Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #374 o Rockovi a Pixaru


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak točí filmy Brad Bird? Vyšlápne si scenárista Doctora Strange na anděly? A proč byste mohli dostat od Dwayna Johnsona přes držku?  

Výplach bez úvodní věty

Varování týdne
Síť amerických kin Alamo Drafthouse čas od času natočí varování pro své návštěvníky, v nichž je upozorňuje, že není slušné během filmu mluvit, dělat bordel nebo dokonce telefonovat. A často na to upozorňují hvězdy aktuálních nebo blížících se filmů. Teď se spojili s hvězdami disneyovky Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa. Skladatel Lin-Manuel Miranda a Dwayne Johnson vám vysvětlí, co by se mohlo stát, kdybyste nepsaná pravidla slušného chování v kině nedodržovali.

Kraťas týdne
Halloween jsme přežily, další várka uražených statusů na sociálních sítích hlásající, že to není evropský svátek, ale zlý import, přijde až za rok a život jde dál. Ale proč si ještě nevpálit krátký horor Escape, který si hraje s virtuální realitou a vykrádá Carpenterovu béčkovou jízdu Jsou mezi námi? Zvlášť, když je dost povedená

 

Stavba týdne
Hvězdu smrti z Lega sice doma nemáme, protože společnost vyžaduje, abychom se chovali jako dospělí lidé, kteří bojují s hypotékou a depresí, ale to neznamená, že bychom ji nechtěli. Je to však zaprvé celkem drahá záležitost a zadruhé je náročná na prostor i na čas. Ale koukat se, jak se 4016 kostiček mění v obří bitevní stanici, taky není úplně špatné

 

Režisér týdne
Brad Bird si nás získal legendárními animáky Železný obr, Úžasňákovi nebo Ratatouille a když natočil čtvrtou Mission: Impossible, bylo jasné, že zvládne i hrané filmy. Země zítřka se mu však moc nepovedla, a tak si teď musí napravit reputaci sequelem Úžasňákových. Což je samozřejmě super. Každopádně jde o člověka, který má svou práci hodně rád a umí o ní skvěle mluvit

 

Plyšáci týdne
Hračky se v hororech využívají jako zabijáci překvapivě často. Máme tu série Dětská hra nebo Mistr loutkař a když se chvilku zamyslíte, určitě přijdete i na další. A obvykle to funguje, protože teror od plyšového medvěda nejspíš čeká málokdo. Minimálně ne hrdina kraťasu Teddy Bears Are For Lovers, který si můžete pustit tady

 

Projekt týdne
Scenárista C. Robert Cargill napsal Doctora Strange, ale není to zdaleka jediný jeho projekt. Vzhledem k tomu, že o nové marvelovce se teď bude hodně mluvit a občas zazní i jeho jméno, řekl si, že je na čase zkusit dát vědět světu o další věci, na které maká. A tak tu máme As They Continue to Fall, kraťas, jehož hrdina loví padlé anděly. Vypadá to velmi slušně a Cargill doufá, že díky Strangeovi a tomuhle videu dostane prostředky na celovečerní verzi. Celkem bychom mu to přáli.

Žebříček týdne
Konečně žebříček, který má smysl! Ne, neřeší se tu nejlepší filmy všech dob, nejslavnější režiséři, největší krásky stříbrného plátna nebo nejcharismatičtější herci. Nenajdete tu nejpodařenější bitky, nejpovedenější remaky nebo nejnebezpečnější kaskadérské kousky. Vlastně… najdete tu prd. Respektive prdy

 

Sequel týdne
Ryan Reynolds je díky Deadpoolovi zase hvězda a i když sequel provází problémy a bude se shánět nový režisér, samotný herec si to užívá. A dělá voloviny. Teď se třeba rozhodl natočit dvojku ultimátní romance Zápisník jedné lásky, jen místo Rachel McAdams u toho bude mít Conana O‘Briana. Zajímavé to začne být v čase 4:30. 

 

Soundtrack týdne
Názory na kvality comicsovky Sebevražedný oddíl se sice liší, ale v jednom se všichni shodnou. Soundtrack byl boží. Na webu Heroic Hollywood se ho teď rozhodli pořádně rozpitvat a přijít na to, jaký song nejlépe vystihuje každého z hrdinů. Tady to máte. 

 

Duel týdne
Minule se vás KarelR ptal, jaký marvelovský origin máte nejraději. V době sčítání hlasů vedl Iron Man a s celkem solidním náskokem, takže se dá předpokládat, že i v neděli v poledne, když Výplach vyjde, bude na prvním místě. Moc nás to nepřekvapuje. 

 

Dnes se podíváme na Benedicta Cumberbatche, jemuž se v posledních letech celkem dařilo objevovat se v zajímavých rolích. Nás by zajímalo, kde se vám Benedict Cumberbatch líbil nejvíc. Názvy filmů nebo seriálů pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (20)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace