Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #398 o Star Wars a DC bitkách


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak vypadá nová bojovka ze světa DC hrdinů? Umí Tom Hanks vařit? A jaké voloviny plácali hrdinové sedmých Hvězdných válek?  

Další nabušený Výplach

Hra týdne
O comicsové mlátičce Injustice 2 už jsme ve Výplachu psali, teď ji tu máme znovu, protože vyšel pátý příběhový trailer, ve kterém se představuje záporák Brainiac. Ale abyste nemuseli lovit ty předchozí, které se také věnují příběhu, pusťte si rovnou tohle video, kde máte všech pět videí pospojovaných dohromady.

Úprava týdne
Sci-fi Pasažéři měla fajn triky, dobré herce i pár povedených scén, ale všechno do to bohužel tlačil do průměru trochu pitomý scénář. A myslí si to evidentně víc lidí. Nerwriter se ale rozhodl s tím něco udělat a provedl pár menších a jednu zásadní změnu. Jak by tahle sci-fi fungovala, kdyby nebyla vyprávěna z pohledu Chrise Pratta, ale Jennifer Lawrence? Možná o dost líp než to, co jsme viděli v kině

 

Hudba týdne
Fandové Hvězdných válek často tvrdí, že sedmá epizoda je vlastně čtvrtá. Že těch odkazů, citací a poct je tam přeci jenom trochu moc. My se ale podíváme na Rogue One, kde toho je taky docela dost. Princeznu Leiu asi přehlédli jen slepci, kteří omylem skončili v kině, ale celkem se vyřádil i skladatel Michael Giacchino. 

 

Dokument týdne
Na festival Sundance se asi podívá jen málo z nás a je to celkem škoda, podle toho, co se tam promítá a co vyhrává je obvykle na co koukat. Naštěstí máme internet a teď i dokument Escape From Park City, který vám ukáže, jak to tu chodí. Nebo možná. Těžko říct. Já tam nebyl. A tvůrce toho dokumentu evidentně taky ne. Údajně je ale překvapivě pravdivá

 

Reakce týdne
Dwayne Johnson začal nedávno natáčet videa, ve kterých kouká na své staré filmy nebo wrestlingové zápasy a s odstupem je komentuje. A taky s nadhledem. Teď došlo na film, kde měl poprvé hlavní roli. Fantasy Král Škorpion byla docela fajn, ale čas se podepsal i na ní. Ale to Rockovi a nakonec asi ani nám v tomhle případě vůbec nevadí

 

Bad lip reading týdne
Bad lip reading jsme už ve výplachu párkrát měli. Stačí vzít video s nějakou populární scénou nebo sestříhat několik scén dohromady a předabovat je. Pokud možno tak, aby pohyb rtů hrdinů vypadal opravdově, ale aby hrdinové říkali co největší voloviny. Teď došlo i na Síla se probouzí. A je to celkem dobré.

Stárnutí týdne
Čeká to každého, ale některých povinností se tátové nezbaví nikdy, ani když jejich synové vyrostou a dospějí. A je úplně jedno, že tenhle táta má na vizitce napsáno Arnold Schwarzenegger a je jednou z největších filmových hvězd všech dob. Když potřebuje syn k holiči, tak táta „ne“ říct jednoduše nesmí

 

Kuchař týdne
Tom Hanks má doma dva Oscary, je jedním z nejrespektovanějších herců, kteří se kdy postavili před kameru, zahraje cokoliv a už nějakých pětadvacet let má patent na postavy „obyčejných lidí.“ Vařit ale neumí, minimálně podle tohohle videa

 

Cable týdne
Josh Brolin se stal Cablem před pár dny, ale internet na to už stihl reagovat. Zatím hlavně nadšením, což je dobře a spokojený je podle všeho i Rob Liefeld, comicsový kreslíř, který dlouhá léta dělal i na Deadpoolovi. A takhle si Brolina jako Cable představuje. 

 

Duel týdne
V minulém Výplachu se řešila nejlepší role Samuela L. Jacksona. S přehledem vyhrálo Pulp Fiction, ale pár bodů získaly i Hvězdné války nebo Osm hrozných. 

 

Dnes se podíváme na Piráty z Karibiku. Pětka se blíží, nás by ale zajímalo, který díl Pirátů z Karibiku máte nejraději a proč. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (37)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace