Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Avengers 5 se hroutí. Kudy vede cesta ven?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: vladimirbartos9
Takhle, tady jsem to rozepsal složitě, protože mě samotného zajímalo jak to teda je, protože ten svět mám rád a sám jsem tápal, ale pro průměrného diváka to určitě hodně zjednoduší. Prostě se řekne, že cestování mezi Paralelními světy je velký-špatný, protože to může zapříčinit konec obou (Což vlastně už ukázalo jako NWH tak MoM) a že Kang s Multiversem něco chystá a to může znamenat konec všeho. Asi tam hodí ještě nějaké vysvětlení proč je to cestování tak nebezpečný a to je všechno. Ano obě série Lokiho jsou prequel, protože se seriál začne odehrávat okamžitě potom co zdrhnul v Endgame. Zároveň události seriálu vlastně nejsou pro filmy potřeba a jediné co z něho potřebují dostat do filmů k běžným divákům je Kangův origin a hlavně to, co za průser to bude až se všechny jeho Varianty rozhádaj + můžou do filmů zavést TVA, protože má teďka jinou funkci a zůstaly tam chytře jenom postavy, které nejsou natolik důležité, že by divák musel na seriál koukat.

 Já bych klidně i věřil tomu, že se pro Kanga rozhodli později. Nevím kdy přesně se dokončila koupě Foxů, ale do tý doby na něj neměli práva a aby ho stačili před covidem zapracovat jako velkýho záporáka nevěřím - podle mě prostě věděli, že téma bude Multiverse. Myslím že jim to umožnil covid a Majors je v tom jenom utvrdil (zatím byl ve všech 3 Variantách fantastickej).
887203
Takhle, tady jsem to rozepsal složitě, protože mě samotného zajímalo jak to teda je, protože ten svět mám rád a sám jsem tápal, ale pro průměrného diváka to určitě hodně zjednoduší. Prostě se řekne, že cestování mezi Paralelními světy je velký-špatný, protože to může zapříčinit konec obou (Což vlastně už ukázalo jako NWH tak MoM) a že Kang s Multiversem něco chystá a to může znamenat konec všeho. Asi tam hodí ještě nějaké vysvětlení proč je to cestování tak nebezpečný a to je všechno. Ano obě série Lokiho jsou prequel, protože se seriál začne odehrávat okamžitě potom co zdrhnul v Endgame. Zároveň události seriálu vlastně nejsou pro filmy potřeba a jediné co z něho potřebují dostat do filmů k běžným divákům je Kangův origin a hlavně to, co za průser to bude až se všechny jeho Varianty rozhádaj + můžou do filmů zavést TVA, protože má teďka jinou funkci a zůstaly tam chytře jenom postavy, které nejsou natolik důležité, že by divák musel na seriál koukat.  Já bych klidně i věřil tomu, že se pro Kanga rozhodli později. Nevím kdy přesně se dokončila koupě Foxů, ale do tý doby na něj neměli práva a aby ho stačili před covidem zapracovat jako velkýho záporáka nevěřím - podle mě prostě věděli, že téma bude Multiverse. Myslím že jim to umožnil covid a Majors je v tom jenom utvrdil (zatím byl ve všech 3 Variantách fantastickej).
887197
2 0
reagují: vladimirbartos9
reagovat
reaguje na: jackb

199999 / 616

Původní označení bylo opravdu 199999, uvedené to bylo jenom v nějakých jejich oficiálních příručkám k časovému kontinuu MCU. Pak to z nějakého důvodu zretconovali, a od druhého Strange je to opravdu 616, v Thorovi 2 to opravdu bylo, ale jenom jako easter egg na tabuli (takhle bych bral i tu Mysteriovu narážku ve Far From Home). 

Fun fact je že i tak to starý označení bylo použil Miguel v Across the Spider-Verse: "Hlavně mi nemluv o Doctoru Strangeovi a tom tydýtovi ze Země-199999:D"
887199
Původní označení bylo opravdu 199999, uvedené to bylo jenom v nějakých jejich oficiálních příručkám k časovému kontinuu MCU. Pak to z nějakého důvodu zretconovali, a od druhého Strange je to opravdu 616, v Thorovi 2 to opravdu bylo, ale jenom jako easter egg na tabuli (takhle bych bral i tu Mysteriovu narážku ve Far From Home).  Fun fact je že i tak to starý označení bylo použil Miguel v Across the Spider-Verse: [spoiler]"Hlavně mi nemluv o Doctoru Strangeovi a tom tydýtovi ze Země-199999*:D*"[/spoiler]
199999 / 616
887194
4 0
reagovat
reaguje na: jackb
Abych ti řekl pravdu, tak po tvém příspěvku, jsem teď z toho úplně zmatený a už vůbec teda nechápu, jak to vlastně teď v MCU je. Rozdíl mezi alternativní realitou a pararelním vesmírem do toho nějaké dimenze no už prostě koukám, že člověk musí mít vystudovanou nějakou astrofyzickou konzervatoř, aby se v tom všem neztratil. Jako šance, že průměrný divák se v tomhle všem ještě vyzná, je opravdu mizivá. Každopádně jediný co sem teda pochopil, že celý Loki jak první série tak druhá je vlastně prequel k Multiverse saga - že???

Každopádně co se týče toho Kanga - ty opravdu tomu prohlášení, které už nevím kdo od Marvelu vypustil po tom co se začli kolem Majorse hromadit problémy, že Kang původně nebyl plánovaný jako hlavní záporák multiverse ságy, ale rozhodli se pro něj až po tom, věříš? Pro mě je to asi tak uvěřitelný, asi jako když Rusové prohlásí, že celou dobu počítali s tím, že SVO "čti válka" bude trvat roky a ne dva týdny. Pro mě to bylo jenom takové uchlácholení publika, aby se nezdálo, že se jim celý projekt bortí pod rukama.
887197
Abych ti řekl pravdu, tak po tvém příspěvku, jsem teď z toho úplně zmatený a už vůbec teda nechápu, jak to vlastně teď v MCU je. Rozdíl mezi alternativní realitou a pararelním vesmírem do toho nějaké dimenze no už prostě koukám, že člověk musí mít vystudovanou nějakou astrofyzickou konzervatoř, aby se v tom všem neztratil. Jako šance, že průměrný divák se v tomhle všem ještě vyzná, je opravdu mizivá. Každopádně jediný co sem teda pochopil, že celý Loki jak první série tak druhá je vlastně prequel k Multiverse saga - že??? Každopádně co se týče toho Kanga - ty opravdu tomu prohlášení, které už nevím kdo od Marvelu vypustil po tom co se začli kolem Majorse hromadit problémy, že Kang původně nebyl plánovaný jako hlavní záporák multiverse ságy, ale rozhodli se pro něj až po tom, věříš? Pro mě je to asi tak uvěřitelný, asi jako když Rusové prohlásí, že celou dobu počítali s tím, že SVO "čti válka" bude trvat roky a ne dva týdny. Pro mě to bylo jenom takové uchlácholení publika, aby se nezdálo, že se jim celý projekt bortí pod rukama.
887166
3 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: Cobretti
Přiznám se že nevím jak to s tímhle označováním bylo oficiálně, ale prvně se označení MCU jako 616 objevilo v Thorovi 2 (rok 2013), kde tak náš vesmír pojmenoval Selvig, když byl v blázinci a odtuď to označení později převzal Mysterio.
887194
Přiznám se že nevím jak to s tímhle označováním bylo oficiálně, ale prvně se označení MCU jako 616 objevilo v Thorovi 2 (rok 2013), kde tak náš vesmír pojmenoval Selvig, když byl v blázinci a odtuď to označení později převzal Mysterio.
887193
1 0
reagují: StevieCZ
reagovat
reaguje na: jackb
Mna napriklad este serie, okrem teda inych uz nizsie spomenutych veci aj to, ze marvel nie je schopny uz len takej elementarnej konzistencie, ze si nezapamata, ze 616 nie je MCU ale povodne komixove univerzum, pokial viem MCU by malo byt 199999. Aspon s tym pred xy rokmi prisli a zmenilo sa to bohviekedy, zrejme fejkocym mysteriom v spideym
887193
Mna napriklad este serie, okrem teda inych uz nizsie spomenutych veci aj to, ze marvel nie je schopny uz len takej elementarnej konzistencie, ze si nezapamata, ze 616 nie je MCU ale povodne komixove univerzum, pokial viem MCU by malo byt 199999. Aspon s tym pred xy rokmi prisli a zmenilo sa to bohviekedy, zrejme fejkocym mysteriom v spideym
887170
2 0
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já nemluvím o tom, co chtěli tvůrci. Popsal jsem svůj první dojem v kině. Od epizody sedm jsem předpokládal, že Rey je potomkem Palpatina a je úplně jedno, že to bylo na základě mylného porovnání totožného stylu boje. Trochu jsem doufal, že je přeci jen Skywalker, protože tu rodinu mám se SW spojenou.
Jinak nová trilogie je úplně v pohodě, stejně jako Obi-Wan, Mandalorian a Ahsoka.
887189
Já nemluvím o tom, co chtěli tvůrci. Popsal jsem svůj první dojem v kině. Od epizody sedm jsem předpokládal, že Rey je potomkem Palpatina a je úplně jedno, že to bylo na základě mylného porovnání totožného stylu boje. Trochu jsem doufal, že je přeci jen Skywalker, protože tu rodinu mám se SW spojenou. Jinak nová trilogie je úplně v pohodě, stejně jako Obi-Wan, Mandalorian a Ahsoka.
887144
0 -9
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Já jenom napsal podle kterýho mustru jsou momentálně nastavený pravidla v MCU ohledně Multiversa. Pochází to od Waldrona, který dělal na Lokim, Strangeovi 2 a nějak je zapojený do přípravy Avengers 5 a 6 a Kate Herron, která režírovala a celkově se dost podílela na 1.sérii Lokiho. To ale neznamená, že pravidla nemůžou změnit.

Herron: He Who Reamins přišel na to jak izolovovat Posvátnou časovou linku od zbytku (ostatní nezničil) a to prý udělal, protože se se bál ostatních Variant Kanga. Doslova označuje Posvátnou časovou linku jako skrytý ostrov přede všemi. No a potom vytvořil TVA aby zařezávalo ty reality, který by vytvořily mosty s Multiversem.

Waldron: Země 616 byla izolována od Multiverse. A že jak jsem psal, tak cestovat mezi Paralelními vesmíry je skoro nemožné.

No a na konci 2.série Lokiho se už definitivně Posvátná časová linie odhalila a je napojená na Multiverse.

Ale tohle všechno do filmů není potřeba, jediný co musejí dostat do filmů je Kangův origin.

A to co popisuješ na konci nejsou různé úrovně realit, ale dimeze - Dormammu je z Temné dimenze a Říše Kvant je zase jiná dimenze MCU.
887188
Já jenom napsal podle kterýho mustru jsou momentálně nastavený pravidla v MCU ohledně Multiversa. Pochází to od Waldrona, který dělal na Lokim, Strangeovi 2 a nějak je zapojený do přípravy Avengers 5 a 6 a Kate Herron, která režírovala a celkově se dost podílela na 1.sérii Lokiho. To ale neznamená, že pravidla nemůžou změnit. Herron: He Who Reamins přišel na to jak izolovovat Posvátnou časovou linku od zbytku (ostatní nezničil) a to prý udělal, protože se se bál ostatních Variant Kanga. Doslova označuje Posvátnou časovou linku jako skrytý ostrov přede všemi. No a potom vytvořil TVA aby zařezávalo ty reality, který by vytvořily mosty s Multiversem. Waldron: Země 616 byla izolována od Multiverse. A že jak jsem psal, tak cestovat mezi Paralelními vesmíry je skoro nemožné. No a na konci 2.série Lokiho se už definitivně Posvátná časová linie odhalila a je napojená na Multiverse. Ale tohle všechno do filmů není potřeba, jediný co musejí dostat do filmů je Kangův origin. A to co popisuješ na konci nejsou různé úrovně realit, ale dimeze - Dormammu je z Temné dimenze a Říše Kvant je zase jiná dimenze MCU.
887179
3 0
reagují: Horace
reagovat
Za mě teda nejlepší MCU seriál WandaVision a zrovna u toho se na druhou sérii vyprdli.
887187
Za mě teda nejlepší MCU seriál WandaVision a zrovna u toho se na druhou sérii vyprdli.
0 -3
reagovat
Co jsem někde zahlidnul, tak za tu roztříštěnost může i Chapek, kterej chtěl mít spoustu seriálů na D+, začalo se dělat i víc filmů a Feige pak už neměl čas se všemu věnovat. Takže teď se zase snaží vrátit do starých kolejí a já jim to i přeju, protože je prostě škoda, že už nemáme ty velký filmový události, o kterých by se všude psalo (ale ne jak o Marvels). Akorát si teda myslím, že to bude ještě chvíli trvat a projeví se to až na věcech, který jsou teď ještě v preprodukci nebo se píšou odznova. 
887186
Co jsem někde zahlidnul, tak za tu roztříštěnost může i Chapek, kterej chtěl mít spoustu seriálů na D+, začalo se dělat i víc filmů a Feige pak už neměl čas se všemu věnovat. Takže teď se zase snaží vrátit do starých kolejí a já jim to i přeju, protože je prostě škoda, že už nemáme ty velký filmový události, o kterých by se všude psalo (ale ne jak o Marvels). Akorát si teda myslím, že to bude ještě chvíli trvat a projeví se to až na věcech, který jsou teď ještě v preprodukci nebo se píšou odznova. 
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tak je to robené tak aby to to pochopili deti :D
887184
Tak je to robené tak aby to to pochopili deti *:D*
887183
0 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Normalne ti zavidim, ze v tom mas jasno. :D
887183
Normalne ti zavidim, ze v tom mas jasno. *:D*
887179
2 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: jackb
Vnímaš to zle. He Who Remains nie len že oddelil MCU od zbytku multivesmiru. On zničil multivesmiru a jediné čo nechal bola cyklické stopa posvätného toku času, ktorú poznáme ako MCU. A cieľom bolo aby tá varianta Nathaniela Richarda bez zmeny išla podľa plánu a zarezavalo sa všetko, čo by riskovalo opätovné multiverzum a tým pádom aj varianty Richardsa, kvoli ktorým by znovu vypukla multivesmírna vojna.
Je rozdiel realita a vesmír - jeden vesmír má úrovne reality to je ukázané v Dr. Strange jedna - v jednej z realít je Dormamu, v ďalšej zase niečo iné. Ale paralelné vesmíri sú od Lokiho, cez No Way Home až po Dr.Strange2. 
887179
Vnímaš to zle. He Who Remains nie len že oddelil MCU od zbytku multivesmiru. On zničil multivesmiru a jediné čo nechal bola cyklické stopa posvätného toku času, ktorú poznáme ako MCU. A cieľom bolo aby tá varianta Nathaniela Richarda bez zmeny išla podľa plánu a zarezavalo sa všetko, čo by riskovalo opätovné multiverzum a tým pádom aj varianty Richardsa, kvoli ktorým by znovu vypukla multivesmírna vojna. Je rozdiel realita a vesmír - jeden vesmír má úrovne reality to je ukázané v Dr. Strange jedna - v jednej z realít je Dormamu, v ďalšej zase niečo iné. Ale paralelné vesmíri sú od Lokiho, cez No Way Home až po Dr.Strange2. 
887170
2 -2
reagují: jackb, speta.jr
reagovat
reaguje na: barahir
Taky to nikdo vysvětlovat nemusí, protože všechno co se odehrálo v Lokim zůstane v Lokim a ve filmech se to řešit nebude (finále se o to postaralo, když "odklidilo" všechny postavy, které by potenciálně něco musely dlouze vysvětlovat) a filmy (NWH, MoM a Marvels) zatím pracují výhradně s Paralelními světy.
887178
Taky to nikdo vysvětlovat nemusí, protože všechno co se odehrálo v Lokim zůstane v Lokim a ve filmech se to řešit nebude (finále se o to postaralo, když "odklidilo" všechny postavy, které by potenciálně něco musely dlouze vysvětlovat) a filmy (NWH, MoM a Marvels) zatím pracují výhradně s Paralelními světy.
887175
1 0
reagovat
reaguje na: jackb
Tenhle post, zvlášť ten první odstavec, perfektně shrnuje proč by mělo cokoli s paralelními/alternativními/whatever světy zdechnout a být zakopáno velmi hluboko pod zem.
887176
Tenhle post, zvlášť ten první odstavec, perfektně shrnuje proč by mělo cokoli s paralelními/alternativními/whatever světy zdechnout a být zakopáno velmi hluboko pod zem.
887170
8 0
reagovat
reaguje na: jackb
To je složitý jak zápal plic, to v životě běžný Marvel divák nemůže pobrat.
887175
To je složitý jak zápal plic, to v životě běžný Marvel divák nemůže pobrat.
887170
5 0
reagují: jackb
reagovat
Ty filmy a seriály to prezentují hrozně pitomě a nepochopitelně, tak tady shrnu slova produncetů a scénáristů co platí k dnešnímu dni na téma Mutiverse (což se může do budoucna měnit).

Prvně se Loki opravdu odehrává ještě před NWH a MoM. A teďka k tomu hlavnímu, tak zatímco Loki pracuje alternativníma realitama, tak Strange se potýkal s Paralelníma vesmírama. Ten, jenž zůstal oddělil Posvátnou časou linii 616 od zbytku Multiversa, vytvořil TVA s tím, aby zařezávali každou realitu která by vedla k tomu, aby se v 31.století narodil Nathaniel Richards (Kang). Nathaniel Richard by potom vynalezl způsob jak cestovat mezi Paralelnímy světy, opětovně by napojil 616 na Multiverse a potkával by svoje Varianty a to by vedlo k tý velký válce (ale ty další Varianty tam normálně jsou, jen nemají/neměly přístup do 616). Doctor Strange na druhou stranu přitáhnul Spider-Many a záporáky z paralelních světů a potom do nich díky Americe Chavezové cestoval. Teď nevím, kdo z tvůrců to řekl, ale za normálních okolností není možné bezpečně cestovat mezi Paralelnímy světy, protože pak mezi nima vzniká nestabilita a hrozí, že oba světy zaniknou - To před čím varuje Mr. Fantastic v MoM a co vydíme že začíná na konci Marvels (Monica totiž nezkončila v jiné realitě, ale vesmíru). No a na konci Lokiho se 616 napojí na Multiverse a směřujeme k Secret Wars.
887170
Ty filmy a seriály to prezentují hrozně pitomě a nepochopitelně, tak tady shrnu slova produncetů a scénáristů co platí k dnešnímu dni na téma Mutiverse (což se může do budoucna měnit). Prvně se Loki opravdu odehrává ještě před NWH a MoM. A teďka k tomu hlavnímu, tak zatímco Loki pracuje alternativníma realitama, tak Strange se potýkal s Paralelníma vesmírama. Ten, jenž zůstal oddělil Posvátnou časou linii 616 od zbytku Multiversa, vytvořil TVA s tím, aby zařezávali každou realitu která by vedla k tomu, aby se v 31.století narodil Nathaniel Richards (Kang). Nathaniel Richard by potom vynalezl způsob jak cestovat mezi Paralelnímy světy, opětovně by napojil 616 na Multiverse a potkával by svoje Varianty a to by vedlo k tý velký válce (ale ty další Varianty tam normálně jsou, jen nemají/neměly přístup do 616). Doctor Strange na druhou stranu přitáhnul Spider-Many a záporáky z paralelních světů a potom do nich díky Americe Chavezové cestoval. Teď nevím, kdo z tvůrců to řekl, ale za normálních okolností není možné bezpečně cestovat mezi Paralelnímy světy, protože pak mezi nima vzniká nestabilita a hrozí, že oba světy zaniknou - To před čím varuje Mr. Fantastic v MoM a co vydíme že začíná na konci Marvels ([spoiler]Monica totiž nezkončila v jiné realitě, ale vesmíru[/spoiler]). No a na konci Lokiho se 616 napojí na Multiverse a směřujeme k Secret Wars.
3 -1
reagují: Cobretti, SHUTTER, HAL, barahir
reagovat
Nebudu se tady moc rozepisovat k současnýmu stavu MCU, ale jenom řeknu, že mě to pořád baví a ač uznávám, že se začaly objevovat projekty, které mě osobně taky úplně nesedly (She-Hulk, Thor 4, Secret Invasion), tak pořád si to dokážu užít. Ale dělají hrozně humpolácký chyby, který uznávám jim ubližují. 1. Hodně nových postav a dlouhá prodleva než se objeví znova a pak si divák k nim nevytvoří vztah. 2. Ač mají plán na velké finále, tak narozdíl od Infinity Sagy tady není cítit, že v pozadí hrozí něco většího a divák ztrácí pozornost.

K Avengers 5. Možná jsem to v článku nezaznamenal, ale ikdyž neoficiálně odvovali Lovenesse, tak hned na to jeden z producentů Lokiho prozradil, že Michael Waldron momentálně dělá na obou těch filmech a ač tohle není zatím potvrzené, tak Marvel nakonec chce aby oba ty Avengers filmy měly jednoho režiséra.

A nakonec Kang. Pokud ho zruší, tak to bude krok hodný vedení DC, protože ten potenciál tam je obrovskej. Osobně nechci přeobsazení, ale když nebude jiná možnost, tak radši to (a pokud se nepletu, tak Marvel je zatím jediný, kdo neudělal nějaký razantní krok ohledně Majorse a je zticha). Chápu že je to i pro ně trochu dilema, protože Kang neměl být hlavní padouch, ale oni ho z něj udělali na základě Majorsova výkonu. Soud není tak daleko, tak můžou počkat (stejně ho nebudou v následujících projektech potřebovat). A pokud jde o to, že nepůsobí jako dostatečná hrozba? 1. Se může poděkovat Igerovi, který nařídil měsíc před premiérou přetáčky konce Ant-Mana, protože původně mě Kang vyhrát, utéct a nechat Ant-Mana a Wasp uvězněný v Říši Kvant a 2. Pamatuju si jak u Thanose se všichni smáli jak je Marvel šíleně naivní, že dokáží z toho ošklivýho fiálovýho šmouli udělal největší hrozbu a potom stačila jedna scéna v IW, takže tady stačí něco podbnýho. A pokud by to rychle pytlíkovali Doomem tak ještě hrozí že poserou jeho. A hlavně už se tam pohybujou minimálně dvě postavy, které mají viditelně Kangovu technologii a nejspíš s tím mají plány do budoucna, tak by asi těžko teďka vymýšleli něco novéh ohledně toho.
887166
Nebudu se tady moc rozepisovat k současnýmu stavu MCU, ale jenom řeknu, že mě to pořád baví a ač uznávám, že se začaly objevovat projekty, které mě osobně taky úplně nesedly (She-Hulk, Thor 4, Secret Invasion), tak pořád si to dokážu užít. Ale dělají hrozně humpolácký chyby, který uznávám jim ubližují. 1. Hodně nových postav a dlouhá prodleva než se objeví znova a pak si divák k nim nevytvoří vztah. 2. Ač mají plán na velké finále, tak narozdíl od Infinity Sagy tady není cítit, že v pozadí hrozí něco většího a divák ztrácí pozornost. K Avengers 5. Možná jsem to v článku nezaznamenal, ale ikdyž neoficiálně odvovali Lovenesse, tak hned na to jeden z producentů Lokiho prozradil, že Michael Waldron momentálně dělá na obou těch filmech a ač tohle není zatím potvrzené, tak Marvel nakonec chce aby oba ty Avengers filmy měly jednoho režiséra. A nakonec Kang. Pokud ho zruší, tak to bude krok hodný vedení DC, protože ten potenciál tam je obrovskej. Osobně nechci přeobsazení, ale když nebude jiná možnost, tak radši to (a pokud se nepletu, tak Marvel je zatím jediný, kdo neudělal nějaký razantní krok ohledně Majorse a je zticha). Chápu že je to i pro ně trochu dilema, protože Kang neměl být hlavní padouch, ale oni ho z něj udělali na základě Majorsova výkonu. Soud není tak daleko, tak můžou počkat (stejně ho nebudou v následujících projektech potřebovat). A pokud jde o to, že nepůsobí jako dostatečná hrozba? 1. Se může poděkovat Igerovi, který nařídil měsíc před premiérou přetáčky konce Ant-Mana, protože původně mě Kang vyhrát, utéct a nechat Ant-Mana a Wasp uvězněný v Říši Kvant a 2. Pamatuju si jak u Thanose se všichni smáli jak je Marvel šíleně naivní, že dokáží z toho ošklivýho fiálovýho šmouli udělal největší hrozbu a potom stačila jedna scéna v IW, takže tady stačí něco podbnýho. A pokud by to rychle pytlíkovali Doomem tak ještě hrozí že poserou jeho. A hlavně už se tam pohybujou minimálně dvě postavy, které mají viditelně Kangovu technologii a nejspíš s tím mají plány do budoucna, tak by asi těžko teďka vymýšleli něco novéh ohledně toho.
4 -1
reagují: vladimirbartos9
reagovat
reaguje na: Elerrina
NO ano určitě to celé nedává nějaký smysl, já ty seriály neviděl o Lokim, ale co sem pochopil tak je tam nějaká organizace, která dohlíží na to, aby se realita neštípila a byla jenom jedna časová osa bez alternativních realit a do toho tu máme kolik - dva, tři nebo čtyri filmy, které vychází cca ve stejnou dobu jako seriál a cestuje se v nich s alternativníma realitama nebo se aspoň s nima nějakým způsobem pracuje (Spider - Man: Bez domova, Ant-Man 3, Doctor Strange 2). Pak-li pokud to chápu správně - tak se asi tyto filmy teda všechny odehrávali po konci druhé série Loki, i když vyšli všechny před ní, o které jsem slyšel, že končí tak právě, že Loki dovolí časovým liniím se štěpit a umožní vznik alternativních realit či co. Aby pak z toho člověk nebyl megazmatený, když jednotlivé filmy a seriály se odehrávaj kdo ví bůh ví kdy.
887162
NO ano určitě to celé nedává nějaký smysl, já ty seriály neviděl o Lokim, ale co sem pochopil tak je tam nějaká organizace, která dohlíží na to, aby se realita neštípila a byla jenom jedna časová osa bez alternativních realit a do toho tu máme kolik - dva, tři nebo čtyri filmy, které vychází cca ve stejnou dobu jako seriál a cestuje se v nich s alternativníma realitama nebo se aspoň s nima nějakým způsobem pracuje (Spider - Man: Bez domova, Ant-Man 3, Doctor Strange 2). Pak-li pokud to chápu správně - tak se asi tyto filmy teda všechny odehrávali po konci druhé série Loki, i když vyšli všechny před ní, o které jsem slyšel, že končí tak právě, že Loki dovolí časovým liniím se štěpit a umožní vznik alternativních realit či co. Aby pak z toho člověk nebyl megazmatený, když jednotlivé filmy a seriály se odehrávaj kdo ví bůh ví kdy.
887159
2 0
reagovat
reaguje na: cervidus
Přeobsazení Kanga je určitě ten nejmenší problém. Ale podle mě pořád nevědí, jak s tou postavou pracovat, aby se z ní stala skutečná hrozba. Což souvisí s tím, že očividně nemají vůbec jasno v tom, jak by měly ty paraelní vesmíry fungovat.  To, co zatím ukázali, bylo pokud vím: 1. meziprostorové skákání v různých alternativách v Dr. Strangeovi, 2. kvantová říše (aka podprostor) ve třetím Mravenčákovi, 3. časové větve, které se oddělují z Posvátné časové linie v Lokim. Vzájemně to nemá moc souvislost a pochopitelná pravidla, je to prostě mišmaš nějakých spoust světů a není jasné, jak by nebezpečí pocházející z jednoho paraelního světa nebo dimenze mělo ohrozit ten další svět. A zdá se, že tohle pořád není jasné ani těm tvůrcům.
Snad chápou, že by z toho nemělo vylézt druhé Everything Everywhere All at Once.
887159
Přeobsazení Kanga je určitě ten nejmenší problém. Ale podle mě pořád nevědí, jak s tou postavou pracovat, aby se z ní stala skutečná hrozba. Což souvisí s tím, že očividně nemají vůbec jasno v tom, jak by měly ty paraelní vesmíry fungovat.  To, co zatím ukázali, bylo pokud vím: 1. meziprostorové skákání v různých alternativách v Dr. Strangeovi, 2. kvantová říše (aka podprostor) ve třetím Mravenčákovi, 3. časové větve, které se oddělují z Posvátné časové linie v Lokim. Vzájemně to nemá moc souvislost a pochopitelná pravidla, je to prostě mišmaš nějakých spoust světů a není jasné, jak by nebezpečí pocházející z jednoho paraelního světa nebo dimenze mělo ohrozit ten další svět. A zdá se, že tohle pořád není jasné ani těm tvůrcům. Snad chápou, že by z toho nemělo vylézt druhé Everything Everywhere All at Once.
887157
1 0
reagují: vladimirbartos9
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Slovo super bych asi nepoužíval, ale rozhodně, i se všemi chybami, daleko menší fail než devítka. 
Škoda že už asi na Johnsonův solový film nedojde. Zajímalo by mě, co by vypadlo kdyby dostal volnou ruku.
Ad Majors a Kang, ať jsem k tematu - fakt by byl takový problém případný recast? Se všemi těmi multiversy a variantami může být Kang v Avengerech třeba přerostlý žabák nebo mluvící hokejový puk, ne?
887157
Slovo super bych asi nepoužíval, ale rozhodně, i se všemi chybami, daleko menší fail než devítka.  Škoda že už asi na Johnsonův solový film nedojde. Zajímalo by mě, co by vypadlo kdyby dostal volnou ruku. Ad Majors a Kang, ať jsem k tematu - fakt by byl takový problém případný recast? Se všemi těmi multiversy a variantami může být Kang v Avengerech třeba přerostlý žabák nebo mluvící hokejový puk, ne?
887137
1 -1
reagují: Elerrina
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se