Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje princeznu Dianu?


ikona
Spooner
dianakristen stewartPablo Larraínspencersteven knight
Tragicky zesnulá princezna se opět dočká celovečerní péče. Tentokrát se ji ujme tvůrce Východních příslibů či Peaky Blinders!  

Počítám, že lekci moderní historie vám dávat nemusím a všichni znáte princeznu Dianu i její osud v britské královské rodině. Její životní příběh s tragickým koncem pak samozřejmě láká i filmaře a kromě řady dokumentů jsme dočkali např. i životopisného snímku Diana s Naomi Watts v hlavní roli. Jenže film Olivera Hirschbiegela byl příšerná nuda a po právu zapadl. Je tak vlastně i docela dobře, že se její životní příběh dočká své hrané verze znovu. Kromě toho, že ji uvidíme v nadcházejících řadách výtečné Koruny od Netflixu, se část jejího života dočká dalšího filmového zpracování.

Životopisný snímek Spencer pak bude pojednávat o víkendu během vánočních svátků zkraje devadesátých let, kdy si Diana uvědomila, že její manželství s princem Charlesem nemá budoucnost a definitivně se rozhodla pro rozvod. Její osud pak tentokrát ztvární Kristen Stewart, které už se naštěstí podařilo zbavit nálepky Belly ze Stmívání a tohle by mohla být pro ni další solidní herecká výzva. Scénář pak sepíše Steven Knight, tvůrce seriálových hitů Peaky Blinders, Taboo či skvělých Východních příslibů, ale bohužel také třeba naprostého blábolu Ticho před bouří. Tak snad tentokrát naváže na své silnější chvilky. 

Problém však nastává za kamerou. Režie se totiž ujme Pablo Larraín, jenž má na kontě asi jeden z nejnudnějších životopisů všech dob Jackie. A pokud se podobným stylem ujme také slavné princezny, tak se asi na návštěvu projekce budou v redakci tahat sirky. Nechme se ale překvapit, zda se Diana dočká důstojného filmového zpracování, nebo se bude jednat o stejně utahanou nudu jako v případě titulu s Naomi Watts.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace