Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Předpremiéra X-Menů jen pro vás


ikona
Mr. Hlad
mz projekcex-men
Chcete vidět začátky mutantů dřív než ostatní?  

Matthew Vaughn nám v loňském roce zásadním způsobem vytřel zrak a jeho brutální, vtipná a zároveň i chytrá comicsovka Kick-Ass se nám moc líbila. Takže bychom se nejspíš těšili na jeho další film i v případě, že by šlo o muzikál z prostředí továrny na toaletní papír. Naštěstí se ale Vaughn pustil do zajímavějšího projektu. Jeho X-Men: První třída je jedním z nejočekávanějších filmů letošního léta. Vrátíme se v něm do světa, kde vedle sebe žijí lidé a mutanti s výjimečnými schopnostmi, a na obou stranách najdeme jak fanoušky míru, tak potenciální diktátory a masové vrahy. Tentokrát však zamíříme na úplný začátek a zjistíme, jak se vlastně Charles Xavier a Erik Lehnsherr seznámili, rozhádali a přejmenovali na Profesora X a Magneta.

Film má u nás premiéru druhého června, pokud se však těšíte stejně jako my, máte možnost vidět ho o den dřív.

1. 6. se totiž v pražském kině Atlas bude konat předpremiéra. X-Meny tak můžete vidět o den dřív a hlavně za lidových 105 Kč. Vstupenky si můžete koupit na pokladně kina Atlas už teď!

Projekci organizujeme spolu s distribuční společností Bontonfilm a věříme, že si z filmu odnesete minimálně stejně kvalitní zážitek jako posledně ze Zdrojového kódu. Takže fofrem pro lístky. A pokud ještě nejste rozhodnutí, pro sichr si ještě jednou projeďte trailery. Legrácky s ponorkou vás snad přesvědčí.

A mimochodem – 6. června se těšte na Pařbu v Bangkoku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace