Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Donnie Yen se vrátí ve spin-offu Johna Wicka


ikona
do_Od
CaineChad StahelskiDonnie YenJohn Wickspin-off
Tvůrci série John Wick přišli s dalším spin-offem. A tenhle se nám docela zamlouvá! 

Chad Stahelski na začátku roku podepsal s Lionsgatem exkluzivní smlouvu, která mu zajišťuje roli kreativního šéfa nově vznikajícího univerza Johna Wicka. Režisér dosavadních dílů s Keanu Reevesem tak mimo jiné dohlížel na to, aby Ballerina s Anou de Armas od Lena Wisemana pokud možno kvalitativně co nejvíc navázala na předešlé filmy. A něco podobného ho za nějakou dobu čeká i s čerstvě oznámeným spin-offem o slepém zabijákovi Cainovi s tváří legendárního Donnieho Yena.

„Práce na čtvrtém Wickovi pro mě byla mimořádná zkušenost,“ řekl ke své účasti Yen. „Důvod, proč tyto filmy tak silně rezonují, je to, že Chad, Basil a Erica se stejně jako já snaží vytvářet akci, souboje a kaskadérské kousky, které jsou nejen napínavé a vynalézavé, ale také prohlubují postavy, příběh a emoce. Caine je neuvěřitelná postava se strašidelnou minulostí a já jsem nadšený, že se k této roli mohu vrátit,“ dodal ke zprávě o jeho návratu.

Film zatím nemá název (ačkoliv podle John Wick Presents: Ballerina by se dalo čekat něco ve stylu John Wick Presents: Caine), režiséra, ani přibližné datum začátku natáčení. Do jeho premiéry tak jistě zbývá ještě pár let, každopádně nutno říct, že Caine rozhodně patřil k těm nezajímavějším postavám, co se ve světě nájemných vrahů doposud objevily, takže spin-off s jeho postavou si vlastně dokážeme docela dobře představit. Jako vždy to bude vyžadovat pevnou ruku za kamerou, ale to už je snad něco, co Stahelski a spol. dokáží zajistit. A hej, vždycky je tu šance na návrat Davida Leitche, jemuž by se nějaký ten hit na kontě po delší době jistě hodil.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (3)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace