Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sound of Freedom: Trailer

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Jerec
V kontextu toho, jaká jede diskuze kolem toho v Americe nebo jinde na webu, mi to neprijde nic extra agresivniho. Taky tam mohl napsat "panbíčkářské studio nese průměrnej thriller pro hltače dezinformačních webů, a proto to má nesmyslnejch 94% na ČSFD a lidi to berou jako novou Bibli - už chybí jen film o tom, že evoluce nebyla nebo o placatý Zemi". To by mi přišlo třeba zbytečně agresivní :)) 

Ale je pravda, že já bych to zmínil míň, protože jsem z těch ideologickejch diskuzí unavenej a snažil bych se jí za každou cenu vyhnout. Asi stáří a zbabělost :)
873803
V kontextu toho, jaká jede diskuze kolem toho v Americe nebo jinde na webu, mi to neprijde nic extra agresivniho. Taky tam mohl napsat "panbíčkářské studio nese průměrnej thriller pro hltače dezinformačních webů, a proto to má nesmyslnejch 94% na ČSFD a lidi to berou jako novou Bibli - už chybí jen film o tom, že evoluce nebyla nebo o placatý Zemi". To by mi přišlo třeba zbytečně agresivní :))  Ale je pravda, že já bych to zmínil míň, protože jsem z těch ideologickejch diskuzí unavenej a snažil bych se jí za každou cenu vyhnout. Asi stáří a zbabělost :)
873800
13 -1
reagovat
reaguje na: Qwat
Sorry, ale 10 prispevkova debata o tom, jestli dood mel/nemel pouzit slovo "vyvrhel" je podle me slusnej bizar:D
873802
Sorry, ale 10 prispevkova debata o tom, jestli dood mel/nemel pouzit slovo "vyvrhel" je podle me slusnej bizar*:D*
873799
9 0
reagují: Qwat
reagovat
reaguje na: Memphis
S tou geografii mas pravdu. Filmu pro red states se dela strasne málo. Samozrejme to nejsou az na Texas a castecne Floridu ty nejvetsi trhy, ale kdyz se na ne presne zacili, tak to muze udelat slusny prachy.

Hollywood toci primarne pro vychodni a zapadni pobrezi, kde jsou namackana velka mesta a tyhle konzervativni temata tam vubec nevytezuji naopak se jim spis vysmivaji. Uspech Sharidenovek v televizi a castecne i tohodle nebo Americkeho snipera ukazuje, ze kdyz tyhle staty oslovis muze z toho byt necekany terno.
873801
S tou geografii mas pravdu. Filmu pro red states se dela strasne málo. Samozrejme to nejsou az na Texas a castecne Floridu ty nejvetsi trhy, ale kdyz se na ne presne zacili, tak to muze udelat slusny prachy. Hollywood toci primarne pro vychodni a zapadni pobrezi, kde jsou namackana velka mesta a tyhle konzervativni temata tam vubec nevytezuji naopak se jim spis vysmivaji. Uspech Sharidenovek v televizi a castecne i tohodle nebo Americkeho snipera ukazuje, ze kdyz tyhle staty oslovis muze z toho byt necekany terno.
873793
8 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Cival
Fakt ti to přijde neagresivní? Já ti nevím, ale co sem chodím (a je to už fakt dlouho), tak si vážně nepamatuju, že by měl nějaký trailer takhle ideologicky vyhrocený komentář od redaktora, který mě urputně tlačí k tomu, že by se mi ten film fakt neměl líbit, jinak je se mnou asi bude něco v nepořádku. A je to o to vtipnější, že sám se odvolává na "pasivní agresivitu" a "nechutnou politizaci a polarizaci", když to sám dělá ve svém textu.
Caviezel je nejspíš skutečně blázen, co si myslí, že je Ježíš, a že světu vládnou reptiliáni nebo něco podobného, ale ten film má jednak hodně velké tržby a jednak velice slušné hodnocení na RT i imdb, což mi přijde daleko podstatnější než sdělení, že ten film podporují nějaké konspirační servery a podobný hovna. 
873800
Fakt ti to přijde neagresivní? Já ti nevím, ale co sem chodím (a je to už fakt dlouho), tak si vážně nepamatuju, že by měl nějaký trailer takhle ideologicky vyhrocený komentář od redaktora, který mě urputně tlačí k tomu, že by se mi ten film fakt neměl líbit, jinak je se mnou asi bude něco v nepořádku. A je to o to vtipnější, že sám se odvolává na "pasivní agresivitu" a "nechutnou politizaci a polarizaci", když to sám dělá ve svém textu. Caviezel je nejspíš skutečně blázen, co si myslí, že je Ježíš, a že světu vládnou reptiliáni nebo něco podobného, ale ten film má jednak hodně velké tržby a jednak velice slušné hodnocení na RT i imdb, což mi přijde daleko podstatnější než sdělení, že ten film podporují nějaké konspirační servery a podobný hovna. 
873776
10 -6
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: r0st4
To je blbost. Diskutuje se tady normálně, je to kontroverzní nebo ne, proč jo, proč ne, apod. Debata o tom, jestli je horší jedna sekta než druhá mi přijde taky legitimní. Na novinkách budou mít podle mě jinak jasno - jedni američtí miliardáři bojují proti jiným americkým miliardářům a všechno to řídí Soros!
873799
To je blbost. Diskutuje se tady normálně, je to kontroverzní nebo ne, proč jo, proč ne, apod. Debata o tom, jestli je horší jedna sekta než druhá mi přijde taky legitimní. Na novinkách budou mít podle mě jinak jasno - jedni američtí miliardáři bojují proti jiným americkým miliardářům a všechno to řídí Soros!
873798
7 0
reagují: r0st4
reagovat
Ty jo, Novinky hadra tady, fakt:D
873798
Ty jo, Novinky hadra tady, fakt*:D*
2 0
reagují: Qwat
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Když už, tak tvůrci toho filmu koupili od Disneyho práva zpátky a pak to nabídli rovnou tomuhle studiu, které po tom skočilo. A já na té poznámce nevidím v kontextu celého tohohle projektu nic špatného. Mysli si co chceš. :)
873797
Když už, tak tvůrci toho filmu koupili od Disneyho práva zpátky a pak to nabídli rovnou tomuhle studiu, které po tom skočilo. A já na té poznámce nevidím v kontextu celého tohohle projektu nic špatného. Mysli si co chceš. *:)*
873796
5 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
hele já jsem poslední, kdo by se zastával křesťanských agitek. Ale vážně je tohle něco na pejorativní zmínku? link

Uplně normální filmy. Navíc jak ti už pode mnou vysvětlili, oni ten film odkoupili od Disneyho/Foxů, sorry fakt ta poznámka byla mimo ať se koukám z jakéhochci úhlu, 
873796
hele já jsem poslední, kdo by se zastával křesťanských agitek. Ale vážně je tohle něco na pejorativní zmínku? https://www.imdb.com/search/title/?companies=co0145927 Uplně normální filmy. Navíc jak ti už pode mnou vysvětlili, oni ten film odkoupili od Disneyho/Foxů, sorry fakt ta poznámka byla mimo ať se koukám z jakéhochci úhlu, 
873792
3 -2
reagují: do_Od
reagovat
Snad to bude lepší než Frazzledrip.
873795
Snad to bude lepší než Frazzledrip.
1 0
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Však on to úplně klidně může být jenom dobrý žánrový film bez nějaké politické nebo náboženské agitace. Ale nepochybuju o tom, že spousta konzervativně smýšlejících diváků na něj půjde — i opakovaně — právě díky té auře něčeho, co je od lidí jako oni pro lidi jako oni.

Takže bych úspěch Sound of Freedom úplně nepřičítal hladu po středněrozpočtových thrillerech a nevyvozoval z něj dalekosáhlé závěry.

Dalším důvodem úspěchu může být i konkrétní téma, jak si zajímavě popsal už dole.

Ostatně, nedíval jsem se, ale tipuju, že film bude dělat největší tržby někde na středozápadě a ne úplně v Kalifornii nebo NYC. Podobné publikum, pro změnu díky patriotismu, se mimochodem podařilo trefit i loni Maverickovi nebo předtím Americkému sniperovi.
873793
Však on to úplně klidně může být jenom dobrý žánrový film bez nějaké politické nebo náboženské agitace. Ale nepochybuju o tom, že spousta konzervativně smýšlejících diváků na něj půjde — i opakovaně — právě díky té auře něčeho, co je od lidí jako oni pro lidi jako oni. Takže bych úspěch Sound of Freedom úplně nepřičítal hladu po středněrozpočtových thrillerech a nevyvozoval z něj dalekosáhlé závěry. Dalším důvodem úspěchu může být i konkrétní téma, jak si zajímavě popsal už dole. Ostatně, nedíval jsem se, ale tipuju, že film bude dělat největší tržby někde na středozápadě a ne úplně v Kalifornii nebo NYC. Podobné publikum, pro změnu díky patriotismu, se mimochodem podařilo trefit i loni Maverickovi nebo předtím Americkému sniperovi.
873775
6 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nespletl jsem si vůbec nic, je to relativně známá pánbíčkářská distribučka, což samo o sobě může někoho odrážet, a to je celé, co jsem tou zmínkou: "...ať už kvůli názvu studia Angel..." v popisku myslel. Přestaň mě do té diskuze furt tahat a dosazovat si tam věci, které tam nejsou. Nejsem na tvoje šílený konstrukce, viz Cruise kaskadér, vůbec zvědavej. :)
873792
Nespletl jsem si vůbec nic, je to relativně známá pánbíčkářská distribučka, což samo o sobě může někoho odrážet, a to je celé, co jsem tou zmínkou: "...ať už kvůli názvu studia Angel..." v popisku myslel. Přestaň mě do té diskuze furt tahat a dosazovat si tam věci, které tam nejsou. Nejsem na tvoje šílený konstrukce, viz Cruise kaskadér, vůbec zvědavej. *:)*
873790
7 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
přiznávám se že ne, ale asi to napravím, protože mě to téma dost láká 
873791
přiznávám se že ne, ale asi to napravím, protože mě to téma dost láká 
873788
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Mne teda nepřijde o nic méně nebezpečené, že se to Cruise naučil skrývat a pracuje jako hodný ambasador takové zrůdnosti. 

PS: Teď to čtu zpátky a do_Od si tu produkční společnost evidentně spletl s tou, která točí filmy pro Daily Wire a Bena Schapira. 
873790
Mne teda nepřijde o nic méně nebezpečené, že se to Cruise naučil skrývat a pracuje jako hodný ambasador takové zrůdnosti.  PS: Teď to čtu zpátky a do_Od si tu produkční společnost evidentně spletl s tou, která točí filmy pro Daily Wire a Bena Schapira. 
873786
2 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: holub109
Viděl jsi tenhle dokument, že? link

A to prý ještě ukazuje špičku ledovce. 

Já se za ten whataboutismus omlouvám a jsem poslední kdo by se zastával antivaxera a magora co věří na adenochrom. Ale přijde mi směšný jednoho herce odsuzovat za zmagořenou mysl ve stejnou dobu, kdy se to u druhého přehlíží. 
873788
Viděl jsi tenhle dokument, že? https://www.csfd.cz/film/411901-going-clear-scientology-and-the-prison-of-belief/prehled/ A to prý ještě ukazuje špičku ledovce.  Já se za ten whataboutismus omlouvám a jsem poslední kdo by se zastával antivaxera a magora co věří na adenochrom. Ale přijde mi směšný jednoho herce odsuzovat za zmagořenou mysl ve stejnou dobu, kdy se to u druhého přehlíží. 
873784
2 -2
reagují: holub109
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No... pro zacatek nelegitimizuje v rozhovorech tyhle konspirace puvodem z 4Chan, ze pedofilni Hollywood a zide a miliardari unaseji deti, ze kterych vysavaji neco jmenem "adrenochrome" a tim si prodluzuji zivot. To docela povazuji za rozdilove. :D link
873786
No... pro zacatek nelegitimizuje v rozhovorech tyhle konspirace puvodem z 4Chan, ze pedofilni Hollywood a zide a miliardari unaseji deti, ze kterych vysavaji neco jmenem "adrenochrome" a tim si prodluzuji zivot. To docela povazuji za rozdilove. :D https://www.wired.com/story/opinion-the-dark-virality-of-a-hollywood-blood-harvesting-conspiracy/
873782
13 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
podle mě je i scientologie sračka, ale daleko míň nebezpečná, než ten jejich Qanon výmysl 
873784
podle mě je i scientologie sračka, ale daleko míň nebezpečná, než ten jejich Qanon výmysl 
873782
8 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Můžete mi jako pětiletému vysvětlit, v čem je Caviezel tak nebezpečný oproti scientologické sektě jíž celni představitel a propagátor je Tom Cruise ? 
873782
Můžete mi jako pětiletému vysvětlit, v čem je Caviezel tak nebezpečný oproti scientologické sektě jíž celni představitel a propagátor je Tom Cruise ? 
4 -8
reagují: The Joker, holub109
reagovat
Já o tom filmu slyšel až teď při oznámení tržeb, ale dohledal jsem si k tomu nějaké informace a to co se děje v US okolo toho je fakt extrémní. Hlavně ta část s tím, že hollywoodské celebrity unáší děti a používají jejich hormony jako lék proti stárnutí je přepal . Podle mě to Dood vyjádřil dost přesně 
873781
Já o tom filmu slyšel až teď při oznámení tržeb, ale dohledal jsem si k tomu nějaké informace a to co se děje v US okolo toho je fakt extrémní. Hlavně ta část s tím, že hollywoodské celebrity unáší děti a používají jejich hormony jako lék proti stárnutí je přepal . Podle mě to Dood vyjádřil dost přesně 
7 -1
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Spis si zadej do vyhledavani na Twitteru nazev filmu... Tohle fakt nebude o beznym publiku a ze by byl hlad po levnych thrillerech. :D
873778
Spis si zadej do vyhledavani na Twitteru nazev filmu... Tohle fakt nebude o beznym publiku a ze by byl hlad po levnych thrillerech. :D
873775
8 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Tak zrovna tohle napsal Ondra neagresivne - ale bylo jasny, ze to traffic udela, protoze kazda prumerna picovina kterou hejti nebo naopak adorujou bojovnici kulturnich valek nebo louskaci dezinformaci nebo ma politickej naboj, tohle dela. Uprimne jsem i premyslel jestli se tomu filmu nevyhnout kvuli tomu uplne, ale je to vlastne blbost… a jen je potreba tyhle diskuze nebrat tak vazne ;)
873776
Tak zrovna tohle napsal Ondra neagresivne - ale bylo jasny, ze to traffic udela, protoze kazda prumerna picovina kterou hejti nebo naopak adorujou bojovnici kulturnich valek nebo louskaci dezinformaci nebo ma politickej naboj, tohle dela. Uprimne jsem i premyslel jestli se tomu filmu nevyhnout kvuli tomu uplne, ale je to vlastne blbost… a jen je potreba tyhle diskuze nebrat tak vazne ;)
873772
10 -1
reagují: Jerec
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se