Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Terminátor a staré hvězdy


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronlinda hamiltonterminator
Nový Terminátor začíná nabírat obsazení. Kdo se na plátně potká s Arnoldem? 

Ještě před pár měsíci jsme Arnolda Schwarzeneggera nebrali moc vážně, když tvrdil, že příští rok bude točit dalšího Terminátora. Poslední film se moc nevyvedl, takže jsme po dalším vlastně asi ani moc netoužili, a i když se práva na značku vrací zpět do rukou Jamese Camerona, s jeho pracovním tempem jsme moc nevěřili, že si udělá čas byť jen na produkci. Ale ono se to fakt hýbe kupředu. Podle všeho bude skutečně režírovat deadpoolovský Tim Miller podle námětu samotného Camerona a film by měl navazovat přímo na Den zúčtování - mimochodem zajděte si na něj do kina, dokud můžete. A teď víme další věci.

 

Krom Schwarzeneggera teď potvrdila návrat i Linda Hamilton. Ano, uvidíme Sarah Connor, dost možná nejslavnější akční hrdinku všech dob, která by Wonder Woman rozstřílela brokovnicí na kusy ještě dřív, než by skončily úvodní titulky. Jo, bude jí přes šedesát, ale když je v akčním žánru místo pro šedesátileté hrdiny, proč by nemohly být i takhle staré hrdinky? Tvůrci však hledají i nové tváře, teď prý shánějí osmnáctiletou dívku, která by byla hlavní postavou nového filmu. O koho má jít, samozřejmě říct nechtějí, ale pokud bychom chtěli spekulovat, tak dcera Johna Connora by mohla dávat smysl... Jisté je teď snad jen to, že dostaneme ne jednu, ale dvě herecké legendy, že se bude opět cestovat časem a že snad půjde o začátek nové trilogie. Každopádně začínáme být zvědaví. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Linda Hamilton byla manželkou Jamese Camerona mezi roky 1997 a 1999.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace