Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mini Live o Kaskadérech, Pivo s Davidem Novotným a epické MZ Live na Herohero


ikona
Mr. Hlad
atlasdavid novotnýfall guyfilmy v sítiheroherokaskadérmoviezone livemz mini livena pivu s civalem
Historie kaskadérského řemesla, pokec s Jardou Kuželem a velkolepé MZ Live z Civalovy chaty. 

Do kin míří zatraceně povedený Kaskadér s Ryanem Goslingem a Emily Blunt a my si ho velmi brzy probereme v klasickém MovieZone Live, na to si však ještě budete muset chvíli počkat. Kaskadérovi se ale věnujeme v nejnovějším hodinovém MZ Mini Live. Nebo spíš kaskadérům. Cival s imfem tu hodinu řeší historii tohohle řemesla, bez něhož by akční žánr dost možná neexistoval. 

MZ Mini Live o kaskadérech si můžete pustit na Youtube a audioverze najdete tradičně na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Tím ale nekončíme. 

Venku je totiž i nový díl Na pivu s Civalem, kam zavítal jako host David Novotný, představitel Jardy Kužela z Okresního přeboru a jeden z nejlepších domácích herců, který se může pochlubit rolemi ve filmech jako Tmavomodrý svět, Karamazovi nebo O rodičích a dětech. Krom filmů a kariéry probírali i pivo, odkaz Okresního přeboru nebo jaké to je být hercem na volné noze. Na pivu s Civalem si můžete pustit na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a pořad můžete ohodnotit na CSFD

Solidně se nám taky zaplnilo naše Herohero a na předplatitele tam čekají nejen Filmy v síti s tipy na červen, ale především epické MovieZone Live 222. To vznikalo u Civala na chatě, má skoro dvě a půl hodiny, probíráme v něm oblíbené herce i filmy, které si rádi pouštíme v rodinném kruhu a před kamerou se nás sešlo rovných jedenáct. A je tam i MovieZone Live Speciál k westernu Sama Raimiho Rychlejší než smrt

Na našem Herohero se k novým videím a podcastům dostanete s několikatýdenním předstihem a navíc nám budete moci pokládat dotazy do MovieZone Live. A taky nám uděláte radost, když nás podpoříte. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live Speciál: Rozpuštěný a vypuštěný - Cimrmanovský Sherlock zasahuje!

MovieZone Live Speciál: Dědictví aneb Kurvahošigutentag

MovieZone Live #221 o Rebel Moon, Občanské válce a Fallout

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace