Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: vědec Hugh Jackman a drsňák Michael B. Jordan


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanidris elbamichael b. jordanmichael fassbenderna obzorunext goal winsrebecca fergussonreminiscencetaika waititiwithout remorse
Umí Michael Fassbender fotbal? Sbalí Hugh Jackman Rebeccu Ferguson? A kolik lidí dostane po tlamě od Michaela B. Jordana?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu Jesus Was My Homeboy si Daniel Kaluuya zahraje jednoho z vůdců organizace Černých panterů. V dramatu Ghetto Cowboys bude Idris Elba hledat cestu ke svému synovi přes společnou lásku ke koním. 

Hugh Jackman si ve sci-fi Reminiscence zahraje vědce, který díky svému vynálezu dostane šanci získat znovu lásku svého života. V komedii The Very Excellent Mr. Dundee si představitel Krokodýla Dundeeho pojede do Anglie pro rytířský titul. 

Biografie Spinning Gold vám představí muže, který jednou provždy změnil tvář hudebního průmyslu. Terrence Malick bude ve své novince The Last Planet vyprávět kapitoly ze života Ježíše Krista. 

Michael B. Jordan se v adaptaci románu Toma Clancyho Without Remorse bude mstít lidem, kteří zavraždili jeho přítelkyni. Ve sportovní komedii Next Goal Wins bude Michael Fassbender trénovat fotbalové losery pod dohledem režiséra třetího Thora. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace