Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvel si vyhlédl režiséra pátých Avengers

příspěvky 21 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: kristian.nguyen
Ta schůzka s Peelem údajně proběhla už před nějakou dobou a nic z toho nebylo (= ten projekt dostal někdo jiný).

A není se čemu divit. I když mě třeba myšlenka Peeleových X-Menů docela pošimrala v podbřišku, tak v tomhle klimatu, kde nejexponovanější projekt, který by měl MCU nahodit zpátky na koleje, bude dělat zosobnění průměrnosti jako Levy, pro ně ty zajímavé talenty prostě dělat nepůjdou.
906279
Ta schůzka s Peelem údajně proběhla už před nějakou dobou a nic z toho nebylo (= ten projekt dostal někdo jiný). A není se čemu divit. I když mě třeba myšlenka Peeleových X-Menů docela pošimrala v podbřišku, tak v tomhle klimatu, kde nejexponovanější projekt, který by měl MCU nahodit zpátky na koleje, bude dělat zosobnění průměrnosti jako Levy, pro ně ty zajímavé talenty prostě dělat nepůjdou.
906270
2 0
reagovat
reaguje na: mates44
Režírovali paintball epizody v Community, což je úplná TOPka. 
906276
Režírovali paintball epizody v Community, což je úplná TOPka. 
906241
3 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Mno jediný pozitivum na tom vidím, že jestliže Deadpool & Wolwerine znovu nastaví nějaký řád světa a postav, tak s tím muže kontinuálně pracovat v Avengers, plus ženské objeví Jackman a Reynolds. Jinak Jordan Peele jo, tak chystá se další Black Panther nebo konečně vytáhne toho Blade z produkčního pekla? 😛
906270
Mno jediný pozitivum na tom vidím, že jestliže Deadpool & Wolwerine znovu nastaví nějaký řád světa a postav, tak s tím muže kontinuálně pracovat v Avengers, plus ženské objeví Jackman a Reynolds. Jinak Jordan Peele jo, tak chystá se další Black Panther nebo konečně vytáhne toho Blade z produkčního pekla? 😛
1 0
reagovat

???

Co k tomu říci než že angažování Levyho je přesně ten typ režiséra, co si do toho nechá od Feigyho a studia kecat. Nebude to mít nápad, vizi, nic. Tohle není režisér co by měl koule říci, bude to takto, protože já to tak vidíma stojím si za tím. Nemá na to dovednosti, koule ani status hvězdy. Takže další pokračování tzv. Netflix rutiny 65-75 procent a více ani ťuk. Snad nám lidé dají prachy, protože MCU. Ale to už pár let negunguje, jen si to možná ještě neuvědomují.8)
906267
Co k tomu říci než že angažování Levyho je přesně ten typ režiséra, co si do toho nechá od Feigyho a studia kecat. Nebude to mít nápad, vizi, nic. Tohle není režisér co by měl koule říci, bude to takto, protože já to tak vidíma stojím si za tím. Nemá na to dovednosti, koule ani status hvězdy. Takže další pokračování tzv. Netflix rutiny 65-75 procent a více ani ťuk. Snad nám lidé dají prachy, protože MCU. Ale to už pár let negunguje, jen si to možná ještě neuvědomují.*8)*
???
2 0
reagovat
Musím připomenout, že si kravaťáci mysleli, že Quantummania je dobrý film a mají v rukou pecku. Jestli to jsou furt stejní lidé, tak to teda potěš:D
906266
Musím připomenout, že si kravaťáci mysleli, že Quantummania je dobrý film a mají v rukou pecku. Jestli to jsou furt stejní lidé, tak to teda potěš*:D*
7 -1
reagovat
Včera jsem psal, že Marvel s dalšími Avengers doteď neví kudy kam přesně z tohohle důvodu. Prý spokojení s výsledkem a proto režisérská volba pro Marvel číslo jedna:D. Vsadím se, že druhý na seznamu je Reed nebo někdo takový.

Konečně zase mají potenciální (multi)miliardový hit, který může fanouškovskou přízeň naklonit zpět na jejich stranu a současně asi poslední šanci neposlat MCU do hájemství všeobecné divácké ignorace a to jakože nejlepší, s čím jsou schopni přijít, je rutinér Levy. No aby ne, když chtějí dodržet (prozatím) pevně stanovený termín premiéry, plno času ztratili neustálým přepisováním scénáře poté, co Majors dostal padáka a potřebují s produkcí filmu začít asap. Jestli tohle není důkaz o tom, jak je Marvel totálně v háji, tak už asi nic.
906260
Včera jsem psal, že Marvel s dalšími Avengers doteď neví kudy kam přesně z tohohle důvodu. Prý spokojení s výsledkem a proto režisérská volba pro Marvel číslo jedna*:D*. Vsadím se, že druhý na seznamu je Reed nebo někdo takový. Konečně zase mají potenciální (multi)miliardový hit, který může fanouškovskou přízeň naklonit zpět na jejich stranu a současně asi poslední šanci neposlat MCU do hájemství všeobecné divácké ignorace a to jakože nejlepší, s čím jsou schopni přijít, je rutinér Levy. No aby ne, když chtějí dodržet (prozatím) pevně stanovený termín premiéry, plno času ztratili neustálým přepisováním scénáře poté, co Majors dostal padáka a potřebují s produkcí filmu začít asap. Jestli tohle není důkaz o tom, jak je Marvel totálně v háji, tak už asi nic.
1 -2
reagovat
Upřímně Real Steel a Date Night jsou u mě docela dost často hrané, protože jsou dobře udělané, a Real Steel je takový ten "good feel", kde jsem nečekala, že to bude tak dobré. Nicméně tyhle filmy, a škála Avengers 5, to je trochu jiný level. Ale jestli mají dobré reakce na Deadpoola....no, nevím. Určitě to není nejlepší kandidát, ale z těch, kteří se okolo toho motali, asi ne nejhorší? Nějak nevím....
Ale jestli ten následný článek na THR a Deadline je pravda o těch Avengers 5, tak si myslím, že by to spíš zvládli takoví Benson a Moorhead, protože ukočírovat takový cast není pro jednoho režiséra....ti hlavně ukázali cit pro materiál, a pro Marvel pracovat umí (a nejspíš mají i dost kreativní svobody, se kterou ale umějí zacházet)
Jinak to vypadá, že by mohli jít směrem Avengers vs X-Men, vedoucí do Secret Wars? Použijou Deadpoola k tomu, aby přivedli X-Men? Doufám, že v tom případě by oba ty Avengers filmy mohly být dvoudílné, protože těch postav je tam moc (ale zase popravdě, lidi zajímají pořád ty staré, klíčové postavy, co jdou z Fáze 1. Myslím, že jak někde proběhl ten článek o She-Hulk jako klíčově člence Avengers, že to moc poprask nevyvolalo....)
906259
Upřímně Real Steel a Date Night jsou u mě docela dost často hrané, protože jsou dobře udělané, a Real Steel je takový ten "good feel", kde jsem nečekala, že to bude tak dobré. Nicméně tyhle filmy, a škála Avengers 5, to je trochu jiný level. Ale jestli mají dobré reakce na Deadpoola....no, nevím. Určitě to není nejlepší kandidát, ale z těch, kteří se okolo toho motali, asi ne nejhorší? Nějak nevím.... Ale jestli ten následný článek na THR a Deadline je pravda o těch Avengers 5, tak si myslím, že by to spíš zvládli takoví Benson a Moorhead, protože ukočírovat takový cast není pro jednoho režiséra....ti hlavně ukázali cit pro materiál, a pro Marvel pracovat umí (a nejspíš mají i dost kreativní svobody, se kterou ale umějí zacházet) Jinak to vypadá, že by mohli jít směrem Avengers vs X-Men, vedoucí do Secret Wars? Použijou Deadpoola k tomu, aby přivedli X-Men? Doufám, že v tom případě by oba ty Avengers filmy mohly být dvoudílné, protože těch postav je tam moc (ale zase popravdě, lidi zajímají pořád ty staré, klíčové postavy, co jdou z Fáze 1. Myslím, že jak někde proběhl ten článek o She-Hulk jako klíčově člence Avengers, že to moc poprask nevyvolalo....)
3 0
reagovat
:D jeste ze uz marvel nekoukam. Na deadpoola mozna uplatnim vyrocni vyjimku na jeden projekt (minuly rok to byl Gunn) ale to to musi mit aspon 9* tady s cimz moc nepocitam.
906255
*:D* jeste ze uz marvel nekoukam. Na deadpoola mozna uplatnim vyrocni vyjimku na jeden projekt (minuly rok to byl Gunn) ale to to musi mit aspon 9* tady s cimz moc nepocitam.
2 0
reagovat
Mnohem víc zneklidňující je (pokračování v článku zítra), že Marvel POŘÁD jede tenhle systém "ještě před premiérou snímku X, oznámíme, že jeho hvězdy se objeví ve filmech Y, Z a sequelu Z, přičemž prequel Y a desková hra podle X už jsou hotové". Tohle zakopávání o vlastní nohy je fascinující, když se dělo dekádu u DC, tak jsme se mu hrozně smáli. U Marvelu už pět let doufáme, že Feige "pořád" ještě ví, co dělá. Ale důkazy chybí. 8)
906253
Mnohem víc zneklidňující je (pokračování v článku zítra), že Marvel POŘÁD jede tenhle systém "ještě před premiérou snímku X, oznámíme, že jeho hvězdy se objeví ve filmech Y, Z a sequelu Z, přičemž prequel Y a desková hra podle X už jsou hotové". Tohle zakopávání o vlastní nohy je fascinující, když se dělo dekádu u DC, tak jsme se mu hrozně smáli. U Marvelu už pět let doufáme, že Feige "pořád" ještě ví, co dělá. Ale důkazy chybí. *8)*
10 0
reagovat
reaguje na: Chester46CZ
Free Guy IMO ukázal že tandem Levy-Reynolds funguje na oddychovú zábavu výborne. Obaja majú bunky na humor, obaja pôsobia že sú povahovo skôr chill pohodovejší ľudia a na place teda asi nebolo dusno s Millerom a Levy zvláda remeslo presne akurát na to, aby Deadpool šlapal všade kde má ako píšeš. A Levy je ešte ako stvorený pre Disneyho, proste strednoprudova rodinná zabava je jeho čiže ak tam pridá trošku tohto, nemusí to uškodiť. 

Čiže ak to Reynolds a scenáristi neodflakli, a Reynolds a Levy nezabudli že Deadpool musí mať aj gule a drive (čo podľa trailerov zda sa nezabudli), tak by z toho malo vyjsť niečo čo poteší fanúšikov, Disneyho a možno aj trochu casual divákov. Proste všetkých. Uvidíme.
906244
Free Guy IMO ukázal že tandem Levy-Reynolds funguje na oddychovú zábavu výborne. Obaja majú bunky na humor, obaja pôsobia že sú povahovo skôr chill pohodovejší ľudia a na place teda asi nebolo dusno s Millerom a Levy zvláda remeslo presne akurát na to, aby Deadpool šlapal všade kde má ako píšeš. A Levy je ešte ako stvorený pre Disneyho, proste strednoprudova rodinná zabava je jeho čiže ak tam pridá trošku tohto, nemusí to uškodiť.  Čiže ak to Reynolds a scenáristi neodflakli, a Reynolds a Levy nezabudli že Deadpool musí mať aj gule a drive (čo podľa trailerov zda sa nezabudli), tak by z toho malo vyjsť niečo čo poteší fanúšikov, Disneyho a možno aj trochu casual divákov. Proste všetkých. Uvidíme.
906233
3 0
reagovat
Já jsem ready, že budu v menšině, ale zase se třeba podívej na kariéru Russovců, který mimo Avengers snad nenatočili nic dobrýho (Ok neviděl jsem Cherry).  Osobně si dám Reel Steel, Free Guy nebo Projekt Adam over Gray Man a Citadel any day.

Plus This is where I leave you je naopak přesně takovej hezkej film "o normálních lidech", doporučuju:+
906241
Já jsem ready, že budu v menšině, ale zase se třeba podívej na kariéru Russovců, který mimo Avengers snad nenatočili nic dobrýho (Ok neviděl jsem Cherry).  Osobně si dám Reel Steel, Free Guy nebo Projekt Adam over Gray Man a Citadel any day. Plus This is where I leave you je naopak přesně takovej hezkej film "o normálních lidech", doporučuju*:+*
5 -1
reagují: Bezejmenny
reagovat
U Marvelu je ten režisér trochu jedno všeobecne, lebo všetky filmy majú rovnaký muster a záleží potom od scenára. Pri Avengers je ale ešte relevantná schopnosť udržať kontrolu nad veľa postavami, čo je oriešok, ktorí ukážkovo zvládli Anthony a Joe Russo a príkladne No Way Home bol síce parádny fan service a všetko, ale podľa mňa Watts to celé nevybalansoval s postavami až tak exemplárne ako Russoovci, detto Coogler v Black Panther 2.

A je tu potom aj problém , že ďalší Avengers nemaju takú poctivú, disciplinovanú a perfektne skoordinovanu výstavbu ako predchádzajúci Avengers. Viď. aj fakt že im padol hlavný villain, čo je dosť veľký problém, lebo všetci vieme že villain robí veľa a Avengerom latku nastavoval Thanos, čo je veľmi vysoko.

Čiže Levy síce je šikovný remeselník a zábavu dodať asi vedieť bude, ale ďalší Avengers budú musieť zachraňovať celkom spackane MCU po Endgame a to bude dosť oriešok, možno väčší ako sa zdá teraz, čiže dať to celé Levymu...iba ak Feige a spol. dajú veľký pozor na príbeh. Ja by som to zatiaľ ako nič viac než len rumor nebral.
906239
U Marvelu je ten režisér trochu jedno všeobecne, lebo všetky filmy majú rovnaký muster a záleží potom od scenára. Pri Avengers je ale ešte relevantná schopnosť udržať kontrolu nad veľa postavami, čo je oriešok, ktorí ukážkovo zvládli Anthony a Joe Russo a príkladne No Way Home bol síce parádny fan service a všetko, ale podľa mňa Watts to celé nevybalansoval s postavami až tak exemplárne ako Russoovci, detto Coogler v Black Panther 2. A je tu potom aj problém , že ďalší Avengers nemaju takú poctivú, disciplinovanú a perfektne skoordinovanu výstavbu ako predchádzajúci Avengers. Viď. aj fakt že im padol hlavný villain, čo je dosť veľký problém, lebo všetci vieme že villain robí veľa a Avengerom latku nastavoval Thanos, čo je veľmi vysoko. Čiže Levy síce je šikovný remeselník a zábavu dodať asi vedieť bude, ale ďalší Avengers budú musieť zachraňovať celkom spackane MCU po Endgame a to bude dosť oriešok, možno väčší ako sa zdá teraz, čiže dať to celé Levymu...iba ak Feige a spol. dajú veľký pozor na príbeh. Ja by som to zatiaľ ako nič viac než len rumor nebral.
2 -1
reagovat
Marvel se snazi Deadpoola boostnout konexí na Avengers. Otazka, jestli to tak pribehove bude...
906237
Marvel se snazi Deadpoola boostnout konexí na Avengers. Otazka, jestli to tak pribehove bude...
2 0
reagovat
reaguje na: mates44
Free Guy je docela fajn spotrebka, asi jako Real Steel, a to druhy jsem nevidel, ale co koukam na ohlasy, tak budes v mensine... :))

Ale kdyz uz jsme u tech indie reziseru, co se casto rekrutuji... Ja na tech jejich CV nikdy nevidim ani maly film o obycejnych lidech treba level Garden State nebo neco hravyho a napadityho jako Detention. A to se ani Braff ani Kahn k blockbusterum nikdy nedostali. Bud jsou to kousky s nejakym spolecenskym komentarem, kterej je zajimavej pouze pro US. Nebo jsou o dospivani, takze asi logika "ten reziser vi jak oslovit teens publikum". 
906234
Free Guy je docela fajn spotrebka, asi jako Real Steel, a to druhy jsem nevidel, ale co koukam na ohlasy, tak budes v mensine... :)) Ale kdyz uz jsme u tech indie reziseru, co se casto rekrutuji... Ja na tech jejich CV nikdy nevidim ani maly film o obycejnych lidech treba level Garden State nebo neco hravyho a napadityho jako Detention. A to se ani Braff ani Kahn k blockbusterum nikdy nedostali. Bud jsou to kousky s nejakym spolecenskym komentarem, kterej je zajimavej pouze pro US. Nebo jsou o dospivani, takze asi logika "ten reziser vi jak oslovit teens publikum". 
906230
1 0
reagovat
Pokud se DP3 povede, tak jenom proto, že si to Reynolds ohlídal a Levy prostě neměl koule jít proti Reynoldsovi. Project Adam byl na Netflix poměry fajn a fajn byl i Free Guy s Ocelovou pěstí, ale fajn není něco, co chci ohledně Avengers. 
906233
Pokud se DP3 povede, tak jenom proto, že si to Reynolds ohlídal a Levy prostě neměl koule jít proti Reynoldsovi. Project Adam byl na Netflix poměry fajn a fajn byl i Free Guy s Ocelovou pěstí, ale fajn není něco, co chci ohledně Avengers. 
5 -2
reagují: Randal K.
reagovat
Super a dalšího Black Panthera může režírovat Tyler Perry.
906231
Super a dalšího Black Panthera může režírovat Tyler Perry.
3 -1
reagovat
reaguje na: the dark knight
Tak to zase bacha. Shawn Levy dokázal natočit skvělýho Fre Guye a moje oblíbený This is Where I leave you což je jedna z nejvíc nedoceněnejch nezávisláren za poslední roky.

Jasně, že to není žádnej auteur, ale sorry porovnávat ho s Nispelem nebo Liebesmanem, který snad nikdy nenatočili ani průměrnej film je fakt silnej ústřel mimo...
906230
Tak to zase bacha. Shawn Levy dokázal natočit skvělýho Fre Guye a moje oblíbený This is Where I leave you což je jedna z nejvíc nedoceněnejch nezávisláren za poslední roky. Jasně, že to není žádnej auteur, ale sorry porovnávat ho s Nispelem nebo Liebesmanem, který snad nikdy nenatočili ani průměrnej film je fakt silnej ústřel mimo...
906225
3 -6
reagují: The Joker
reagovat
Nulty leta mega-vysmivanej reziser dnes bere nejvetsi filmy roku aniz by ukazal, ze z nej vyrostlo neco vic nez jen spolehlivej rutiner. Jestli tohle neni znamka upadku studioveho systemu a jeden z duvodu proc to dnes v kinech vypada tak jak vypada... :/
906226
Nulty leta mega-vysmivanej reziser dnes bere nejvetsi filmy roku aniz by ukazal, ze z nej vyrostlo neco vic nez jen spolehlivej rutiner. Jestli tohle neni znamka upadku studioveho systemu a jeden z duvodu proc to dnes v kinech vypada tak jak vypada... :/
19 0
reagovat
Jestli to Levy nevezme, tak Brett Ratner teď asi nemá nic na práci, popřípadě Marcus Nispel nebo Jonathan Liebesman. 
906225
Jestli to Levy nevezme, tak Brett Ratner teď asi nemá nic na práci, popřípadě Marcus Nispel nebo Jonathan Liebesman. 
11 0
reagují: mates44
reagovat
Meh :-
906224
Meh *:-*
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se