytka udělá nejlepší seriálový debut letošního roku (taky jim letos nic moc nedebutovalo), tak to dají ven, to nic nemění na tom, že z jejich pohledu to berou jako úspěch. Proto jsem to tak napsal.

Osobně bych pak vsadil boty, že kdybychom se bavili o jakémkoli jiném filmu/seriálu se stejnými ratingy a napsal bych to úplně stejně, nikdo by se neozval, ale z nějakého důvodu tady je u Akolytky hnedka vášnivá diskuze. :) Ani Tony ani Gonzi zároveň neodpověděli na duelovou otázku, což je taky sociální experiment pro MZ, protože mám pocit, že spousta lidí tu konstantně nenávidí něco, co je nebavilo od Návratu Jediho, ty mladší pak možná od prequelů. Zajímá mě ten důvod za tím.

Jinak Gonzi prosím neříkej mi, že chytáš stejný móresy jako Tony. Píšu víc jak 5 a míň jak 5, ne 5, čili vůbec nechápu, na co vlastně narážíš (když počítáš průměrné hodnocení na desetistupňové škále, tak je 5 průměr, ale možná jsem fakt jen špatnej v matematice). To jak Rotteny reflektují nebo nereflektují kvalitu se můžeme bavit samozřejmě dlouho, ale zrovna to, že to konkrétní skóre vždycky zobrazovaly až po rozkliknutí, není žádná novinka a doslova to tak reportujeme v každém článku s prvními ohlasy. Fakt jsem nečekal, že budu muset ve výplachu vysvětlovat definici "nadprůměrného" a "podprůměrného" hodnocení a vypisovat přesná data ze všech agregátorů, aby tu náhodou někdo nevyběhl z kůže. :)
906715
Ale tak to je zase jiná diskuze, klidně se tu může Tony a spol. obouvat do Disneyho, že u Ahsoky čísla nereportoval, a když Akolytka udělá [url=https://comicbookmovie.com/tv/star-wars/the-acolyte-beats-x-men-97-to-become-most-watched-disney-series-premiere-of-2024-a211353]nejlepší seriálový debut letošního roku[/url] (taky jim letos nic moc nedebutovalo), tak to dají ven, to nic nemění na tom, že z jejich pohledu to berou jako úspěch. Proto jsem to tak napsal. Osobně bych pak vsadil boty, že kdybychom se bavili o jakémkoli jiném filmu/seriálu se stejnými ratingy a napsal bych to úplně stejně, nikdo by se neozval, ale z [b]nějakého důvodu[/b] tady je u Akolytky hnedka vášnivá diskuze. *:)* Ani Tony ani Gonzi zároveň neodpověděli na duelovou otázku, což je taky sociální experiment pro MZ, protože mám pocit, že spousta lidí tu konstantně nenávidí něco, co je nebavilo od Návratu Jediho, ty mladší pak možná od prequelů. Zajímá mě ten důvod za tím. Jinak Gonzi prosím neříkej mi, že chytáš stejný móresy jako Tony. Píšu víc jak 5 a míň jak 5, ne 5, čili vůbec nechápu, na co vlastně narážíš (když počítáš průměrné hodnocení na desetistupňové škále, tak je 5 průměr, ale možná jsem fakt jen špatnej v matematice). To jak Rotteny reflektují nebo nereflektují kvalitu se můžeme bavit samozřejmě dlouho, ale zrovna to, že to konkrétní skóre vždycky zobrazovaly až po rozkliknutí, není žádná novinka a doslova to tak reportujeme v každém článku s prvními ohlasy. Fakt jsem nečekal, že budu muset ve výplachu vysvětlovat definici "nadprůměrného" a "podprůměrného" hodnocení a vypisovat přesná data ze všech agregátorů, aby tu náhodou někdo nevyběhl z kůže. *:)*
906707
4 0
reagovat

Last Jedi

Rian Johnson to vzal za správný konec, sedlo mi to včetně zahazovaní meče Luka. Mark Hamill mě opravdu potěšil ( kdo ještě neviděl komedii The Machine ať to kouká napravit) , jaká škoda, že mu to J. J. Abrahms ve třetí díle zas překopal, ale to holt byla už předzvěst shitu a bezradnosti co se s tím světem bude dít dál. U některých projektu je holt čas dospět a opustit je, vždyť jsou to jen pohádky. A pro mě nemají takovou relevanci jako například Nekonečný příběh, který jsem plně pochopil až v dospělosti. To o čem mluvil služebník Nicoty černý vlk Gmork;)
906712
Rian Johnson to vzal za správný konec, sedlo mi to včetně zahazovaní meče Luka. Mark Hamill mě opravdu potěšil ( kdo ještě neviděl komedii The Machine ať to kouká napravit) , jaká škoda, že mu to J. J. Abrahms ve třetí díle zas překopal, ale to holt byla už předzvěst shitu a bezradnosti co se s tím světem bude dít dál. U některých projektu je holt čas dospět a opustit je, vždyť jsou to jen pohádky. A pro mě nemají takovou relevanci jako například Nekonečný příběh, který jsem plně pochopil až v dospělosti. To o čem mluvil služebník Nicoty černý vlk Gmork*;)*
Last Jedi
2 -2
reagovat

Poslední z Jediů

Na seriály nekoukám, takže naposledy mě potěšil nejlepší díl z původní filmové série v režii Riana Johnsona. Pravda, dlouho jsem to neviděl, ale v době premiéry a ještě o něco později jsem byl z toho velmi nadšený. Ani dnes nedám na tenhle film dopustit. 
906710
Na seriály nekoukám, takže naposledy mě potěšil nejlepší díl z původní filmové série v režii Riana Johnsona. Pravda, dlouho jsem to neviděl, ale v době premiéry a ještě o něco později jsem byl z toho velmi nadšený. Ani dnes nedám na tenhle film dopustit. 
Poslední z Jediů
3 -3
reagovat
reaguje na: connor
No ve skutečnosti ho jako analytika zmiňují Daily Mail, Marca, Daily Wire, Fandom Wire. Jasně není to top tier, ale asi ne luzr. 
A nedělá jiné rozbory než tady. 

Už jsou to nad tím videem 4 komentáře a pořád jsem si nepřečetl co uvedl špatně nebo nepravdivě.

Já si tuhle diskuzi uložíme a připomenu se, až budou k dispozici relevantní čísla třeba od Nielsenu.
906708
No ve skutečnosti ho jako analytika zmiňují Daily Mail, Marca, Daily Wire, Fandom Wire. Jasně není to top tier, ale asi ne luzr.  A nedělá jiné rozbory než tady.  Už jsou to nad tím videem 4 komentáře a pořád jsem si nepřečetl co uvedl špatně nebo nepravdivě. Já si tuhle diskuzi uložíme a připomenu se, až budou k dispozici relevantní čísla třeba od Nielsenu.
906700
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Star Wars

Patrne neco z pulky 00s, TFA a R1 ma fajn momenty, zbytek je mi naprosto sumak. Sam za sebe uz tu znacku beru jako prezitek, ale nikomu nenutim.

Do_od: "Tvrzení vychází ze snadno dohledatelných dat sdílených samotným Disney." -- Legit otazka... Kdy naposledy nejaky stream sam oznamil, ze jejich draha novinka je pruser?
906707
Patrne neco z pulky 00s, TFA a R1 ma fajn momenty, zbytek je mi naprosto sumak. Sam za sebe uz tu znacku beru jako prezitek, ale nikomu nenutim. Do_od: "Tvrzení vychází ze snadno dohledatelných dat sdílených samotným Disney." -- Legit otazka... Kdy naposledy nejaky stream sam oznamil, ze jejich draha novinka je pruser?
Star Wars
9 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Tak v první řadě 5 není průměr, ale číslo uprostřed. Průměrné hodnocení je například na moviezone 6.75 (vytaženo z db;))...
Ve druhé řadě má Accolyte průměrně 6.8 od kritiků, nebo 6.4 od top kritiků, což na mě jako "nadprůměrné skóre" nepůsobí. "Akolytka dostala od většiny kritiků palec nahoru" by znělo líp/pravdivěji.

PS: Moje pointa nebyla k článku či seriálu, jako spíš k RottenTomatoes a jejich naprosté nepoužitelnosti obecně, protože cílem jejich algoritmu je mystifikovat. A zjevně to funguje. Ten seriál dostal 68%, ale na webu se to tváří jako 91% a ty to už nevnímáš jako distribuci, ale jako skóre.
Teda, alespoň předpokládám, žes nechtěl vykreslovat 68% jako nadprůměrné skóre.
906705
Tak v první řadě 5 není průměr, ale číslo uprostřed. Průměrné hodnocení je například na moviezone 6.75 (vytaženo z db*;)*)... Ve druhé řadě má Accolyte průměrně 6.8 od kritiků, nebo 6.4 od top kritiků, což na mě jako "nadprůměrné skóre" nepůsobí. "Akolytka dostala od většiny kritiků palec nahoru" by znělo líp/pravdivěji. PS: Moje pointa nebyla k článku či seriálu, jako spíš k RottenTomatoes a jejich naprosté nepoužitelnosti obecně, protože cílem jejich algoritmu je mystifikovat. A zjevně to funguje. Ten seriál dostal [b]68%[/b], ale na webu se to tváří jako 91% a ty to už nevnímáš jako distribuci, ale jako skóre. Teda, alespoň předpokládám, žes nechtěl vykreslovat 68% jako nadprůměrné skóre.
906702
4 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Takže úspěšný start opiras o nadprůměrné hodnocení kritiků? To SW frenciza dost klesla. 
906704
Takže úspěšný start opiras o nadprůměrné hodnocení kritiků? To SW frenciza dost klesla. 
906702
2 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
"úspěšnou premiéru nový Star Wars seriál Akolytka, který se na Rottenech těší nadprůměrnému skóre od kritiků, a podprůměrnému hodnocení od diváků"

Víc jak 5 je nadprůměr, míň jak 5 je podprůměr, co přesně je tedy na tomhle tvrzení zle? Asking for a friend.
906702
"úspěšnou premiéru nový Star Wars seriál Akolytka, který se na Rottenech těší nadprůměrnému skóre od kritiků, a podprůměrnému hodnocení od diváků" Víc jak 5 je nadprůměr, míň jak 5 je podprůměr, co přesně je tedy na tomhle tvrzení zle? Asking for a friend.
906699
5 0
reagují: Gonzi, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Taky to nějaký ten pátek Rotteny skrývají docela chytře. Metacritic to má 67% a user 36% tj podobný jako Metacritic.
906701
Taky to nějaký ten pátek Rotteny skrývají docela chytře. Metacritic to má 67% a user 36% tj podobný jako Metacritic.
906699
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Sakra, jak já nemusím tenhle typ primitivního, nenávist šířícího youtubera. Už jen z těch náhledovek se mi chce zvracet. Třeba u SW Outlaws videa, které samozřejmě předpovídá flop, obličej hlavní postavy a na něm "UGLY!" Což je zřejmě jeden z hlavních důvodů pro tu předpověď. 
Tohle jsou vesměs stejní nebo velmi podobní lidé jako ti, co šíří v posledních letech dezinformace. 
906700
Sakra, jak já nemusím tenhle typ primitivního, nenávist šířícího youtubera. Už jen z těch náhledovek se mi chce zvracet. Třeba u SW Outlaws videa, které samozřejmě předpovídá flop, obličej hlavní postavy a na něm "UGLY!" Což je zřejmě jeden z hlavních důvodů pro tu předpověď.  Tohle jsou vesměs stejní nebo velmi podobní lidé jako ti, co šíří v posledních letech dezinformace. 
906695
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Já vám do toho víc vstupovat nemíním, jen připomenu, že 91% kritiků na rottenu tomu dalo... víc jak 50%.
Jestli tomu většina kritiků dala 5 z 10, nebo 10 z deseti se z toho nedozvíme => jako údaj je to už pěkný pátek naprosto k ničemu.

EDIT: Acolyte má 91%, po kliknutí 75% od "top Critics" a pod tím 6.4/10 rating. ROFL.

EDIT2: Distribuce hodnocení filmů na imdb... cokoli nad 5 je dle rotten tomatoes "fresh", kdežto medián dle IMDB by byl až někde kolem 6.3... Takže místo, aby Rotten používali nějakou agresivnější hranici (65%, 70%...), tak používají hranici, kterou překoná 70% filmů a pak to prezentují jako pozitivní výsledek. 👏
906699
Já vám do toho víc vstupovat nemíním, jen připomenu, že 91% kritiků na rottenu tomu dalo... víc jak 50%. Jestli tomu většina kritiků dala 5 z 10, nebo 10 z deseti se z toho nedozvíme => jako údaj je to už pěkný pátek naprosto k ničemu. EDIT: [url=https://www.rottentomatoes.com/tv/star_wars_the_acolyte]Acolyte [/url]má 91%, po kliknutí 75% od "top Critics" a pod tím 6.4/10 rating. ROFL. EDIT2: [url=https://distributionofthings.com/imdb-movie-ratings/]Distribuce hodnocení filmů na imdb[/url]... cokoli nad 5 je dle rotten tomatoes "fresh", kdežto medián dle IMDB by byl až někde kolem 6.3... Takže místo, aby Rotten používali nějakou agresivnější hranici (65%, 70%...), tak používají hranici, kterou překoná 70% filmů a pak to prezentují jako pozitivní výsledek. 👏
3 -1
reagují: do_Od, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Ta data jsou v mých zdrojích také. Ale klasika, zautocis na zdroj bez argumentů. Číslo 4,8 není porovnatelné s žádnými jinými velkými SW a Marvel seriály. 
Nebo co konkrétně ten analytik uvedl špatně ?  V tom videu je to rozebrané. Ale ty jsi zareagoval za 7 minut na dvakrát tak dlouhé video, tak to určitě víš, že. :)))

Podle čeho soudis že je to tedy úspěšné? To že to sám Disney tak prohlásí neporovnatelným údajem ?  Abys tohle mohl napsat, musíš mít porovnatelná čísla z nezávislého zdroje. Což prostě nemáš. Nebo máš, ale oznacujes je za bombing. A jestli věříš ratingu kritiků, který je podobný jako u Impérium vrací uder, tak ti není pomoci.

O tom, že to má nejnižší user rating píše i Forbes. Ti jsou asi taky klasik Tony. :)))

link
906698
Ta data jsou v mých zdrojích také. Ale klasika, zautocis na zdroj bez argumentů. Číslo 4,8 není porovnatelné s žádnými jinými velkými SW a Marvel seriály.  Nebo co konkrétně ten analytik uvedl špatně ?  V tom videu je to rozebrané. Ale ty jsi zareagoval za 7 minut na dvakrát tak dlouhé video, tak to určitě víš, že. :))) Podle čeho soudis že je to tedy úspěšné? To že to sám Disney tak prohlásí neporovnatelným údajem ?  Abys tohle mohl napsat, musíš mít porovnatelná čísla z nezávislého zdroje. Což prostě nemáš. Nebo máš, ale oznacujes je za bombing. A jestli věříš ratingu kritiků, který je podobný jako u Impérium vrací uder, tak ti není pomoci. O tom, že to má nejnižší user rating píše i Forbes. Ti jsou asi taky klasik Tony. :))) https://www.forbes.com/sites/paultassi/2024/06/06/the-acolyte-has-the-lowest-star-wars-audience-scores-since-the-holiday-special/?sh=24853f227d60
906697
2 -1
reagovat

klasik Tony

Linkne článek o review bombingu, linkne grifter video z YouTube a myslí si, že ho budu brát vážně a bavit se s ním. :)

Tvrzení vychází ze snadno dohledatelných dat sdílených samotným Disney. Jestli s tím máš problém, vyřiď si to s nimi, dík.
906697
Linkne článek o review bombingu, linkne grifter video z YouTube a myslí si, že ho budu brát vážně a bavit se s ním. *:)* Tvrzení vychází ze snadno dohledatelných dat sdílených samotným Disney. Jestli s tím máš problém, vyřiď si to s nimi, dík.
klasik Tony
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat

Andor

Z čeho vychází autor článku pro tvrzení, že měla Acolyte úspěšný start ? Protože to má nejhorší rating od vánočního specialu.

link

A Disney to schválně prezentuje číslem neporovnatelným s ostatními SW nebo Marvel seriály. 

link
906695
Z čeho vychází autor článku pro tvrzení, že měla Acolyte úspěšný start ? Protože to má nejhorší rating od vánočního specialu. https://screenrant.com/star-wars-the-acolyte-rotten-tomatoes-metacritic-review-bombed/ A Disney to schválně prezentuje číslem neporovnatelným s ostatními SW nebo Marvel seriály.  https://youtu.be/WjEcc1SHRDs?si=X7E0-HUBq6PQarqS
Andor
3 -1
reagují: connor
reagovat
Už moc nekoukám, nikdy jsem nebyl tak extra fanda, ale na Andor bych si někdy čas rád udělal.
906694
Už moc nekoukám, nikdy jsem nebyl tak extra fanda, ale na Andor bych si někdy čas rád udělal.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se