Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #384 o Rickovi, Mortym a Indiana Jonesovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Půjde Deadpool po Oscarech? Jak dlouho už tančí Ryan Gosling? A proč byl Robin Williams komediální bůh? 

Výplach s kupou straších věcí.

Šílené dobrodružství týdne

Existuje slušná šance, že už jste tuhle nedodělanou sekvenci ze třetí série Ricka a Mortyho viděli. Pokud vám ale náhodou utekla... enjoy!

Hra týdne

Znáte ten pocit, když objevíte skvěle vypadající hru až chvíli před vydáním? Mně se to povedlo s Horizon Zero Down a díky bohu za to, tohle čekání bych dva roky nevydržel.

 

Rozhovor týdne

Producent Jon Peters bývá označován za "krále popcornových filmů" (ehm, fandové Jerryho Bruckheimera nesouhlasí), jinak se ale jedná o člověka, co cpal do filmu se Supermanem obřího pavouka. Asi vás tedy nepřekvapí, že nový rozhovor s tímhle pánem stojí za přečtení.

 

Tanečník týdne

Ryan Gosling nešel do La La Landu bez tanečních zkušeností. Důkazy najdete v hodně starém videu, kterým Ryana nedávno trápil Graham Norton.

 

Chlamýdie týdne

Neříkám, že ten titulek nepřehání, ale schválně zkuste na Youtube najít vtipnější interview než tuhle absolutní klasiku. Williams s Fergusonem měli dostat minimálně vlastní pořad.

Zjizvená tvář týdne

Další "blast from the past" aneb tenhle záznam ze školního představení Zjizvené tváře prostě nestárne...

 

Oscarové promo týdne

Deadpool urval pár nominací na Zlaté glóby a teď by se rád zastavil i na Oscarech. Tam už ho asi nepustí, Ryan Reynolds se ale nehodlá vzdát bez boje.

 

Reklama týdne

U AT&T vymysleli docela zábavnou reklamu, jejíž hlavní hrdina se propadá do populárních filmů a seriálů. Kolik se asi utratilo za práva na všechny tyhle slavné kousky?

 

Špión týdne

Indiana Jones už se dočkal kupy trailerových sestřihů, takže bylo jen otázkou času, kdy dojde i na proměnu v Jasona Bournea. Chybí tomu Extreme Ways, ale i tak je to fajn.

Duel týdne

V minulém výplachu si to rozdaly letošní marvelovky. Nejvíc se těšíte na návrat Strážců Galaxie, na druhém místě skončil comeback Thora a nejméně hlasů dostal nový Spider-Man.

Tenhle týden to bude extrémně jednoduché. Rozsekneme totiž jednu z největších diskuzí posledních týdnů, a to otázkou: "Je podle vás lepší Síla se probouzí nebo Rogue One?" Svého favorita napište do předmětu a nezapomeňte přihodit pár důvodů.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (38)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace