Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Koho uvidíme v novém Jurském světě?

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Dobrodružných filmů není nikdy dost a zatím mě tato podoba láká. Nový Jurský svět pro mě začíná a končí prvním dílem, který byl krásným návratem plným nostalgických vzpomínek.
Snad se to obejde bez klasické premisy, že se budou opět zachraňovat něčí děti z bryndy, ale třeba dojde na dospělejší variaci, která v rámci tohoto univerza zatím nedopadla.
905960
Dobrodružných filmů není nikdy dost a zatím mě tato podoba láká. Nový Jurský svět pro mě začíná a končí prvním dílem, který byl krásným návratem plným nostalgických vzpomínek. Snad se to obejde bez klasické premisy, že se budou opět zachraňovat něčí děti z bryndy, ale třeba dojde na dospělejší variaci, která v rámci tohoto univerza zatím nedopadla.
0 0
reagovat
No, co jsem zaregistroval nějaké rumors/predikce, tak Scarlett by měla hrát dospělou Lex a měl by se objevit i Tim.
Horší jak Dominion to imo už nebude. Netflixovský sequelový animák ukazuje "World of Dinos" mezi druhým a třetím Světem, takže couvání do minulosti je určitě pasé. Škoda, pořád mám za to, že měřítko původních filmů, ale třeba i prvního Světa bylo ideální a ty megalomanské utopie o nadvládě dinosaurů nad člověkem za pomoci jednoho T-Rexe, dvou Velociraptorů a několika random masožravců je směšná.
Ať tak, nebo onak - hlavně, ať to není paskvil jako Dominion.
905944
No, co jsem zaregistroval nějaké rumors/predikce, [spoiler]tak Scarlett by měla hrát dospělou Lex a měl by se objevit i Tim.[/spoiler] Horší jak Dominion to imo už nebude. Netflixovský sequelový animák ukazuje "World of Dinos" mezi druhým a třetím Světem, takže couvání do minulosti je určitě pasé. Škoda, pořád mám za to, že měřítko původních filmů, ale třeba i prvního Světa bylo ideální a ty megalomanské utopie o nadvládě dinosaurů nad člověkem za pomoci jednoho T-Rexe, dvou Velociraptorů a několika random masožravců je směšná. Ať tak, nebo onak - hlavně, ať to není paskvil jako Dominion.
5 -1
reagovat
Nevím, zda se těšit, nebo bát. 
Původní Jurský park - pecka. Dvojka, průměr. Trojka - meh. 
Další sérií: První díl - příjemné, bezva, dvojka - docela mě bavila, trojka - nudil jsem se a asi už nikdy neuvidím. 8)
905943
Nevím, zda se těšit, nebo bát.  Původní Jurský park - pecka. Dvojka, průměr. Trojka - meh.  Další sérií: První díl - příjemné, bezva, dvojka - docela mě bavila, trojka - nudil jsem se a asi už nikdy neuvidím. *8)*
4 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se