Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho uvidíme v novém Jurském světě?


ikona
krauset
gareth edwardsjurassic parkjurassic worldjurský parkjurský světmahershala aliscarlett johansson
Na kom si velociraptoři smlsnou tentokrát?  
Nový Jurský svět už je ve výrobě, protože samozřejmě. Od premiéry Spielbergova prvního Jurského parku v roce 1993 vydělaly dinosauří filmy z této série přes šest miliard dolarů, a pravěkou tiskárnu na peníze tak nenechá Universal jen tak ležet ladem. Přestože je příběh držen pod pokličkou, jména herců a režiséra už známe. 
 
Před časem jsme informovali, že nový Jurský svět ulovil velkou hvězdu v podobě Scarlett Johansson. Podle Deadline.com se nyní zdá, že je na spadnutí oznámení další velké posily, Mahershala Aliho, dvojnásobného oscarového vítěze za role ve snímcích Moonlight a Zelená kniha.  Kromě dabování strýčka Aarona v revolučním Spiderverse se Ali brzy/časem/kdoví objeví i jako Blade. 
 
 
 
Natáčení této komiksovky však už dlouho pije všem krev neustálými přetáčkami a předělávkami, protože Marvelu zřejmě trvalo roky, aby si uvědomil, že to, co lidé chtějí v případ Bladea vidět, ja cool poloviční upír odhodlaný zabíjet jiné upíry, ne multiverzum a odkazy na milion pobočných linií v jiných filmech. A tak se přepisuje a zjednodušuje. 
 

Vedle Johansson a Aliho by se měli objevit též Manuel Garcia-Rulfo (6 Underground, Sicario 2), Jonathan Bailey (Bridgerton), Rupert Friend (Pýcha a předsudek, Asteroid City) nebo mladá Luna Blaise (seriál Manifest). Podle scénáře Davida Koeppa bude natáčet Gareth Edwards, režisér Rogue One a deset let staré Godzilly, který dokázal, že má smysl pro měřítko a umí pojmout monstra a veleještěry tak, aby vyvolávaly pocit ohromení z divákovy titěrnosti. 
 
 
O příběhu zatím nevíme nic, jen to, že by se neměl vracet ani Chris Pratt a Bryce Dallas Howard, ani nikdo z původní trojice, Sam Neill, Laura Dern ani Jeff Goldblum. Jedinými pojítky s prvním Jurským parkem tak zůstává studio Universal a Steven Spielberg v roli výkonného producenta. Premiéra je naplánována na 2. července 2025. 
 
Připomeňte si, co o filmu Jurský svět: Nadvláda zaznělo v MZ Live!
 
 
 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace