Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Sci-fi se Star Lordem a nová marvelovka


ikona
Mr. Hlad
chris prattjackie chankarate kidmercyna obzorurebecca fergusonthe fantastic four
Fantastic Four, Chris Pratt, Bill Skarsgard, Rebecca Ferguson a Karate Kid s Chanem i Macchiem 

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

 

V loutkové pohádce Velký pán se vrátí staří známí a budou bojovat za záchranu svého domova nejen proti monstrům, ale i proti televizi. Ve sci-fi hororu Ash se Eiza Gonzáles probudí na vesmírné stanici plné mrtvých lidí. 

V novém pokusu o komiksovou adaptaci The Fantastic Four se čtveřice hrdinů bude muset postavit mimozemské zvěstovatelce zkázy. V thrilleru Locked se zloděj Bill Skarsgard ocitne v autě, ze kterého není úniku. 

V hororu House of Spoils se podíváte do kuchyně, kde začal strašit její bývalý majitel. Chris Pratt a Rebecca Ferguson budou ve sci-fi detektivce Mercy zjišťovat, kdo chce mladého poldu obvinit ze zločinu. 

V thrilleru Sovereign se otec a syn, kteří odmítají uznat existenci Spojených států, ocitnou v obležení policií. V thrillerou Tornado se loutkař a jeho dcera střetnou s vražedným gangem. 

V nové verzi Karate Kid se potkají Ralph Macchio s Jackiem Chanem a budou trénovat novou generaci bojovníků. Hurricana bude vyprávět příběh Anne Nicole Smith, ženy, jejíž jméno znal celý svět. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace