Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Donnie Yen se vrátí ve spin-offu Johna Wicka

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
reaguje na: Nazgul
Tak když už se Lionsgate rozhodl dojit značku horem spodem a budovat wickovské univerzum skrze podobné nepodstatné odbočky, tak je fajn, že si k tomu tentokrát vybral postavu, která má určitý vypravěčský potenciál a publikum ji už zná a má k ní nějaký vztah. Na rozdíl od baletky (kolikátý strong female character akčňák to bude v řadě a kolik z nich se stalo hitem?).

Všeobecný zásah jako hlavní série to mít zcela jistě nebude (ano, na Reevesovi to stojí a padá), tohle bude cílené primárně na die hard fanoušky značky a/nebo Yenovy postavy a obecně asijské publikum (Yen v hlavní roli a natáčení v Hongkongu nebude náhoda). Plus Stahelski jako nový "strážce značky" si bude moct udělat čárku za aktivitu.

Jinak slepý bojovník má v akčním žánru dlouhou tradici (taky proto s tím ve čtyřce vyrukovali), tohle se navíc odehrává v univerzu, ve kterém platí tak absurdní pravidla nejen boje, ale vlastně všeho, že bych tady nějakou realističnost čehokoliv fakt neřešil:).  
904218
Tak když už se Lionsgate rozhodl dojit značku horem spodem a budovat wickovské univerzum skrze podobné nepodstatné odbočky, tak je fajn, že si k tomu tentokrát vybral postavu, která má určitý vypravěčský potenciál a publikum ji už zná a má k ní nějaký vztah. Na rozdíl od baletky (kolikátý strong female character akčňák to bude v řadě a kolik z nich se stalo hitem?). Všeobecný zásah jako hlavní série to mít zcela jistě nebude (ano, na Reevesovi to stojí a padá), tohle bude cílené primárně na die hard fanoušky značky a/nebo Yenovy postavy a obecně asijské publikum (Yen v hlavní roli a natáčení v Hongkongu nebude náhoda). Plus Stahelski jako nový "strážce značky" si bude moct udělat čárku za aktivitu. Jinak slepý bojovník má v akčním žánru dlouhou tradici (taky proto s tím ve čtyřce vyrukovali), tohle se navíc odehrává v univerzu, ve kterém platí tak absurdní pravidla nejen boje, ale vlastně všeho, že bych tady nějakou realističnost čehokoliv fakt neřešil*:)*.  
904181
1 0
reagovat
reaguje na: Polux
Nevím no, nápad zajímavej, ale nejsem si jistej, jestli bude lidi zajímat slepej zabiják (i přesto, že je to Donnie Yen), co je lepší, než všichni zabijáci, co maj zrak v pořádku. Je to dost nesmysl, co může fungovat v jedné akční scéně, ale nevím, jestli v celém filmu, tam mi to prostě bude připadat směšně nerealistické, zvlášť pokud to pojmou jako ve Wickovi, že se opakovaně ubrání třeba několika desítkám útočníků atd., byť samozřejmě chápu i to, že pojem „realističnost” je v této sérii něco podobného jako jí hledat u Rychle a zběsile, ale prostě, všechno má své hranice.

Příběh, kde třeba polovinu filmu zrak mít bude a pak o něj přijde by fungovat mohl, ale stejně si myslím, že u této série hraje prostě strašně moc faktor Keanu Reeves a jiné postavy lidi tak zajímat nebudou, protože to bude pořád to samé, jen s jiným hercem. Ostatně už každej další díl Wicka byl pořád to samé, jen všeho více a to nejde do nekonečna. U Wicka už to pochopili a teď chtějí to samé rozjíždět od začátku u jiných postav? Prostě tomu moc nevěřím.
904181
Nevím no, nápad zajímavej, ale nejsem si jistej, jestli bude lidi zajímat slepej zabiják (i přesto, že je to Donnie Yen), co je lepší, než všichni zabijáci, co maj zrak v pořádku. Je to dost nesmysl, co může fungovat v jedné akční scéně, ale nevím, jestli v celém filmu, tam mi to prostě bude připadat směšně nerealistické, zvlášť pokud to pojmou jako ve Wickovi, že se opakovaně ubrání třeba několika desítkám útočníků atd., byť samozřejmě chápu i to, že pojem „realističnost” je v této sérii něco podobného jako jí hledat u Rychle a zběsile, ale prostě, všechno má své hranice. Příběh, kde třeba polovinu filmu zrak mít bude a pak o něj přijde by fungovat mohl, ale stejně si myslím, že u této série hraje prostě strašně moc faktor Keanu Reeves a jiné postavy lidi tak zajímat nebudou, protože to bude pořád to samé, jen s jiným hercem. Ostatně už každej další díl Wicka byl pořád to samé, jen všeho více a to nejde do nekonečna. U Wicka už to pochopili a teď chtějí to samé rozjíždět od začátku u jiných postav? Prostě tomu moc nevěřím.
904164
1 0
reagují: Polux
reagovat
Palec nahoru, tohle dává mnohem větší smysl než nějaká baletka. Yen má charisma na rozdávání, ve filmu herecky i fyzicky zaválel a Caine sám o sobě má velice zajímavou backstory (a navíc nějaké nevyřízené účty - viz konec čtyřky). Jsem zvědavý, zda budou pokračovat s touhle naznačenou linkou, nebo se vydají úplně jinou cestou. Takový prequel o tom, jak se zapletl s High Table a přišel o oči a musel se přizpůsobit novým podmínkám, by taky nemusel být vůbec špatný. Reeves doufám dodrží spin-offovou tradici a ukáže se i tady.  

Další body k dobru za natáčení v Hongkongu, snad bude po ruce hromada místních šikulů a nějaké problémy s akčními scénami jako v případě odložené Balleriny tady hrozit nebudou. Každopádně každá hlavní role pro Yena v hollywoodském blockbusteru se počítá, tak snad to klapne a Yen si vedle Ip Mana zadělá na další úspěšnou sérii:+.
904164
Palec nahoru, tohle dává mnohem větší smysl než nějaká baletka. Yen má charisma na rozdávání, ve filmu herecky i fyzicky zaválel a Caine sám o sobě má velice zajímavou backstory (a navíc nějaké nevyřízené účty - viz konec čtyřky). Jsem zvědavý, zda budou pokračovat s touhle naznačenou linkou, nebo se vydají úplně jinou cestou. Takový prequel o tom, jak se zapletl s High Table a přišel o oči a musel se přizpůsobit novým podmínkám, by taky nemusel být vůbec špatný. Reeves doufám dodrží spin-offovou tradici a ukáže se i tady.   Další body k dobru za natáčení v Hongkongu, snad bude po ruce hromada místních šikulů a nějaké problémy s akčními scénami jako v případě odložené Balleriny tady hrozit nebudou. Každopádně každá hlavní role pro Yena v hollywoodském blockbusteru se počítá, tak snad to klapne a Yen si vedle Ip Mana zadělá na další úspěšnou sérii*:+*.
0 0
reagují: Nazgul
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se