Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zběsilá Furiosa je největší propadák roku, kinaři nadále vyhlíží spásu

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
Počkal bych deset let na článek: "50 filmu před úpadkem kin, které musíte vidět "
906108
Počkal bych deset let na článek: "50 filmu před úpadkem kin, které musíte vidět "
906106
3 0
reagovat
Chce to nějaký souhrnný článek na toto téma rozebírající, co se vlastně děje a proč, Tede/Imfe!

Kor když ty tržební už vlastně, stejně jako za covidu, nemá příliš cenu každý týden psát (to ale neznamená, že se nečtou).
906106
Chce to nějaký souhrnný článek na toto téma rozebírající, co se vlastně děje a proč, Tede/Imfe! Kor když ty tržební už vlastně, stejně jako za covidu, nemá příliš cenu každý týden psát (to ale neznamená, že se nečtou).
1 0
reagují: imf, TedGeorge, (=LIFTY=)
reagovat

Proč asi

Já teda upřímně nevím, kdo čekal, že film uspěje? 

Pokud točím pokračování značky, kterou do 25 let téměř nikdo nezná a říznu to woke feministickou agitkou tak samozřejmě nikdo nepřijde. Dokud si to studia neuvědomí, lepší to nebude.

To samé vidíme u Marvels, nový Star Wars atd. Pokud je přes 70% tvojí cílovky muž 20-45 let tak je na zpívající Brie Larson, Rey, která 3 díly objevuje sílu a hubenou holku z Queens Gambit nenalákáš. 

Vidím to na ženě, jdeme okolo plakátů lákajících na filmy a na Kaskadéra řekla, že vypadá moc akčně, Furiosa ji vyloženě odpudila, přitom to jsou obojí filmy, které z 50% minimálně cílí na ženy, i když jsou z "mužského" světa a objektivně velmi dobré. 
906105
Já teda upřímně nevím, kdo čekal, že film uspěje?  Pokud točím pokračování značky, kterou do 25 let téměř nikdo nezná a říznu to woke feministickou agitkou tak samozřejmě nikdo nepřijde. Dokud si to studia neuvědomí, lepší to nebude. To samé vidíme u Marvels, nový Star Wars atd. Pokud je přes 70% tvojí cílovky muž 20-45 let tak je na zpívající Brie Larson, Rey, která 3 díly objevuje sílu a hubenou holku z Queens Gambit nenalákáš.  Vidím to na ženě, jdeme okolo plakátů lákajících na filmy a na Kaskadéra řekla, že vypadá moc akčně, Furiosa ji vyloženě odpudila, přitom to jsou obojí filmy, které z 50% minimálně cílí na ženy, i když jsou z "mužského" světa a objektivně velmi dobré. 
Proč asi
9 -8
reagují: Kibitz
reagovat
Kocour "si vymnoukal"  je BOZI obrat:+
906104
Kocour "si vymnoukal"  je BOZI obrat*:+*
2 0
reagovat
reaguje na: Polux
V tomhle "nálepka události" máš velkou pravdu, a platí to obecně v podstatě skoro po cokoliv ve sféře kultury a volnočasového vyžití (osobně znám z hudební scény a pořádání parties..). Dá se říct, že mladež je přesycena tou přemírou možností interaktivního propojeného světa. A to, že starší jsou zasekaní časově /nebo jen unavení a opotřebovaní, je holt realita všedního dne. Tohle ale není žádná velká novinka, platí to v různych směrech už tak 10 let cca, jen ve filmu to trochu zastínil ten boom comicsu a pár "událostí", které trochu zastínily fakt určitého úpadku/změny.
V podstatě platí, že co není "událost" typu "to musíš!", to má velmi složité se prosadit.
O to větší důraz by pak ale měl byt dán na cílovku - a její pečlivý výběr a oslovení. Aspoň tedy pokud ma být měřítkem úspěchu finanční profit. Je to smutné, ale jinak to nejde. Druhá stránka mince je samozřejmě měřítko kvality a originality bez ohledu na finanční profit (Kaskader i Furiosa jistě budou brané za kvalitní/nezasloužené propadaky i po letech), ale to si může dovolit málokdo a je to spíš výsada "umění" než byznysu...
Je jasné, že kdyby měl o všem rozhodovat jen marketing a finanční experti, nic dobrého to nejspíš nepřinese, ale nějaká soudnost by být měla..:)
906103
V tomhle "nálepka události" máš velkou pravdu, a platí to obecně v podstatě skoro po cokoliv ve sféře kultury a volnočasového vyžití (osobně znám z hudební scény a pořádání parties..). Dá se říct, že mladež je přesycena tou přemírou možností interaktivního propojeného světa. A to, že starší jsou zasekaní časově /nebo jen unavení a opotřebovaní, je holt realita všedního dne. Tohle ale není žádná velká novinka, platí to v různych směrech už tak 10 let cca, jen ve filmu to trochu zastínil ten boom comicsu a pár "událostí", které trochu zastínily fakt určitého úpadku/změny. V podstatě platí, že co není "událost" typu "to musíš!", to má velmi složité se prosadit. O to větší důraz by pak ale měl byt dán na cílovku - a její pečlivý výběr a oslovení. Aspoň tedy pokud ma být měřítkem úspěchu finanční profit. Je to smutné, ale jinak to nejde. Druhá stránka mince je samozřejmě měřítko kvality a originality bez ohledu na finanční profit (Kaskader i Furiosa jistě budou brané za kvalitní/nezasloužené propadaky i po letech), ale to si může dovolit málokdo a je to spíš výsada "umění" než byznysu... Je jasné, že kdyby měl o všem rozhodovat jen marketing a finanční experti, nic dobrého to nejspíš nepřinese, ale nějaká soudnost by být měla..:)
906095
2 0
reagují: Polux
reagovat
Jak to tady čtu a čím dál víc nad tím přemýšlím, tak fakt upadám do ještě větší deprese. Já už fakt začínám věřit tomu, že ten problém je neřešitelný a jednou fakt budeme vyprávět mladejm, že kdysi se chodívalo do kina. :(
906101
Jak to tady čtu a čím dál víc nad tím přemýšlím, tak fakt upadám do ještě větší deprese. Já už fakt začínám věřit tomu, že ten problém je neřešitelný a jednou fakt budeme vyprávět mladejm, že kdysi se chodívalo do kina. :(
8 0
reagovat
reaguje na: Polux
Tak jasně, doposavaď největší propadák
906096
Tak jasně, doposavaď největší propadák
906095
0 0
reagovat
S tím označením největší propadák roku bych (bohužel) ještě počkal na to, jak dopadne Twisters a druhý Gladiator s ještě o něco větším rozpočtem a podobně velkou cílovkou jako měla Furiosa (fanoušci žánru a značky … a pak už nikdo). Jeden z největších letos nejspíše ano, ale zda se Miller posadí na trůn ještě není jisté. I ten druhý Joker může dopadnout úplně jakkoliv, když v současné době bohužel platí, že síla značky - nezájem, star power - nezájem, kvalita filmu - nezájem, pozitivní šuškanda - nezájem.

Furiosa sice má ženskou hrdinku a ne-hvězdu v hlavní roli (plus přepálenou stopáž), ale totéž mají i nové opice, které se tržebně jakžtakž drží. Ostatně i Fury Road byla z velké části o ni a ne o Maxovi. Tady by imho nepomohla ani opětovná účast Hardyho i kdyby šlo o regulérní sequel a bylo to celé jen o něm. Na filmy, které nemají nálepku události a ještě spadají do okrajového žánru, prostě ve velkém přestalo chodit řadové publikum a zbyla jen úzká cílovka (cinefilové a fanoušci žánru/značky/konkrétního tvůrce). Jsem fakt zvědavý, jak dopadnou čtvrtí Bad Boys, protože přesně zapadají do téhle rizikové škatulky a nevěřím, že v současné kino krizi zvládnou zopakovat tržby trojky.   
906095
S tím označením největší propadák roku bych (bohužel) ještě počkal na to, jak dopadne Twisters a druhý Gladiator s ještě o něco větším rozpočtem a podobně velkou cílovkou jako měla Furiosa (fanoušci žánru a značky … a pak už nikdo). Jeden z největších letos nejspíše ano, ale zda se Miller posadí na trůn ještě není jisté. I ten druhý Joker může dopadnout úplně jakkoliv, když v současné době bohužel platí, že síla značky - nezájem, star power - nezájem, kvalita filmu - nezájem, pozitivní šuškanda - nezájem. Furiosa sice má ženskou hrdinku a ne-hvězdu v hlavní roli (plus přepálenou stopáž), ale totéž mají i nové opice, které se tržebně jakžtakž drží. Ostatně i Fury Road byla z velké části o ni a ne o Maxovi. Tady by imho nepomohla ani opětovná účast Hardyho i kdyby šlo o regulérní sequel a bylo to celé jen o něm. Na filmy, které nemají nálepku události a ještě spadají do okrajového žánru, prostě ve velkém přestalo chodit řadové publikum a zbyla jen úzká cílovka (cinefilové a fanoušci žánru/značky/konkrétního tvůrce). Jsem fakt zvědavý, jak dopadnou čtvrtí Bad Boys, protože přesně zapadají do téhle rizikové škatulky a nevěřím, že v současné kino krizi zvládnou zopakovat tržby trojky.   
2 0
reagují: vlad-im-ir, TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Temhle problem je i u zanru, ktery se uz do kin netoci. Jako treba romantiky. A kdyz se nejaka z toho mala povede vyrazne vic, tak si k ni publikum stejne vetsinou nenajde cestu. To bud musi byt mega halo online nebo to natlaci Netflix. Takze bud je dnes divak naprosto pasivni a po vzoru socek jen ceka co mu ten system predhodi mebo si dobrovolne osekal nabidku zanru a kouka jen na to "dulezity".
A jak se treba vyzdvihuje Godzilla -1.0°... mne spis prijde, ze masove mimo to eNko se dnes nehollywoodskym filmum ty dvere spis zavrely nez naopak. Absolutne neverim, ze by ted mohlo dojit na dalsi treba Intouchables.
906094
Temhle problem je i u zanru, ktery se uz do kin netoci. Jako treba romantiky. A kdyz se nejaka z toho mala povede vyrazne vic, tak si k ni publikum stejne vetsinou nenajde cestu. To bud musi byt mega halo online nebo to natlaci Netflix. Takze bud je dnes divak naprosto pasivni a po vzoru socek jen ceka co mu ten system predhodi mebo si dobrovolne osekal nabidku zanru a kouka jen na to "dulezity". A jak se treba vyzdvihuje Godzilla -1.0°... mne spis prijde, ze masove mimo to eNko se dnes nehollywoodskym filmum ty dvere spis zavrely nez naopak. Absolutne neverim, ze by ted mohlo dojit na dalsi treba Intouchables.
906092
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já to ještě doplním. Ono to, že teenageři přestávají chodit do kin totiž podle mě není ani tak kvůli tomu, že Hollywood střílí mimo a nenaláká je.

Ono je podle mě není možné nalákat už skoro na nic, a ten problém je širší (jasně, v jednotlivých případech máte pravdu a také si občas říkám, jak "to" nějaký hlavoun mohl odmávnout.)
906092
Já to ještě doplním. Ono to, že teenageři přestávají chodit do kin totiž podle mě není ani tak kvůli tomu, že Hollywood střílí mimo a nenaláká je. Ono je podle mě není možné nalákat už skoro na nic, a ten problém je širší (jasně, v jednotlivých případech máte pravdu a také si občas říkám, jak "to" nějaký hlavoun mohl odmávnout.)
906089
15 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Ale ono to kedysi proste fungovalo. Nepreceňuje sa to, len ten hviezdny systém už 10-15 rokov upadá. Ak si odmyslíme dve hviezdy zo 70-tych, ktoré potiahli v nejakej forme až dodnes (Stallone, Ford) a jednu zo 70-tych, ktorá sa niekoľkokrát vrátila až nakoniec zhasla (Travolta), tak sa cca. v rokoch 83-97 presadili prakticky všetci, ktorých by sme dokázali označiť za "leading man" (resp. woman). Spomeniem mená Schwarzennegger, Cruise, Murphy, Hanks, Gibson, Willis, Roberts, Bullock, Washington, Carrey, Sandler, Pitt, DiCaprio. A tí držali návštevnosť dlhé roky až do čias Marvelu a Illumination. A dnes sú buď starý na to hrať to isté čo zamladi, alebo sa na nich po pár prepadákoch zabudlo (keď nedokázali konkurovať filmom ako Avengers). A dnes je Marvel, DC či Star Wars v úpadku ale nové hviezdy neprišli. Známe tváre to sú, ale nie hviezdy.
906091
Ale ono to kedysi proste fungovalo. Nepreceňuje sa to, len ten hviezdny systém už 10-15 rokov upadá. Ak si odmyslíme dve hviezdy zo 70-tych, ktoré potiahli v nejakej forme až dodnes (Stallone, Ford) a jednu zo 70-tych, ktorá sa niekoľkokrát vrátila až nakoniec zhasla (Travolta), tak sa cca. v rokoch 83-97 presadili prakticky všetci, ktorých by sme dokázali označiť za "leading man" (resp. woman). Spomeniem mená Schwarzennegger, Cruise, Murphy, Hanks, Gibson, Willis, Roberts, Bullock, Washington, Carrey, Sandler, Pitt, DiCaprio. A tí držali návštevnosť dlhé roky až do čias Marvelu a Illumination. A dnes sú buď starý na to hrať to isté čo zamladi, alebo sa na nich po pár prepadákoch zabudlo (keď nedokázali konkurovať filmom ako Avengers). A dnes je Marvel, DC či Star Wars v úpadku ale nové hviezdy neprišli. Známe tváre to sú, ale nie hviezdy.
906088
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já ti taky rozumím. Zvlášt tomu: "V neposlední řadě se do kina ve dvou reálně nemůžeme dostat (řešit, aby k nám jela babička 80km, aby hlídala, abychom my mohli jet 60km do kina... ehm), takže nám to doma vyhovovalo řádově víc."

Tady bych ale podotknul, že takhle to je přece odjakživa. Hollywood vždycky stál na tom, že ho táhli teenageři a studenti. Nikoliv zaneprázdnění rodiče. To přece není žádná novinka. A úplně nesouhlasím s tou myšlenkou, že teďka najednou Hollywood úplně zapomíná na cílovku a netočí pro ní filmy.

Podle mě máme krátkou paměť. Takových filmů v minulosti také bylo dost. Dokonce bych řekl, že často horší. Jenom těch premiér bylo více a tím pádem se v tom zástupu trochu ztratili.
906089
Já ti taky rozumím. Zvlášt tomu: "V neposlední řadě se do kina ve dvou reálně nemůžeme dostat (řešit, aby k nám jela babička 80km, aby hlídala, abychom my mohli jet 60km do kina... ehm), takže nám to doma vyhovovalo řádově víc." Tady bych ale podotknul, že takhle to je přece odjakživa. Hollywood vždycky stál na tom, že ho táhli teenageři a studenti. Nikoliv zaneprázdnění rodiče. To přece není žádná novinka. A úplně nesouhlasím s tou myšlenkou, že teďka najednou Hollywood úplně zapomíná na cílovku a netočí pro ní filmy. Podle mě máme krátkou paměť. Takových filmů v minulosti také bylo dost. Dokonce bych řekl, že často horší. Jenom těch premiér bylo více a tím pádem se v tom zástupu trochu ztratili.
906083
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
A kdyby tam byl jiný herec, tak by to podle tebe dopadlo líp? Za "finančnú istotku" se považovali i Gosling, který pak natočil megahit Barbie (s Robbie, o které by se dalo říct to stejné), aby se hned dalším filmem vrátil do zajetých kolejí finančních propadáků

První Mad Max měl Hardyho na hereckém peaku, navíc v době kdy miliardy dělala kdejaká blbost a stejně to komerčně žádný zázrak nebyl. V BulletTrainu máš Brada Pitta a stejně na to skoro nikdo nepřijde....Přijde mi, že se vliv obsazení na výsledném úspěchu filmu docela přeceňuje.
906088
A kdyby tam byl jiný herec, tak by to podle tebe dopadlo líp? Za "finančnú istotku" se považovali i Gosling, který pak natočil megahit Barbie (s Robbie, o které by se dalo říct to stejné), aby se hned dalším filmem vrátil do zajetých kolejí finančních propadáků První Mad Max měl Hardyho na hereckém peaku, navíc v době kdy miliardy dělala kdejaká blbost a stejně to komerčně žádný zázrak nebyl. V BulletTrainu máš Brada Pitta a stejně na to skoro nikdo nepřijde....Přijde mi, že se vliv obsazení na výsledném úspěchu filmu docela přeceňuje.
906067
10 0
reagují: jedendvatri1
reagovat
reaguje na: imf
Já to vnímám i tak, že Hemsworth je na těch filmech často spíš to pozitivum, než aby to kvůli němu pohořelo. Zrovna tu Furiosu si vyloženě krade pro sebe.
906087
Já to vnímám i tak, že Hemsworth je na těch filmech často spíš to pozitivum, než aby to kvůli němu pohořelo. Zrovna tu Furiosu si vyloženě krade pro sebe.
906084
9 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Buďme rádi, že tyhle filmy si někteří tvůrci stale dokážou prosadit. 
906086
Buďme rádi, že tyhle filmy si někteří tvůrci stale dokážou prosadit. 
906083
4 0
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
Já ti rozumím. Ale když se vžiješ do role hlavounů a začneš přemýšlet nad tím, koho tam dát (potřebuješ military typ, prostě chlapa jako hora, někoho jehož obličej veřejnost zná, abys měl protiváhu anonymním CGI igráčkům), tak ti vyjde pět jmen. Dva jsou drahý, další je uvázanej u konkurence, čtvrtej nemá čas. 8)
906084
Já ti rozumím. Ale když se vžiješ do role hlavounů a začneš přemýšlet nad tím, koho tam dát (potřebuješ military typ, prostě chlapa jako hora, někoho jehož obličej veřejnost zná, abys měl protiváhu anonymním CGI igráčkům), tak ti vyjde pět jmen. Dva jsou drahý, další je uvázanej u konkurence, čtvrtej nemá čas. *8)*
906082
7 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: vlad-im-ir
Hele přesně. Kaskadéra jsem viděl se ženou předevčírem. Oba jsme byli naprosto nadšeni. Dokonalý film. Ani jeden jsme o něm nijak nevěděli dopředu (já sem paradoxně chodím okrajově a jinam vůbec) a stejně tak nevím, jaký bych musel vidět trailer či reakci, abych si tenhle zážitek představil. V neposlední řadě se do kina ve dvou reálně nemůžeme dostat (řešit, aby k nám jela babička 80km, aby hlídala, abychom my mohli jet 60km do kina... ehm), takže nám to doma vyhovovalo řádově víc.
Furiosa má zde zmíněné zjevné problémy (ženská v chlapské roli, prequel, ne zrovna miliardová značka, odfláknuté CGI a kampaň...

Opravdu se nabízí, kdo tyhle filmy odklepává a na základě čeho. Respektive, proč v Hollywoodu není víc Cameronů, kteří k tomu trhu přistupují tak nějak analyticky...
906083
Hele přesně. Kaskadéra jsem viděl se ženou předevčírem. Oba jsme byli naprosto nadšeni. Dokonalý film. Ani jeden jsme o něm nijak nevěděli dopředu (já sem paradoxně chodím okrajově a jinam vůbec) a stejně tak nevím, jaký bych musel vidět trailer či reakci, abych si tenhle zážitek představil. V neposlední řadě se do kina ve dvou reálně nemůžeme dostat (řešit, aby k nám jela babička 80km, aby hlídala, abychom my mohli jet 60km do kina... ehm), takže nám to doma vyhovovalo řádově víc. Furiosa má zde zmíněné zjevné problémy (ženská v chlapské roli, prequel, ne zrovna miliardová značka, odfláknuté CGI a kampaň... Opravdu se nabízí, kdo tyhle filmy odklepává a na základě čeho. Respektive, proč v Hollywoodu není víc Cameronů, kteří k tomu trhu přistupují tak nějak analyticky...
906073
5 -1
reagují: TedGeorge, connor
reagovat
reaguje na: imf
Výnimka je v tom že ním chceli naštartovať sériu Muži v černém - nevyšlo, podstate aj ten Lovec : Zimní válka stála na ňom -nevyšlo, jeden čas sa hovorilo že bude hl. postavou nového Star Treku ( čo teda absolútne nechápem, kedže vidíš ako na tom sú jeho filmy finančne ;) a áno Extraction mu uznávam;):+) a tak ako písal Andy  za odmenu ide "zachraňovať" ďalšiu sériu Transformers:D:D prostee what??
906082
Výnimka je v tom že ním chceli naštartovať sériu [b]Muži v černém[/b] - nevyšlo, podstate aj ten [b]Lovec : Zimní válka[/b] stála na ňom -nevyšlo, jeden čas sa hovorilo že bude hl. postavou nového [b]Star Treku[/b] ( čo teda absolútne nechápem, kedže vidíš ako na tom sú jeho filmy finančne *;)* a áno [b]Extraction [/b]mu uznávam*;)**:+*) a tak ako písal [i]Andy [/i] za odmenu ide "zachraňovať" ďalšiu sériu [b]Transformers*:D**:D* [/b]prostee what??
906076
1 0
reagují: imf
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak mě ani nepřijde ten Fury Road, že by vydělal nějaké horentní sumy. 370 mega z kin v roce 2015 při rozpočtu 160m + reklama, nic moc. Jasně časem se film dostal do plusu, plus získal snad nějaký ty oscary co si pamatuju, ale zase, je tu ten rozdílný pohled filmovýho geeka a normálního konzumenta, zatímco zde z toho redakce neudělala pomalu film dekády a game changera akčního žánru, když jsem se na film (Fury Road) ptal lidí třeba u sebe v práci nebo svých přátel, tak reakce byla typu: Jo šlo to, nebylo to špatný... 
Nikdo z toho ale nedělal nějaký film dekády nebo neskákal do stropu, že to je největší top z jeho top filmů atd.
906081
Tak mě ani nepřijde ten Fury Road, že by vydělal nějaké horentní sumy. 370 mega z kin v roce 2015 při rozpočtu 160m + reklama, nic moc. Jasně časem se film dostal do plusu, plus získal snad nějaký ty oscary co si pamatuju, ale zase, je tu ten rozdílný pohled filmovýho geeka a normálního konzumenta, zatímco zde z toho redakce neudělala pomalu film dekády a game changera akčního žánru, když jsem se na film (Fury Road) ptal lidí třeba u sebe v práci nebo svých přátel, tak reakce byla typu: Jo šlo to, nebylo to špatný...  Nikdo z toho ale nedělal nějaký film dekády nebo neskákal do stropu, že to je největší top z jeho top filmů atd.
906058
3 -1
reagovat
reaguje na: imf
Coz je dalsi ukazka toho, jak realne nezajimavi jsou ti novi herci poslednich let... Bud se jedou typy kluk-muz (Holland, Chalamet, Styles)  nebo ti jejichz osobnost nahradily 4 tydny na dianabolu pred natacenim a PR masina k tomu ("Chrisove"). I proto pro me dnes jsou pomalu nejvetsi zarukou francouzi jako Civil, Niney, ta particka kolem Lacheau...
906080
Coz je dalsi ukazka toho, jak realne nezajimavi jsou ti novi herci poslednich let... Bud se jedou typy kluk-muz (Holland, Chalamet, Styles)  nebo ti jejichz osobnost nahradily 4 tydny na dianabolu pred natacenim a PR masina k tomu ("Chrisove"). I proto pro me dnes jsou pomalu nejvetsi zarukou francouzi jako Civil, Niney, ta particka kolem Lacheau...
906076
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se