Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Na nože dál nabírá hvězdy


ikona
Jokolo
daniel craigknives outnetflixrian johnsonwake up dead man
Svéhlavý režisér dál láká velká jména.  

Když už vypláznete téměř půl miliardy dolarů za dvě pokračování jedné povedené detektivky, nejspíš si chcete pošéfit, aby tato pokračování byla povedená. Právě to teď musí dělat Netflix, který tuto bezuzdnou částku zaplatil za dva sequely svéhlavé kriminálky Na nože. První pokračování s podtitulem Glass Onion máme za sebou, druhé by nás mělo čekat příští rok. Jen před pár dny jste se u nás mohli dočíst, že castingová kolečka se rozjíždějí na plné obrátky a do filmu od Riana Johnsona naskakuji rozjetí herci Josh O'Connor z Rivalů a Cailee Spaeny z Občanské války. Tím však samozřejmě nekončíme.

Třetí snímek detektivní série, kde bude Daniel Craig jako detektiv Benoit Blanc jistě řešit další ulítlý a zapeklitý případ, totiž v posledních dnech nabral ještě Jeremyho Rennera, Milu Kunis, Glenn Close, Kerry Washington a Andrew Scotta. Pokračujeme tak v zajetém trendu minulých dvou dílů, kdy se sází na osvědčené a velmi výrazné herecké tváře, které bude radost sledovat pospolu. Podtitul Wake Up Dead Man pak naznačuje, že o bizárky opět nebude nouze.

Aby toho nebylo málo, zatím nepotvrzené informace hovoří o tom, že se okolo filmu motá i Tom Hardy a Lindsay Lohan. Tady jde nicméně opravdu jen o zvěsti, které je třeba brát s rezervou. Johnson nicméně v posledním filmu překvapil výraznými herci, kteří se ve filmu mihli jen na pár okamžiků, aniž by o jejich účasti kdokoliv dopředu tušil. Jistě tak podobná lákavá camea chystá i do tohoto filmu. 

Vytáhni v hospodě: Pro Jeremyho Rennera půjde o první celovečerák po jeho vážném zranění, které mu způsobil sněžný pluh.

--- 

O Rivalech i Občanské válce, kde se objevili herečtí tahouni příštího Johnsonova filmu, jsme mluvili v nadupaném 221. Liveku. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace