Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Venom: Poslední tanec: Trailer

příspěvky 21 - 39 Napsat příspěvek
Akci sice Sony točí v mantinelech pg-13, ale koukám, že stylem humoru a levelem infantility se ve trojce už přeskočilo rovnou na pg:D. Po nepovedené dvojce a při dosavadní kvalitativní formě, kterou Sony předvádí napříč celým SSU portfoliem (s čestnou výjimkou v podobě Spideyho) to může jen příjemně překvapit. Což se s ohledem na fakt, kdo to napsal a režíroval, bude rovnat pomalu zázraku.

Dříve nebo později to nejspíše uvidím, protože mám Hardyho hodně v oblibě (jasně, nějak se na nájem vydělávat musí, ale podobnými content fillery mi to moc neulehčuje), ale nečekám od toho pro jistotu vůbec nic. Tedy kromě toho, že potitulkovka bude, jak je u Sony dobrým zvykem, zase lákat na "velké věci", stačí jen vydržet do příště a do bájné Sinister Six je pořád stejně daleko jako kdykoliv předtím:D
906010
Akci sice Sony točí v mantinelech pg-13, ale koukám, že stylem humoru a levelem infantility se ve trojce už přeskočilo rovnou na pg*:D*. Po nepovedené dvojce a při dosavadní kvalitativní formě, kterou Sony předvádí napříč celým SSU portfoliem (s čestnou výjimkou v podobě Spideyho) to může jen příjemně překvapit. Což se s ohledem na fakt, kdo to napsal a režíroval, bude rovnat pomalu zázraku. Dříve nebo později to nejspíše uvidím, protože mám Hardyho hodně v oblibě (jasně, nějak se na nájem vydělávat musí, ale podobnými content fillery mi to moc neulehčuje), ale nečekám od toho pro jistotu vůbec nic. Tedy kromě toho, že potitulkovka bude, jak je u Sony dobrým zvykem, zase lákat na "velké věci", stačí jen vydržet do příště a do bájné Sinister Six je pořád stejně daleko jako kdykoliv předtím*:D*. 
1 0
reagovat
Ten vtipek We are Venom je nehorazny cringe. Dvojka alespon lakala na Carnage (film byl katastrofa), ale tady nic lakaveho nevidim. Snad se objevi Morbius
906006
Ten vtipek We are Venom je nehorazny cringe. Dvojka alespon lakala na Carnage (film byl katastrofa), ale tady nic lakaveho nevidim. Snad se objevi Morbius
10 0
reagovat
Venom v kinech prachy udělal ale za scénář/režii to snad obecně dostávalo čočku vsude ne.. takže scénář nechaj zase napsat tu samou a ještě ji vrazej režii :D

to je jako v manchesteru kde bude 10hag koucovat ikdyz spadne do druhé ligy 
906004
Venom v kinech prachy udělal ale za scénář/režii to snad obecně dostávalo čočku vsude ne.. takže scénář nechaj zase napsat tu samou a ještě ji vrazej režii *:D* to je jako v manchesteru kde bude 10hag koucovat ikdyz spadne do druhé ligy 
3 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Sin City 2 a nejvíc jsem ji "uctíval" v Rohách:+
906003
Sin City 2 a nejvíc jsem ji "uctíval" v Rohách*:+*
905985
2 0
reagovat
Mě strašně se.e ta Hardyho půlka obličeje, půlka Venoma a když se to ještě kombinuje s rádoby humorem...
Když už jsme u toho, je nějaká komiksová trilogie horší, než tohle? 
905999
Mě strašně se.e ta Hardyho půlka obličeje, půlka Venoma a když se to ještě kombinuje s rádoby humorem... Když už jsme u toho, je nějaká komiksová trilogie horší, než tohle? 
5 0
reagovat
Sef Sony 17.5.: "There was a time when good was good enough. How is it? It’s…good. Now, good Is death. Only great works. Good is not good enough. We have to make great things and we have to make things that are culturally imperative. "

Fakt si rikam, jestli tam dnes jsou uz vsichni bez vkusu nebo neschopni nebo oboji. Tady me malem zabila hned prvni minuta traileru.
905998
Sef Sony 17.5.: [i]"There was a time when good was good enough. How is it? It’s…good. Now, good Is death. Only great works. Good is not good enough. We have to make great things and we have to make things that are culturally imperative. " [/i] Fakt si rikam, jestli tam dnes jsou uz vsichni bez vkusu nebo neschopni nebo oboji. Tady me malem zabila hned prvni minuta traileru.
5 0
reagovat
Ten kôň na konci je už ten level, ako keď Nicolas Cage ako Ghost Rider v dvojke čúral oheň. Človek sa už reálne zamýšľa, či je to tak zlé, alebo len nepochopil sofistikovanosť tvorcov a snahu o dadaistický humor vo vážne sa tváriacej komixovke.
905996
Ten kôň na konci je už ten level, ako keď Nicolas Cage ako Ghost Rider v dvojke čúral oheň. Človek sa už reálne zamýšľa, či je to tak zlé, alebo len nepochopil sofistikovanosť tvorcov a snahu o dadaistický humor vo vážne sa tváriacej komixovke.
3 0
reagovat
905995
https://i.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExbTBtNmtsaWE0d2lncTV3cGJ5Nzd0cndmOHVpOWlhZ3hvMXp3dGEwaSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/KnrMjMUsuIs2tjdU9o/giphy.gif
4 0
reagovat
CGI prekonava hranice hnusu, Hardy hra este vacsieho idiota, vtipky, na ktore som zdvihol obocie nez pery. Toto niekoho vazne bavi?
905993
CGI prekonava hranice hnusu, Hardy hra este vacsieho idiota, vtipky, na ktore som zdvihol obocie nez pery. Toto niekoho vazne bavi?
3 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
To by byla ta nejhorší věc.  
905992
To by byla ta nejhorší věc.  
905991
3 0
reagovat
Venom kôň. :D Tak vidno, že ako komiksáky postupne strácajú na sile, v Sony sa každým filmom snažia prekonať a urobiť ho čo najviac nechcene smiešny. 

Režíruje scenáristka Venoma 1 a 2, jej režisérsky debut. Čo mi evokuje Dark Phoenix, ktorý režíroval Kinberg a pôsobil trochu ako z iného sveta ako zvyšok X-Men série a čo bol pomerne slabý film. 

Hardy nenašiel spôsob ako tú postavu niekam posunúť, lebo no...vlastne ani nemal kam a scenáre mu to ani nedovolili. Čiže po tretí krát to isté. 

Venom nikdy nemal byť podľa mňa samostatnou trilógiou, ale skôr intro pred Sinister Six alebo predtým ako bude Venom v MCU proti Hollandovi. Nechápem prečo sme do duelu Holland vs Hardy nikdy nedospeli, to by bola top vec. Efekty slušné, ale bojím sa, že toto nedopadne dobre. 
905991
Venom kôň. *:D* Tak vidno, že ako komiksáky postupne strácajú na sile, v Sony sa každým filmom snažia prekonať a urobiť ho čo najviac nechcene smiešny.  Režíruje scenáristka Venoma 1 a 2, jej režisérsky debut. Čo mi evokuje Dark Phoenix, ktorý režíroval Kinberg a pôsobil trochu ako z iného sveta ako zvyšok X-Men série a čo bol pomerne slabý film.  Hardy nenašiel spôsob ako tú postavu niekam posunúť, lebo no...vlastne ani nemal kam a scenáre mu to ani nedovolili. Čiže po tretí krát to isté.  Venom nikdy nemal byť podľa mňa samostatnou trilógiou, ale skôr intro pred Sinister Six alebo predtým ako bude Venom v MCU proti Hollandovi. Nechápem prečo sme do duelu Holland vs Hardy nikdy nedospeli, to by bola top vec. Efekty slušné, ale bojím sa, že toto nedopadne dobre. 
1 -1
reagují: do_Od
reagovat
Parada, jeste 2-3 filmy a bude se na to CGI dat divat :D
905989
Parada, jeste 2-3 filmy a bude se na to CGI dat divat *:D*
1 0
reagovat
Tak horší jak dvojka to nebude.:D Chtěl jsem dokonce napsat že to ze všech dílů vypadá asi nejlíp...no... jenom že to pak zabil ten kůň.:D...bizár jak hovado.:D Stejnak je neskutečný že takovej film to dotáhl na trilogii. Vůbec tomu nemůžu uvěřit.:o S dovolením kino vynechám tak jako u předchozích dílů.;)
905988
Tak horší jak dvojka to nebude.*:D* Chtěl jsem dokonce napsat že to ze všech dílů vypadá asi nejlíp...no... jenom že to pak zabil ten kůň.*:D*...bizár jak hovado.*:D* Stejnak je neskutečný že takovej film to dotáhl na trilogii. Vůbec tomu nemůžu uvěřit.*:o* S dovolením kino vynechám tak jako u předchozích dílů.*;)*
4 0
reagovat
Neviem, ale po totálnej sračkoidnej dvojke ma už nič neprekvapí:D:D Nepotešilo ani 1:26 Footbal is life!!!;) A proste to s koňom na konci no ty vole, aspoň že si už totálne všetci z toho filmu robia prdel:+?)
905987
Neviem, ale po totálnej sračkoidnej dvojke ma už nič neprekvapí*:D**:D* Nepotešilo ani 1:26 [i]Footbal is life!!!*;)*[/i] A proste to s koňom na konci no ty vole, aspoň že si už totálne všetci z toho filmu robia prdel*:+**?)*
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Taky že odehrává, ten jen ti kreténi od Sony to zas celé zmotali
905986
Taky že odehrává, ten jen ti kreténi od Sony to zas celé zmotali
905984
1 0
reagovat

Juno Temple

Mno materiál Venoma jde mimo mě, jedničku jsem viděl, další díl už vůbec a na tohle asi taky neuvidím. Jen jsem při traileru říkal: Whau tam hraje Kelly Reilly ta je tak sexy i na těch 2 sekundách a ona to je Juno Temple :)) Vyrostla nám holka, já totiž ještě neviděl Ted Lasso, tak jsem neměl ani tucha
905985
Mno materiál Venoma jde mimo mě, jedničku jsem viděl, další díl už vůbec a na tohle asi taky neuvidím. Jen jsem při traileru říkal: Whau tam hraje Kelly Reilly ta je tak sexy i na těch 2 sekundách a ona to je Juno Temple *:))* Vyrostla nám holka, já totiž ještě neviděl Ted Lasso, tak jsem neměl ani tucha
Juno Temple
0 0
reagují: pytlik, (=LIFTY=)
reagovat
A já myslel, že se ta potitulkovka s Dani Rojasem v baru v No Way Home odehrává v MCU a Pete tak získá symbionte suit.

ಠ╭╮ಠ
905984
A já myslel, že se ta potitulkovka s Dani Rojasem v baru v No Way Home odehrává v MCU a Pete tak získá symbionte suit. ಠ╭╮ಠ
7 0
reagují: StevieCZ
reagovat
To je strašný tvl :D
905983
To je strašný tvl *:D*
6 -1
reagovat
...hurá, další hřebík do rakve skomírajícího žánru a hlavně multiplexů.
Vše jede dle plánu a schéma. Hardyho starpower to nerozházelo doteď, nerozhází to ani poté . 
905982
...hurá, další hřebík do rakve skomírajícího žánru a hlavně multiplexů. Vše jede dle plánu a schéma. Hardyho starpower to nerozházelo doteď, nerozhází to ani poté . 
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se