Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Furiosa v pokladnách vyhořela! Blíží se konec hollywoodských blockbusterů?

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Mozna tvl kdyby filmy byly dostupny a neprodavali k tomu sracky, ale jidlo za normalni penize… treba by lidi zacali do kin zase chodit ve velkym za par let... Ale kdepak vsichni vime, ze to jeste vice osolej, protoze lidi sou blby. Je dobre, ze lidi nechodej, at dou doprdele s popkornem za 170kc, 30min reklam, manipulacnim poplatkem a cenou listku k trem stovkam. 
905267
Mozna tvl kdyby filmy byly dostupny a neprodavali k tomu sracky, ale jidlo za normalni penize… treba by lidi zacali do kin zase chodit ve velkym za par let... Ale kdepak vsichni vime, ze to jeste vice osolej, protoze lidi sou blby. Je dobre, ze lidi nechodej, at dou doprdele s popkornem za 170kc, 30min reklam, manipulacnim poplatkem a cenou listku k trem stovkam. 
12 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
To slovo "niche" používam v zmysle "cieliace na špecifické/špecifickejšie publikum". Skrátka niečo ako Star Wars vs Star Trek. Alebo Matrix vs Transformers. 

Uvidíme ako na tom bude marketing, lebo dá sa čakať, že po tomto výbuchu Furiosy napriek dosť silnému hypeu sa marketing ďalších väčších releasov bude možno ešte viac snažiť a dvojnásobne pri tých, ktoré vyzerajú už na papieri neisto (Venom, Gladiátor 2). Dwayne Johnson bude Moanu 2 hypovať kde sa bude dať. 
905265
To slovo "niche" používam v zmysle "cieliace na špecifické/špecifickejšie publikum". Skrátka niečo ako Star Wars vs Star Trek. Alebo Matrix vs Transformers.  Uvidíme ako na tom bude marketing, lebo dá sa čakať, že po tomto výbuchu Furiosy napriek dosť silnému hypeu sa marketing ďalších väčších releasov bude možno ešte viac snažiť a dvojnásobne pri tých, ktoré vyzerajú už na papieri neisto (Venom, Gladiátor 2). Dwayne Johnson bude Moanu 2 hypovať kde sa bude dať. 
905259
0 0
reagovat
Já jsem možná divnej, ale ty předražený a většinou nedobrý věci na jídlo, co v kinech prodávají, nejsou povinnost a na film se dá jít i bez toho, ne? To nikdy nechápu, ohánět se tím, že kvůli tomu nechodím do kina, protože to je drahý (pokud teda s váma nejde dítě, který si to taky nedokáže odříct). Pak s tím stejně akorát otravujete ostatní, kteří kvůli tomu nechodí do kina, protože je štvou lidi s popcornem apod.

To samo cena lístku. Pokud nechci platit 300 a bydlím ve městě, kde jsou 3 prdele dalších kin, tak můžu jít jinam, kde to je třeba i za půlku. Sice to není tak časově flexibilní, ale jde to. A to je podle mě další důvod toho aktuálního stavu, kromě těch, co se tady omílají posledního asi půl roku, aspoň teda u nás. Lidi hrozně zpohodlněli. Dneska vám všechno dovezou až pod nos, takže se namáhat a jet do vzdálenějšího (a levnějšího a třeba i lepšího) kina už nepřipadá v úvahu.

Já jsem třeba "odkázanej" na místní malý kino, který ani nepromítá všechny dny v týdnu, takže nezvládnu jít na vše, na co bych chtěl jít, ale když jdu, tak to mám ve většině případů s inteligentníma spoludivákama, bez reklam a za cenu jednoho oběda.
905262
Já jsem možná divnej, ale ty předražený a většinou nedobrý věci na jídlo, co v kinech prodávají, nejsou povinnost a na film se dá jít i bez toho, ne? To nikdy nechápu, ohánět se tím, že kvůli tomu nechodím do kina, protože to je drahý (pokud teda s váma nejde dítě, který si to taky nedokáže odříct). Pak s tím stejně akorát otravujete ostatní, kteří kvůli tomu nechodí do kina, protože je štvou lidi s popcornem apod. To samo cena lístku. Pokud nechci platit 300 a bydlím ve městě, kde jsou 3 prdele dalších kin, tak můžu jít jinam, kde to je třeba i za půlku. Sice to není tak časově flexibilní, ale jde to. A to je podle mě další důvod toho aktuálního stavu, kromě těch, co se tady omílají posledního asi půl roku, aspoň teda u nás. Lidi hrozně zpohodlněli. Dneska vám všechno dovezou až pod nos, takže se namáhat a jet do vzdálenějšího (a levnějšího a třeba i lepšího) kina už nepřipadá v úvahu. Já jsem třeba "odkázanej" na místní malý kino, který ani nepromítá všechny dny v týdnu, takže nezvládnu jít na vše, na co bych chtěl jít, ale když jdu, tak to mám ve většině případů s inteligentníma spoludivákama, bez reklam a za cenu jednoho oběda.
11 -6
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Randal K.
Jsou realne tak niche? Kdyz sla do kin Burtonova verze opic, tak skoncila pouze 3-4M za tehdejsim OW rekordem. Emmerichova Godzilla tez byla jednim z nejvetsich filmu roku. Spis je to ukazka, jak se s tema znackama (ne)pracovalo dal. A taky proste ze cely 2010s padaji kino-trzby vsem studiim mimo Disney. Kdyz na to clovek upozornil, tak schytal "hejt", ale trh prece neni tak zdravy jako jeho nejsilnejsi clen. Zvlast kdyz ten naprosto dominuje. Realne se bud mohlo stat, ze Mysak bude v tomhle pokracovat a ostatni budou nakonec min jak krovi nebo naopak spadne na jejich uroven a pak je velky problem.
Inside Out je zajimavy vysokym poctem hodnoceni na csfd, v podstate vsechny animaky o rok az dva pozdeji se uz pak na takovy cisla nedostaly. Nad tim se tez mavalo rukou, ale imo je csfd dobra na vytipovani nekterych trendu a animaky jdou vylozene cestou nulove stopy ve spolecnosti ale komplet spotrebnosti, coz nakonec musi skoncit narazem do zdi. Netflix sice vytvoril prostredi, ze ty nejsledovanejsi filmy nemusi mit zadny odkaz, ale oni preci jen ta vysvedceni vystavuji hlavne interne. Zatimco kinofilmy jdou kazdy za sebe s kuzi na trh a mit divacky jadro preletave, co ted treba chodi, ale nema problem tohle nahradit necim pohodlnejsim... Na to nakonec dojel i Disney.
905259
Jsou realne tak niche? Kdyz sla do kin Burtonova verze opic, tak skoncila pouze 3-4M za tehdejsim OW rekordem. Emmerichova Godzilla tez byla jednim z nejvetsich filmu roku. Spis je to ukazka, jak se s tema znackama (ne)pracovalo dal. A taky proste ze cely 2010s padaji kino-trzby vsem studiim mimo Disney. Kdyz na to clovek upozornil, tak schytal "hejt", ale trh prece neni tak zdravy jako jeho nejsilnejsi clen. Zvlast kdyz ten naprosto dominuje. Realne se bud mohlo stat, ze Mysak bude v tomhle pokracovat a ostatni budou nakonec min jak krovi nebo naopak spadne na jejich uroven a pak je velky problem. Inside Out je zajimavy vysokym poctem hodnoceni na csfd, v podstate vsechny animaky o rok az dva pozdeji se uz pak na takovy cisla nedostaly. Nad tim se tez mavalo rukou, ale imo je csfd dobra na vytipovani nekterych trendu a animaky jdou vylozene cestou nulove stopy ve spolecnosti ale komplet spotrebnosti, coz nakonec musi skoncit narazem do zdi. Netflix sice vytvoril prostredi, ze ty nejsledovanejsi filmy nemusi mit zadny odkaz, ale oni preci jen ta vysvedceni vystavuji hlavne interne. Zatimco kinofilmy jdou kazdy za sebe s kuzi na trh a mit divacky jadro preletave, co ted treba chodi, ale nema problem tohle nahradit necim pohodlnejsim... Na to nakonec dojel i Disney.
905258
1 -1
reagují: Randal K.
reagovat
Problémom je aj že tento rok sa nahromadili viac quirky a niche veci, ktoré skúšajú rozbiť bank - Planéta opíc, Furiosa, Godzilla x Kong, atď. Aj Inside out je skôr taká uvedomelejsia Pixarovka než čistý crowd pleaser, a vlastne aj Deadpool je kus meta, self referential. Možno ho ešte bude treba hypovat.

A najhoršie je že 2025 a 2026 nevyzerajú podľa kalendára zatiaľ tak, že by sa tento trend mohol zlomiť. Skôr naopak, unavené MCU to nevytrhne a čo nové typu Barbie, Oppenheimer alebo niečo čo bude fenomén a ľudia to zhltnú sa črtá? Čiže asi bude treba holt rýchlo rýchlo Barbie 2, Super Mario 2, Top Gun 3, novy Nolan, Bond, atď. Budú sa musieť hecnut lebo prepad predaja lístkov oproti 2019 o viac ako 40% - to už vážne nie je sranda. 

Hollywood si ale za to môže kus aj sám, hoci byť múdry teraz vie byť každý. Už dávno sa stavia len na dlho zabehnutých francizach, remakoch, komiksoch, a hrá sa na istotu, nové veci ktoré vyrastú na silné série sa moc nerodia a stal sa z toho proste už dosť korporatny biznis, kde ešte Disney drti konkurenciu a všetko skupuje s ambíciami byť pomaly monopol. A do toho streaming wars, ktoré poblaznili hlavu veľa etablovaným hviezdam lebo im dávajú buď voľnú ruku, alebo šialené prachy na úplne vyprázdnené, tuctové vyplachy - a všetci na to skočili, prestali trochu riešiť ako stavať fakt poriadne kinohity a sami tým trochu zastavili posledné roky kreatívny progres. A teraz sa na to možno kus dopláca, hoci Netflix sa smeje a šéf Netflixu hovorí že je jedno na čom sa filmy pozerajú, že jeho syn pozeral Lawrence z Arabie na mobile.

A legendy čo majú 70+ si ulietavaju na egu tak a točia si megalomanské eposy a rozlúčky so svojimi karierami, na ktoré nikto nechodí, ale ktoré bohužiaľ sú často viac to čo má kino byť než veci nové (viď. veľmi smutne krachujuca Furiosa).

Asi sa kus zaspalo a možno sa to budú snažiť viacerí teraz nejako dobiehať.
905258
Problémom je aj že tento rok sa nahromadili viac quirky a niche veci, ktoré skúšajú rozbiť bank - Planéta opíc, Furiosa, Godzilla x Kong, atď. Aj Inside out je skôr taká uvedomelejsia Pixarovka než čistý crowd pleaser, a vlastne aj Deadpool je kus meta, self referential. Možno ho ešte bude treba hypovat. A najhoršie je že 2025 a 2026 nevyzerajú podľa kalendára zatiaľ tak, že by sa tento trend mohol zlomiť. Skôr naopak, unavené MCU to nevytrhne a čo nové typu Barbie, Oppenheimer alebo niečo čo bude fenomén a ľudia to zhltnú sa črtá? Čiže asi bude treba holt rýchlo rýchlo Barbie 2, Super Mario 2, Top Gun 3, novy Nolan, Bond, atď. Budú sa musieť hecnut lebo prepad predaja lístkov oproti 2019 o viac ako 40% - to už vážne nie je sranda.  Hollywood si ale za to môže kus aj sám, hoci byť múdry teraz vie byť každý. Už dávno sa stavia len na dlho zabehnutých francizach, remakoch, komiksoch, a hrá sa na istotu, nové veci ktoré vyrastú na silné série sa moc nerodia a stal sa z toho proste už dosť korporatny biznis, kde ešte Disney drti konkurenciu a všetko skupuje s ambíciami byť pomaly monopol. A do toho streaming wars, ktoré poblaznili hlavu veľa etablovaným hviezdam lebo im dávajú buď voľnú ruku, alebo šialené prachy na úplne vyprázdnené, tuctové vyplachy - a všetci na to skočili, prestali trochu riešiť ako stavať fakt poriadne kinohity a sami tým trochu zastavili posledné roky kreatívny progres. A teraz sa na to možno kus dopláca, hoci Netflix sa smeje a šéf Netflixu hovorí že je jedno na čom sa filmy pozerajú, že jeho syn pozeral Lawrence z Arabie na mobile. A legendy čo majú 70+ si ulietavaju na egu tak a točia si megalomanské eposy a rozlúčky so svojimi karierami, na ktoré nikto nechodí, ale ktoré bohužiaľ sú často viac to čo má kino byť než veci nové (viď. veľmi smutne krachujuca Furiosa). Asi sa kus zaspalo a možno sa to budú snažiť viacerí teraz nejako dobiehať.
3 -3
reagují: The Joker
reagovat
Opětovně prodloužit kino slot nic neřeší. Lidi si prostě počkají déle, tak jako si počkali před tím zkrácením z 90 dnů nebo kolik to před nástupem pandemie bylo (což nastalo mimo jiné proto, že na ty filmy téměř nikdo v x-tých týdnech už tehdy nechodil, tak jak by to asi dopadlo dnes?), případně budou projekce ignorovat tak, jako to dělají teď a to je vše. Proč asi studia posílají filmy na stream tak rychle (v extrémních případech prakticky obratem viz Fall Guy)? Protože o ně prostě není v kinech u běžného publika zájem bez ohledu na jejich kvality a jejich držením tamtéž jen prodlužují dobu, po kterou je nelze zhodnotit jinak/jinde.
 
Na druhou stranu jak to, že na Mavericka nebo dvojku Dune (tuším i Oppie si nevedl špatně) se chodilo ve velkém i poté, co film dostal release na streamu? Protože to byla událost, kterou bylo potřeba vidět v kině a ne doma na gauči. Totéž ten pár let starý nápad s kino permanentkami. Na papíře dobrý nápad, ale tohle zase osloví jen konkrétní cílovku (cinefilové, nerdi, studenti s volným časem, atd.) a běžné publikum to totálně vyignoruje. Minimálně do té doby, než studia začnou podobné "event blockbustery" do kin posílat každý měsíc. Což se logicky nestane a kruh se tudíž uzavírá.

Jediná cesta v dnešní době je buď krotit rozpočty (a ideálně i stopáže, které se taky vymkly kontrole), nebo zvednout vstupné (tak jako se to stalo s cenovkami konzolových her), aby ten pád na hubu v pokladnách u "řadové" produkce buď skoro/vůbec nenastal, nebo alespoň bolel co nejméně.  
905253
Opětovně prodloužit kino slot nic neřeší. Lidi si prostě počkají déle, tak jako si počkali před tím zkrácením z 90 dnů nebo kolik to před nástupem pandemie bylo (což nastalo mimo jiné proto, že na ty filmy téměř nikdo v x-tých týdnech už tehdy nechodil, tak jak by to asi dopadlo dnes?), případně budou projekce ignorovat tak, jako to dělají teď a to je vše. Proč asi studia posílají filmy na stream tak rychle (v extrémních případech prakticky obratem viz Fall Guy)? Protože o ně prostě není v kinech u běžného publika zájem bez ohledu na jejich kvality a jejich držením tamtéž jen prodlužují dobu, po kterou je nelze zhodnotit jinak/jinde.   Na druhou stranu jak to, že na Mavericka nebo dvojku Dune (tuším i Oppie si nevedl špatně) se chodilo ve velkém i poté, co film dostal release na streamu? Protože to byla událost, kterou bylo potřeba vidět v kině a ne doma na gauči. Totéž ten pár let starý nápad s kino permanentkami. Na papíře dobrý nápad, ale tohle zase osloví jen konkrétní cílovku (cinefilové, nerdi, studenti s volným časem, atd.) a běžné publikum to totálně vyignoruje. Minimálně do té doby, než studia začnou podobné "event blockbustery" do kin posílat každý měsíc. Což se logicky nestane a kruh se tudíž uzavírá. Jediná cesta v dnešní době je buď krotit rozpočty (a ideálně i stopáže, které se taky vymkly kontrole), nebo zvednout vstupné (tak jako se to stalo s cenovkami konzolových her), aby ten pád na hubu v pokladnách u "řadové" produkce buď skoro/vůbec nenastal, nebo alespoň bolel co nejméně.  
3 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Bylo zmíněno včera, ale v 11 (a ne v 8, jak jsem si myslel), takže jo, sorry, to může být dopoledne samozřejmě. A narážel jsem jen na česká kina.
905252
Bylo zmíněno včera, ale v 11 (a ne v 8, jak jsem si myslel), takže jo, sorry, to může být dopoledne samozřejmě. A narážel jsem jen na česká kina.
905239
1 0
reagovat
reaguje na: spoock
“kdyz ten film bude do ctvrt roku na streamu za hubicku“
myslíš na torrentech....
905251
“kdyz ten film bude do ctvrt roku na streamu za hubicku“ myslíš na torrentech....
905250
0 -9
reagovat
Za me jsou dnesni blockbustery vyprazdnene skorapky, takze je nepovazuju za udalost, tedy az na Openheimera. Dalsi je tu cena vstupenek a popkornu, sry ale proc mam dat za dva listky a popkorn 700 kc, kdyz ten film bude do ctvrt roku na streamu za hubicku? V dnesni dobe kdy jsou ceny vseho absurdne vysoke si opravdu vybiram za co utracet a to kino neni priorita.
905250
Za me jsou dnesni blockbustery vyprazdnene skorapky, takze je nepovazuju za udalost, tedy az na Openheimera. Dalsi je tu cena vstupenek a popkornu, sry ale proc mam dat za dva listky a popkorn 700 kc, kdyz ten film bude do ctvrt roku na streamu za hubicku? V dnesni dobe kdy jsou ceny vseho absurdne vysoke si opravdu vybiram za co utracet a to kino neni priorita.
11 -1
reagují: thinduke
reagovat
No Filmy v Červnu Mizerove 4 Tiché Místo začátek V hlavě Já padouch 4 Premiéry USA Svět u nás Červenec Srpen taky moc naděje světla pro Kina nevěstí .
905248
No Filmy v Červnu Mizerove 4 Tiché Místo začátek V hlavě Já padouch 4 Premiéry USA Svět u nás Červenec Srpen taky moc naděje světla pro Kina nevěstí .
0 0
reagovat
Sry, ale ten plakat (alespon ta mutace, ktera je v cechach) je fakt vylozene off-putting. Chlapek s plnovousem co vypada jak Ježíš po ctyricitce a zbytek zmatek, Joy skoro nevnimam...
905247
Sry, ale ten plakat (alespon ta mutace, ktera je v cechach) je fakt vylozene off-putting. Chlapek s plnovousem co vypada jak Ježíš po ctyricitce a zbytek zmatek, Joy skoro nevnimam...
3 -1
reagovat
reaguje na: Clavius
Súhlasím, že jedným z riešení by bolo rozšírenie časového okna medzi kinom a VOD. 
Avšak je tu problém že úzke časové okno je pravdepodobne len jednou časťou skladačky.
Hlavným problémom môže byť aj to, že toho filmového obsahu je dnes jednoducho moc. Lacné cgi a vysoké obrátky natáčania obsahu kvôli plneniu jednotlivých  VOD knižníc  spôsobilo, že sebalepší  blockbuster v kine už proste nemá ten nablískaný punc originality a dôležitej udalosti. 
Súčasné prázne kasy kín, tak  môžu byť vpodstate daňou za Stream wars. 
905246
Súhlasím, že jedným z riešení by bolo rozšírenie časového okna medzi kinom a VOD.  Avšak je tu problém že úzke časové okno je pravdepodobne len jednou časťou skladačky. Hlavným problémom môže byť aj to, že toho filmového obsahu je dnes jednoducho moc. Lacné cgi a vysoké obrátky natáčania obsahu kvôli plneniu jednotlivých  VOD knižníc  spôsobilo, že sebalepší  blockbuster v kine už proste nemá ten nablískaný punc originality a dôležitej udalosti.  Súčasné prázne kasy kín, tak  môžu byť vpodstate daňou za Stream wars. 
905207
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Imo je hlavne problem, ze to jsou duvody, ktere nejdou uplne zmenit. Kdyz je znas a vis co a jak bys mel fixnout a mohlo by to jit, tak to je super pozice. Treba to nakonec nedopadne, ale aspon vis o co se pokousis. Ale tady? Snizit naklady. A bez ohledu jestli to jde nebo ne, tak to ale nezmeni ze se ten byznys smrsknul, ze to bylo neco velkyho a ted aby se to pomalu krcilo nekde v rohu.
905245
Imo je hlavne problem, ze to jsou duvody, ktere nejdou uplne zmenit. Kdyz je znas a vis co a jak bys mel fixnout a mohlo by to jit, tak to je super pozice. Treba to nakonec nedopadne, ale aspon vis o co se pokousis. Ale tady? Snizit naklady. A bez ohledu jestli to jde nebo ne, tak to ale nezmeni ze se ten byznys smrsknul, ze to bylo neco velkyho a ted aby se to pomalu krcilo nekde v rohu.
905244
1 0
reagovat
reaguje na: winnie_the_pooh
Jako beze srandy nevim, jestli je letos na konci roku vubec budu psat. Me bavi tetelit se blahem nad prekvapivejma uspechama, vypichovat cool box office pribehy, radovat se z toho. No a to uz neni. Nebo pokud, tak jenom zoufale malo. A bude hur.

Tohle je proste v prdeli, kazdej druhej tejden clovek jenom buli v boxoffice reportech a pise, ze to jde vsechno uplne do hajzlu. A ty duvody "proc" nemuze opakovat donekonecna, protoze je tady Joker, imf a dalsi napsal taky x krat.
905244
Jako beze srandy nevim, jestli je letos na konci roku vubec budu psat. Me bavi tetelit se blahem nad prekvapivejma uspechama, vypichovat cool box office pribehy, radovat se z toho. No a to uz neni. Nebo pokud, tak jenom zoufale malo. A bude hur. Tohle je proste v prdeli, kazdej druhej tejden clovek jenom buli v boxoffice reportech a pise, ze to jde vsechno uplne do hajzlu. A ty duvody "proc" nemuze opakovat donekonecna, protoze je tady Joker, imf a dalsi napsal taky x krat.
905237
7 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: P.Kratky
Dalsi dil nakonec bude ze stejnych duvodu jako ten Tron s Letem - v podstate dnes neni znacka o ktery by si vlastnik nemyslel, ze je s miliardovym potencialem a ono to preci jednou nejak vyjit musi, takze to budou zkouset dal a dal. Spis je otazka jestli za tri roky se stejnym tymem nebo za pet s jinym.
905243
Dalsi dil nakonec bude ze stejnych duvodu jako ten Tron s Letem - v podstate dnes neni znacka o ktery by si vlastnik nemyslel, ze je s miliardovym potencialem a ono to preci jednou nejak vyjit musi, takze to budou zkouset dal a dal. Spis je otazka jestli za tri roky se stejnym tymem nebo za pet s jinym.
905242
1 0
reagovat
 Chápu dobře že třeba nové Opice vydělají zhruba 300 až 400 mil. Pak to studio prodá vlastnímu Disney+? Nebo mu to pošle za darmo? Mají ještě další možnosti jak ten film nějak zaplatit? Je šance že bude další díl?
905242
 Chápu dobře že třeba nové Opice vydělají zhruba 300 až 400 mil. Pak to studio prodá vlastnímu Disney+? Nebo mu to pošle za darmo? Mají ještě další možnosti jak ten film nějak zaplatit? Je šance že bude další díl?
0 0
reagují: The Joker
reagovat
Když uč Cival zmiňuje tu pohnutou místrovskou noc, tak bych mu rád nbídl jeden citát který zmínil v posledním Mz mini live, které jsem zrovna poslouchal.

"A Pastrňák nás ke zlatu určitě nedovede, to ti můžu říct jako úplě bez problému, rovnou, i kdyby si se mě zeptal před včerejškem." :D:D:D:D
905241
Když uč Cival zmiňuje tu pohnutou místrovskou noc, tak bych mu rád nbídl jeden citát který zmínil v posledním Mz mini live, které jsem zrovna poslouchal. "A Pastrňák nás ke zlatu určitě nedovede, to ti můžu říct jako úplě bez problému, rovnou, i kdyby si se mě zeptal před včerejškem." *:D**:D**:D**:D*
10 0
reagovat
Je to prirodzený vývoj- technologický aj mentálny posun generácií. Rozdiel medzi  audiovizuálnym zážitkom z kina a z kvalitného domáceho kina je pre vačšinu ludí už zanedbateľný, nové generácie sú schopné pozerať film aj na mobile, vysoké ceny lístkov, krátka doba po uvedenie na stream od kinopremiéry,  toto všetko dokopy a niet sa čo čudovať.
905240
Je to prirodzený vývoj- technologický aj mentálny posun generácií. Rozdiel medzi  audiovizuálnym zážitkom z kina a z kvalitného domáceho kina je pre vačšinu ludí už zanedbateľný, nové generácie sú schopné pozerať film aj na mobile, vysoké ceny lístkov, krátka doba po uvedenie na stream od kinopremiéry,  toto všetko dokopy a niet sa čo čudovať.
10 0
reagovat
reaguje na: winnie_the_pooh
Furiosa... Na druhou stranu, ze to takhle poslali do produkce svedci o tom ze jim to prislo jako spravny projekt. Kdyz vezmu rust cen listku od FR a ze Furiosa ma vic jak polovinu trzeb z IMAX a LPF, tak tech divaku se zkratka poztracelo silene moc.
Garfield... Udela to vubec tolik? Tenhle vikend OS 14 a to 2.5 z nich je zasluha UK premiery. Ted uz jim zbyva jen Australie a Francie. Verze z roku 2004 dala 200 nebo kolik. Ne, fakt mam problem tam tu hitovku videt. Ano, dopadne to lip jak vetsina blockbusteru, ale to je takova "bramborova medaile"...
Nejaky rok zpatky Ed Norton rikal, ze dnes se z tech penez mimo kino nepocitaji dolary ale centy. Mam pocit, ze uz to plati i pro kinotrzby.

Mimomisu: A psal tady nekdo o nedeli v CR? A nechci bejt zlej, ale hokej dnes sleduji tak ctyri zeme na planete...
905239
Furiosa... Na druhou stranu, ze to takhle poslali do produkce svedci o tom ze jim to prislo jako spravny projekt. Kdyz vezmu rust cen listku od FR a ze Furiosa ma vic jak polovinu trzeb z IMAX a LPF, tak tech divaku se zkratka poztracelo silene moc. Garfield... Udela to vubec tolik? Tenhle vikend OS 14 a to 2.5 z nich je zasluha UK premiery. Ted uz jim zbyva jen Australie a Francie. Verze z roku 2004 dala 200 nebo kolik. Ne, fakt mam problem tam tu hitovku videt. Ano, dopadne to lip jak vetsina blockbusteru, ale to je takova "bramborova medaile"... Nejaky rok zpatky Ed Norton rikal, ze dnes se z tech penez mimo kino nepocitaji dolary ale centy. Mam pocit, ze uz to plati i pro kinotrzby. Mimomisu: A psal tady nekdo o nedeli v CR? A nechci bejt zlej, ale hokej dnes sleduji tak ctyri zeme na planete...
905234
1 -2
reagují: mimomisu
reagovat
Já bych teda za sebe poznamenal, že už Fury Road je hlavně o ženské hrdince, tak ten argument mi přijde trochu mimo.
Jo a že včera večer bylo málo lidí v kině je fakt překvapující.
905238
Já bych teda za sebe poznamenal, že už Fury Road je hlavně o ženské hrdince, tak ten argument mi přijde trochu mimo. Jo a že včera večer bylo málo lidí v kině je fakt překvapující.
6 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se